reklama
S
Silmiriel
Gość
Jestem na momencik. Budową się nie przejmuję za bardzo, przejmuję się jak na mnie niezasłużone kur... lecą i jak ktoś nie robi tego, co powinien, dopóki go nie ochrzanisz i to bynajmniej nie ty, tylko facet...grr...
A samopoczucie... Oddałam krew, bo ja przed wizytą jak zawsze mocz i morfologię
, ale odebrałam wyniki posiewu i wyhodowałam grzyba. Jakiś bezobjawowy drań jest, ale jest. Na szczęście zrobili antybiogram i wiem, czym leczyć, znaczy lekarz będzie wiedział 
A samopoczucie... Oddałam krew, bo ja przed wizytą jak zawsze mocz i morfologię
magenta :)
Fanka BB :)
AeI sliczny brzusio
mijenka to fryzjerka juz czy dopiero bedziesz?? ja jestem z zawodu fryzjerka ale to nie dla mnie jak sie okazalo w pozniejszym czasie
przy upierdliwych klientkach
cos tu cicho strasznie
boli mnie jajnik normalnie az mnie zgina dzisiaj w pol
pije sobie piwko dla rozluznienia juz nie pamietam kiedy ostatnio piwo pilam az mi nie smakuje hehe
Dziękuję Wam wszystkim ;*
To są fluidki : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam też nowe staraczki - rozgoście się! ;D
A mój brzuszek z każdym dniem rośnie coraz bardziej. Ja [podobno] w ciąży pięknieje, wszyscy mi wróżą chłopca... A ja sama marzę o tym, żeby było zdrowe!!!
Mąż już kupił wanienkę i łóżeczko. Na razie włożyłam do szafy, żeby nas nie kusiło. A łóżeczko niezłożone stoi u teściów w sypialni, no żeby nie zapeszyć ;D
To są fluidki : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam też nowe staraczki - rozgoście się! ;D
A mój brzuszek z każdym dniem rośnie coraz bardziej. Ja [podobno] w ciąży pięknieje, wszyscy mi wróżą chłopca... A ja sama marzę o tym, żeby było zdrowe!!!
reklama
Podziel się: