reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no masakra taki stan bo az ludzie mnie draznia np co za wolno ida itp mam ochote ich trzasnac teraz mi jeszcze sklepu nie otworzyli i znowu zla hehe stan krytyczny :wściekła/y: zjem sniadanko jak otworza mi w koncu sklep:p wypije kawe i chyba pojde sie zdrzemnac bo jakos wyspac sie nawet w nocy nie moge wyspac a to mi duszno a to cos

Naciuszka- to 3mam kciuki kochana zeby @ nie przylazl a pojawila sie fasolinka:)

Nikola- witam w naszym skromnym gronie czuj sie jak u siebie;)

no masakra taki stan bo az ludzie mnie draznia np co za wolno ida itp mam ochote ich trzasnac teraz mi jeszcze sklepu nie otworzyli i znowu zla hehe stan krytyczny :wściekła/y: zjem sniadanko jak otworza mi w koncu sklep:p wypije kawe i chyba pojde sie zdrzemnac bo jakos wyspac sie nawet w nocy nie moge wyspac a to mi duszno a to cos

Naciuszka- to 3mam kciuki kochana zeby @ nie przylazl a pojawila sie fasolinka:)

Też miewam taki stan :) chociaż tym razem przy dniach płodnych to raczej bliżej mi było do kotki na rui ;) ale teraz jakoś mi przeszło. Ja na szczęście już po śniadaniu nawet go robić nie musiałam :D ale jeszcze dziś czeka mnie sprzątanie kościoła bo nasza kolej, teściówka dała do zrozumienia że oczekuje mojej obecności ;)

nikola chyba zaczynasz sie starac tzn?? ja od 6 dzisiaj panie robie sprzatam i caly dzien chce miec swiety spokuj moj sobie siedzi dzisiaj caly dzien w pracy :/ wogole ostatnio malo czasu mamy dla siebie:( ale niestety nic sie na to nie poradzi

nikola edytuj posty hihi bo nasi odgorni beda sie zloscic ze piszemy post pod postem:p hehe

czesc dziewczynki kochane :-) ja sie zbieram powoli do fryzjera i kosmetyczki, bo na wesele dzis idziemy, a wlasciwie jedziemy, bo az do KRK, a to jakies 230km...troche mi sie nie chce, ale jak sie nie chce to podobno udane wesele ma byc :-) zycze Wam milego weekendu, a Wam CIEŻARÓWECZKI zadnych dolegliwosci!!:tak:

Nikola...witamy!

a ja dzis nie robie wcale obiadu hehe obijam sie musze troszke odpoczac bo caly tydzien tylko praca i praca a po urlopie chyba sie rozbestwilam i znowu odliczam dni do 25 sierpnia i wylotu do polski

Miliaa- udanej zabawy zycze ja mam we wrzesniu wesele 17 hehe i tez mnie to czeka hehe bede musiala znowu morze przeleciec na wesele hehe duzo wolnego bedzie hehe a potem dopiero na swieta do polski:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry