reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej kobitki

Siedze na balkonie, z laptopikiem, mężula śpi, pogoda zapowiada sie super.
Mężula wstanie zjemy sniadanie i wyruszamy:)
Dzisiaj nasza rocznica i wieczorem zasiadamy w knajpce na kolacji.
Myslałam ze nie bedziemy mieli internetu, ale jakis tam złapałam i o dziwo zgadłam hasło i mamy :)
odwiedze was potem

hejjj

mam takiego lenia:no::no::no:, jak stąd do Paryża:szok: nic mi się nie chce:szok::szok:

miłej niedzieli dla Wszystkich :)

Hej:-)

Ja dziś jestem jakaś taka wesoła. Wczoraj po przytulankach mąż mi powiedział ze było tak jak byłam w ciąży. Teraz mam malutką nadzieję ze sie udało. Chociaż rozsądek mi mówi ze przecież szyjka jest taka sama przed okresem jak i na początku ciąży. Ale on twierdzi ze sie udało. Moje szaleństwo jest juz ogromne :p.

Dziś są urodziny mojej królowej i po południu jedziemy na torta.

Hej :) Mogę się przyłączyć? Jestem lekko zagubiona, ponieważ pare tygodni temu dowiedziałam się że mam endometriozę, nie mam za bardzo z kim o tym porozmawiać.. Przez rok chodziłam od lekarza do lekarza i dopiero prywatny lekarz mnie zdiagnozował. Mam zielone światełko na staranka :) Starania póki co były 9, 10 i 11 dzien cyklu, kiedy to zaobserwowałam piękny śluz płodny ;] Dziś mam 12 dc. Pozdrawiam!

Hej:-)

Ja dziś jestem jakaś taka wesoła. Wczoraj po przytulankach mąż mi powiedział ze było tak jak byłam w ciąży. Teraz mam malutką nadzieję ze sie udało. Chociaż rozsądek mi mówi ze przecież szyjka jest taka sama przed okresem jak i na początku ciąży. Ale on twierdzi ze sie udało. Moje szaleństwo jest juz ogromne :p.

Dziś są urodziny mojej królowej i po południu jedziemy na torta.

A jak długo się już starasz?

Witaj xXxIzuLQaxXx! trzeba Ci jakiś skrocik wymyśleć :-)

od stycznia się nie zabezpieczamy a od maja ostro bierzemy się do roboty. 9 powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i jutro to zrobie . Chyba, że się okaże że jednak silną wolę mam w co wątpie .

To pierwszy miesiąc waszych starań? mam nadzieje że odrazu będzie celny ;-)
Długo się staraliście o Oliwkę?

pozdrawiam i lecę bo mężulek obiad skończył i trzeba będzie się zacząć szykować na imprezkę

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

reklama
Witaj xXxIzuLQaxXx! trzeba Ci jakiś skrocik wymyśleć :-)

od stycznia się nie zabezpieczamy a od maja ostro bierzemy się do roboty. 9 powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i jutro to zrobie . Chyba, że się okaże że jednak silną wolę mam w co wątpie .

To pierwszy miesiąc waszych starań? mam nadzieje że odrazu będzie celny ;-)
Długo się staraliście o Oliwkę?

pozdrawiam i lecę bo mężulek obiad skończył i trzeba będzie się zacząć szykować na imprezkę

Hej :) Może być po prostu Iza, bo to moje imie :) albo xxx he he ;D
O Olivcie? Cóż.. 2 cykle ;P Ale wtedy nie miałam endometriozy.. ;/
Nie staramy się długo. Raczej były tylko pojedyncze akty. Takie starania na całego, to dopiero w tym cyklu. Od 9 dnia cyklu. :) Poprzednie cykle miałam "problemy" z płodnym śluzem, a raczej z jego brakiem, albo był tylko jeden dzień, itd. A w tym cyklu piękny śluz płodny i jest go dużo :) Powodzenia życzę!

Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.

Ja za 15 dni :) Trzymam kciuki za wszystkie!!! :]

Do góry