reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jakos ael nie przyszla a chcialam ja spytac czy wolno mi nospe lyknac ;-( ale nie łykne sprobuje sie przespac tzn zasnac i dopiero jutro sie obudzic ;-) wiec kochane trzymajcie sie i dziekuje za mile slowa co do brzuszka ;-) dzisiaj inaczej na niego patrze niz w srode w srode mialam po prostu kryzys jakis hormonalny chyba ;-)
wiec zycze milutkiej nocy i owocnej ;-) a oto nowe fluidki ;-)Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768Zobacz załącznik 378768

Boże... ledwo was nadrobiłam... Lovka i Atanku piękne brzuszki!! Ja chyba z was wszystkich mam najmniejszy... :-( ale to chyba dlatego, ze chudzina jestem...

Sukienki dzisiaj nie odebrałam... bo krawcowa zwęziła za bardzo i teraz się w niej nie mieszczę... do jutra ma ją "popuścić" ale zboczymy... dobrze ze mam też inną sukienkę jakby co. :wściekła/y: wkurzyłam się tym dzisiaj...

Głowa już w papilotach... paznokcie nie zrobione bo nie wiem w której sukience jutro jadę... :angry: Szlag by ją... wszystko na ostatnią chwile...

Fifcia wspólczuje nerwów dodatkowych :-) <przytul> pocieszam Cię,że ja taki brzuch mam bez ciąży, więc jak Ty szczupaczek to widać bardzo :-)

Atanku w ciąży nospę zwykłą łykać możesz jak boli albo ciągnie brzuch. a brzuchal masz super, na leżąco widać górkę, a tam fasolka :-D
Ja swojego na leżąco nie pokaże bo i tak nie będziecie chciały :p

reklama
Do góry