reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

W poprzedniej ciąży tylko raz zwymiotowałam .M zrobił mi gorąco czekolade (taką prawdziwa) o 4 rano jak ruszałam pociagiem na uczelnie i to było za dużo jak na mój żołądek;-)
ciekawe jak Lelek..
Maciaa miłego dnia :) spadam , wybieramy sie na wycieczke za miasto .;-)

reklama
Hej dziewuszki!

Przed chwila sobie uświadomiłam ze równo 2 lata temu było udane przytulanko z którego wyszedł Pati hi hi hi .

Leluś myśl pozytywnie i sie oszczędzaj. Z tego co pamiętam to 8 sierpnia mieli przyjechać teście to pomogą przy pilnować Miłoszka.

Martolinka a renni na ta zgagę bierzesz ? Bo chyba tylko to można w ciąży.

Marcia fajnie ze juz czujesz ruchy. Na razie to przyjemne motylki a potem bolesne kompniki ale i tak wszystko cieszy :-)

Ostatnia edycja:
heja
witam nietypowa pora

Lelcia co tam?moze to krwiaczek maly. Wiem, ze ciezko, ale postaraj sie wypoczac

martolinka w pierwszej ciazy pierwsze jakiekolwiek ruchy czulam w 18, te mocniejsze w 20 teraz juz cos czulam w 14 a od 2 tygodni nie pytaj co sie dzieje

marciaa a czytam kryminal o Becku -Politimorderen- Wahlöö/Sjöwall

maz mi sie ulotnil na koncert, ja obzarlam sie hot-dogami, jedno dziecko spi a drugie radosnie kopie mnie w pecherz i ciagle chce mi sie siku

a -wika-jakby moja nauczycielka od roslin ozdobnych uslyszala o obcinaniu pedow Phalaenopsis czyli tego storczyka ze zdjecia, to by pale wstawila i najchetniej rece obciela. Jego pedow sie nie obcina, bo na nich tworza sie nowe, podcina sie nad ostatnim istniejacym oczkiem - tym czyms wystajacym z pedu, po paru tygodniach z ktoregos z istniejacych oczek wyrosnie nowy ped. Chyba, ze chcesz dac spokoj roslinie by odpoczela wtedy opitolisz caly ped i czekasz rok/dwa na nowy ped kwiatowy

Ostatnia edycja:
Bunny nie biore na razie nic , bo az taka straszna ta zgaga nie jest:tak:
bylismy na plazy i było cudnie. KOŁO 16 juz mniej ludzi, słonce nie pali ...

Witajcie kochaniutkie....Jak mija weeked? Mi sobota szybko przemineła w połodnie bylismy u znajomych na grilu a potem zrobilismy zakupki i tak dzien minoł.....

Mam jeszcze pytanko juz do mam.Czasami odczuwam takie przelewanie lub ocieranie np jak sie otrze reka o reke w moim brzuchu i nie jestem pewna czy to moga byc juz ruchy? Nie odczuwam tego codziennie....

jak do drobnych kobitek nalezysz to jak najbadziej moze byc to Fiona

ja w sumie sie nudze dzis

a-martolinka- na zgage z ktora zupelnie nie moglam sobie poradzic sama z koncem ciazy bralam Gaviscon. Cos wspanialego i bezpieczne w ciazy

Dziewczyny jak jest u was z owulką? Wszędzie czytam że powinna być w połowie cyklu a ja z córką zaszłam zaraz po @.Czy któraś też ma tak nie książkowo?

Viola wejdź w panel kontrolny (jest na górze po prawej stronie) następnie w ustawieniach wejdź w edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod suwaczka przy którym pisze że jest dla forum.
powiedz no kochana ilu dniowe masz cykle i ile trwa @? zazwyczaj owu jest w połowie cyklu . u mnie w tym cyklu owu była w 17 dc okres mam przeważnie co 31 dni .

FIONA to mogą być już ruchy Twojej dzidzi:tak: . wspaniałe uczucie co nie?

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny ja mam co 26 dni i @ trwa u mnie 3-4 dni.
W każdym razie w razie czego już wzięłam M w obroty żeby nie przegapić dnia płodnego;) hehe:-D

Dzięki za instrukcję:)

Do góry