Bunny86
mama Patryka i Dominika
to u Ciebie pi razy oko dni płodne powinny być (książkowo) od 10-12 dc bo niby faza druga cyklu powinna mieć 14 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej:-)
Ja dziś jestem jakaś taka wesoła. Wczoraj po przytulankach mąż mi powiedział ze było tak jak byłam w ciąży. Teraz mam malutką nadzieję ze sie udało. Chociaż rozsądek mi mówi ze przecież szyjka jest taka sama przed okresem jak i na początku ciąży. Ale on twierdzi ze sie udało. Moje szaleństwo jest juz ogromne.
Dziś są urodziny mojej królowej i po południu jedziemy na torta.
Witaj xXxIzuLQaxXx! trzeba Ci jakiś skrocik wymyśleć :-)
od stycznia się nie zabezpieczamy a od maja ostro bierzemy się do roboty. 9 powinnam testować ale chyba nie wytrzymam i jutro to zrobie . Chyba, że się okaże że jednak silną wolę mam w co wątpie .
To pierwszy miesiąc waszych starań? mam nadzieje że odrazu będzie celny ;-)
Długo się staraliście o Oliwkę?
pozdrawiam i lecę bo mężulek obiad skończył i trzeba będzie się zacząć szykować na imprezkę
Witajcie Dziewczyny.My też się staramy.Mam nadzieję że się uda i ...ciii..... jestem w ciąży.O tym jednak dowiem się za kilka dni bo wtedy będę testować.