reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
ciezko mi to stwierdzic, ale moze sie wahac miedzy 36,8-37,5 pomierz pare rankow po calej nocy przespanej i zobaczysz jaka zwykle masz.
U mnie bylo miedzy 36.9-37,1, ale to u mnie, gdzie zwykle w 1 fazie cyklu mam kolo 35,7-36,2

wika ja mam chyba 5 storczyków w domu 3 uśmierciłam ale udało mi sie je wyratowac ze stanu śmierci klinicznej... wszystko poucinałam jeden listek został zdrowy łodygi poobcinałam... dzisiaj wygląda najpiękniej z wszystkich pięciu... robie to samo co liv
@ nie ma ...

Dziewczyny może uznacie mnie za ciemną bestię,ale napiszcie mi o co chodzi z tymi suwaczkami. Tzn wiem co to jest ale nie wiem jak to wkleić żeby się w poście pojawiało:(:wściekła/y:

reklama
Kochane

Wpadłam sie pożegnać, jutro z rana wyjeżdzamy. Odezwę sie jak wrócimy. Mam nadzieję, że lista cieżarówek się powiększy.
Mam obawy co do podrózy... ale zawsze zemna tak jest... skoro lekarz pozwolił to wszystko ok musi byc.

Papapapa i do zobaczonka

Do góry