reklama

Starania po raz pierwszy :)

więc razcej poznańska pyra;-)

Witam nową staraczkę i uprzedzam o edycji postów kochana.
Masz swoje posty, a pod nimi pasek z takimi narzędziami jak "Dodaj na bloga", "Edytuj", "Odpowiedz", "Cytuj", i taka nieopisana ikonka "Multicytat".
Ciebie co interesuje to "Edytuj", klikasz w to i pole postu zamienia się w pole edycji, tam dodajesz do chcesz, możesz dopisać "edit:.....", a po dopisaniu czego tam chciałaś dajesz "Zapisz". Wtedy jest jeden post, a nie dwa jeden pod drugim i nie robimy chaosu.
Więc błagam pilnuj tego, bo modzi tutaj dbają o to.

reklama
Klari mam 30 lat
Aelreda dziękuję za pomoc :-)
Pyscek dzięki za powitanie
Atan dzięki za powitanie
I w ogóle dzięki Wszystkim za mile powitanie :-)

Ostatnia edycja:
hehe teraz cytujesz :) hej AeI- jak tam zdrowko?? moze kilka fluidkow dla mnie na poprawe nastroju ciooo???

A no i co z tym zdjeciem tego brzuszka bo czekam i czekam na nie o masz taki sliczniusi brzusio:) chyba jak kazda z was tutaj:)

hehe teraz cytujesz :) hej AeI- jak tam zdrowko?? moze kilka fluidkow dla mnie na poprawe nastroju ciooo???

A no i co z tym zdjeciem tego brzuszka bo czekam i czekam na nie o masz taki sliczniusi brzusio:) chyba jak kazda z was tutaj:)

Zdrówka ni ma, są mdłości wcurwiające. Ja nie wiem czy moje fluidy poprawią Ci humor jak i tak mój humor jest skopany.
Zdjęcia nie będzie, co będę was tak ciągle rozpieszczać, poza tym znudzi się wam i tyle.

Nikola to co ja zrobiłam z Twoim postem to jest cytowanie, zgoła coś innego jak edycja.
Wyżej pisałam jeden swój post a potem drugi, czyli dwa jeden pod drugim. Z edycją chodzi o to, by uniknąć pisania dwóch postów jeden pod drugim.
Więc zamiast "cytuj" kliknij "edycja" swojego posta.
Cytujesz osobę, której chcesz coś odpowiedzieć, a edytujesz swoje posty by coś dodać i usunąć nadmiar postów.

Dzięki Dziureczko!

Ja tylko na chwile, jadę teraz po sukienkę... włosy mi nie wyszły... mam po prostu barana na głowie i tyle :-D Mam nadzieję że choć zabawa będzie przednia...

noooo już wróciłam, zjadłam śniadanko a teraz kawusia..mmmm...

Właśnie Olciaa, kochana współczuję Ci strasznie. Sama mam suczkę i nie wyobrażam sobie co bym zrobiła jak by sie jej coś stało. Tulę Cie mocno a Twojego piesia całuję w nosek.

Mijenka no przeca mnie z Twoim małżem jakaś wspólna cecha łączyc musi, inaczej nie zgodziła byś sie na ta poligamie

magenta, rzuc kochana te testy w cholere, zajmij sie soba i chłopem, odpoczywaj

Fifka a zmyj głowę jeszcze raz i potraktuj włosy prostownicą, takie gładkie i delikatne też będą super. Albo0 moja koleżanka ma świetny sposób na włosy; po umyciu nakłada piankę do loków i tak idzie spać, rano wstaje z lokami

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry