reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no masakra taki stan bo az ludzie mnie draznia np co za wolno ida itp mam ochote ich trzasnac teraz mi jeszcze sklepu nie otworzyli i znowu zla hehe stan krytyczny
zjem sniadanko jak otworza mi w koncu sklep
wypije kawe i chyba pojde sie zdrzemnac bo jakos wyspac sie nawet w nocy nie moge wyspac a to mi duszno a to cos
Naciuszka- to 3mam kciuki kochana zeby @ nie przylazl a pojawila sie fasolinka
Nikola- witam w naszym skromnym gronie czuj sie jak u siebie

Naciuszka- to 3mam kciuki kochana zeby @ nie przylazl a pojawila sie fasolinka
Nikola- witam w naszym skromnym gronie czuj sie jak u siebie
no masakra taki stan bo az ludzie mnie draznia np co za wolno ida itp mam ochote ich trzasnac teraz mi jeszcze sklepu nie otworzyli i znowu zla hehe stan krytycznyzjem sniadanko jak otworza mi w koncu sklep
wypije kawe i chyba pojde sie zdrzemnac bo jakos wyspac sie nawet w nocy nie moge wyspac a to mi duszno a to cos
Naciuszka- to 3mam kciuki kochana zeby @ nie przylazl a pojawila sie fasolinka![]()
Też miewam taki stan
nikola chyba zaczynasz sie starac tzn?? ja od 6 dzisiaj panie robie sprzatam i caly dzien chce miec swiety spokuj moj sobie siedzi dzisiaj caly dzien w pracy :/ wogole ostatnio malo czasu mamy dla siebie
ale niestety nic sie na to nie poradzi
nikola edytuj posty hihi bo nasi odgorni beda sie zloscic ze piszemy post pod postem
hehe
nikola edytuj posty hihi bo nasi odgorni beda sie zloscic ze piszemy post pod postem
Ja też 3mam kciuki, ja chyba zaczynam się starać![]()
Dla nas to pierwszy cykl starań
Nikola691 trzymam kciuki
No i dziś wypróbuję przepis na tartę
czesc dziewczynki kochane :-) ja sie zbieram powoli do fryzjera i kosmetyczki, bo na wesele dzis idziemy, a wlasciwie jedziemy, bo az do KRK, a to jakies 230km...troche mi sie nie chce, ale jak sie nie chce to podobno udane wesele ma byc :-) zycze Wam milego weekendu, a Wam CIEŻARÓWECZKI zadnych dolegliwosci!!
Nikola...witamy!

Nikola...witamy!
a ja dzis nie robie wcale obiadu hehe obijam sie musze troszke odpoczac bo caly tydzien tylko praca i praca a po urlopie chyba sie rozbestwilam i znowu odliczam dni do 25 sierpnia i wylotu do polski
Miliaa- udanej zabawy zycze ja mam we wrzesniu wesele 17 hehe i tez mnie to czeka hehe bede musiala znowu morze przeleciec na wesele hehe duzo wolnego bedzie hehe a potem dopiero na swieta do polski:/
Miliaa- udanej zabawy zycze ja mam we wrzesniu wesele 17 hehe i tez mnie to czeka hehe bede musiala znowu morze przeleciec na wesele hehe duzo wolnego bedzie hehe a potem dopiero na swieta do polski:/
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: