reklama
magenta :)
Fanka BB :)
a ja sie nie wyspalam u mnie dzis pogoda sie popsula jest pochmurno duszno nie ma czym oddychac a liczylam ze sie troche poopalam nad woda:/
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Witam się z tego pięknego rana!
Lovka, Atanku śliczne macie te brzusie...Ciocia Skarpeta całuje oba mocno
Fifka udanej zabawy Wam życzę
magenta to proponuję kąpiel, jakieś zabiegi kosmetyczne w domowym spa. To też jest przyjemne, choć nie tak jak opalanie sie na słoneczku
Nikola witaj w naszych skromnych progach. Napisz coś więcej o sobie, czy byłaś już u lekarza, czy robiłaś jakieś badania i w ogóle coś o sobie
Jak zwykle coś miałam jeszcze napisać, no ale skleroza
Aaaaaa....mijenka...siema żono
magenta to proponuję kąpiel, jakieś zabiegi kosmetyczne w domowym spa. To też jest przyjemne, choć nie tak jak opalanie sie na słoneczku
Nikola witaj w naszych skromnych progach. Napisz coś więcej o sobie, czy byłaś już u lekarza, czy robiłaś jakieś badania i w ogóle coś o sobie
Aaaaaa....mijenka...siema żono

nikola chyba zaczynasz sie starac tzn?? ja od 6 dzisiaj panie robie sprzatam i caly dzien chce miec swiety spokuj moj sobie siedzi dzisiaj caly dzien w pracy :/ wogole ostatnio malo czasu mamy dla siebieale niestety nic sie na to nie poradzi
nikola edytuj posty hihi bo nasi odgorni beda sie zloscic ze piszemy post pod postemhehe
przepraszam ale sie uczę jak to ma wyglądać;-)No i wyszło o to chodziło??
Witam się z tego pięknego rana!
Aaaaaa....mijenka...siema żono![]()
Hej mam 30 lat od ponad roku jestem mężatką:-)od kwiatnia postanowilismy zacząć się starać o dzidzię. U lekarza byłam powiedziała mi że jak pół roku nic to mam przyjść. W tym miesiącu zaczęłam z testami owulacyjnymi i do wczoraj 2 kreski więc chyba już mozna działać moze teraz sie uda

reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A słoneczko(czyt, mijenka) srednio na jeża, bo mnie coś ząb pobolewał ale przeżyłam. Małż dziś w pracy cały dzień i pół nocy a ja muszę troche posprzątać i zaraz idę popłacić rachunki i coś na jutro na obiad kupić.
Nikola dwie kreski nie oznaczają owu. Przede wszystkim kreska testowa musi być min tak samo mocna jak kontrolna, słabsza oznacza wynik negatywny.
Nikola dwie kreski nie oznaczają owu. Przede wszystkim kreska testowa musi być min tak samo mocna jak kontrolna, słabsza oznacza wynik negatywny.
Podziel się: