reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jestem na momencik. Budową się nie przejmuję za bardzo, przejmuję się jak na mnie niezasłużone kur... lecą i jak ktoś nie robi tego, co powinien, dopóki go nie ochrzanisz i to bynajmniej nie ty, tylko facet...grr...

A samopoczucie... Oddałam krew, bo ja przed wizytą jak zawsze mocz i morfologię ;), ale odebrałam wyniki posiewu i wyhodowałam grzyba. Jakiś bezobjawowy drań jest, ale jest. Na szczęście zrobili antybiogram i wiem, czym leczyć, znaczy lekarz będzie wiedział :)

pewnie korzystają z chwili wolnego:-D
a ja byłam w salonie, miałam popatrzeć jak mój mistrzu robi fryzurę i w gruncie rzeczy zostałam wykorzystana do zrobienia następnej:sorry2::-D

AeI sliczny brzusio:) mijenka to fryzjerka juz czy dopiero bedziesz?? ja jestem z zawodu fryzjerka ale to nie dla mnie jak sie okazalo w pozniejszym czasie:p przy upierdliwych klientkach:p cos tu cicho strasznie :p boli mnie jajnik normalnie az mnie zgina dzisiaj w pol:p pije sobie piwko dla rozluznienia juz nie pamietam kiedy ostatnio piwo pilam az mi nie smakuje hehe

Dziękuję Wam wszystkim ;*
To są fluidki : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)

Witam też nowe staraczki - rozgoście się! ;D

A mój brzuszek z każdym dniem rośnie coraz bardziej. Ja [podobno] w ciąży pięknieje, wszyscy mi wróżą chłopca... A ja sama marzę o tym, żeby było zdrowe!!! ;) Mąż już kupił wanienkę i łóżeczko. Na razie włożyłam do szafy, żeby nas nie kusiło. A łóżeczko niezłożone stoi u teściów w sypialni, no żeby nie zapeszyć ;D

mag jeszcze nie jestem:-p teraz będę na 2 roku:happy2:
a w tej chwili robię kurs doszkalający:-D
w ogóle to wracaj do Polski, będę się u Ciebie szkolić:-D:cool2:

Witam ponownie kobitki :)

Ależ się dziś zjeździliśmy za nieszczęsną muszelką ;) ale znalazłyśmy w Praktikerze :D zrobiłam tartę z jabłkami, wstawiłam obiad do piekarnika i wreszcie mogę zasiąść :)

reklama
Do góry