reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Kłótnia na forum i to bez mojego udziału? No wiecie co:cool:;-):-D

wiecie co dziewczyny mam malego stresa:/
Zapewne slyszalyscie o zamieszkach w Londynie, cholera no masakra. Malo tego- dzisiaj w nocy byly tez w naszej miejscowosci bo kolezanka zwiewała:tak: a moj mąż dzisiaj i nastepne dwie nocki ma wlasnie trasy do Londynu, zawsze w trakcie przerwy tam spał w ciężarowce ale juz mu zapowiedziałam, ze ma spadać jak tylko sie rozladuje. Kurde pewnie panikuje jak zawsze ale troche sie denerwuje tym....

Mam nadzieję że to Was ominie!

wiadomosc od Any -zapytałam ja jak Gonia

"Walcząca,chce sobie zerwać rurki,więc jest uspokajana.za 2 godz do niej znów zajrze,by jej nie drażnić i siebie nie katować.Jak ją dotyka to się jeszcze wyrywa.Silna baba"

Straszne co teraz Aniu przeżywacie! Nadal kciuczę za Gonię!!!

Dziunka ty przestań juz z tymi rakami, kraczesz tylko, takie masz cisnienie na chlopa że już twój organizm głupawki dostaje. Zaliczylaś ekspresowo krótki okres i gotowa do zapłodnienia ;) :p

Hahaha uśmiałam się:-D

Moje kochanie właśnie wybyło na zakupy a ja korzystam z wolnej chwilki;-)

Asia śpi od 17:45:-) ale chyba czuje że tatuś w domku bo najpierw pluła przez sen hehe, a teraz się obudziła i zawołała na siusiu. Wysiusiana leży już w swoim pokoju 15 minut i oczy duże:eek: mam nadzieję że zaraz zaśnie.

No nic, milej nocki:-)

reklama
Info od Any:

Gonia oddycha sama, przysypia, mieli lekki horror jak godzine po operacji chciała wychodzić z łóżeczka. Dali jej środki usypiające. Jak do niej dochodziłam ruszała się. dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło.

Jedno mi sie nasuwa na myśl......Gośka to na prawde hardocre'owa laska :D:D

Info od Any:

Gonia oddycha sama, przysypia, mieli lekki horror jak godzine po operacji chciała wychodzić z łóżeczka. Dali jej środki usypiające. Jak do niej dochodziłam ruszała się. dzięki za wsparcie, bardzo mi pomogło.

Jedno mi sie nasuwa na myśl......Gośka to na prawde hardocre'owa laska :D:D

Widziałam jak szaleje na placu zabaw ,tajfun mały :-) nic jej nie straszne :-)

no cąła Gonia! dobrrze, ze już jeje lepiej, oby szybko do zdrowia dochhodzila

Kłótnia na forum i to bez mojego udziału? No wiecie co:cool:;-):-D
ttaa no to chodz sie pokłócimy :d
tak a propos tych "kłótni" to nie wiem jak to napisac by nikogo nie urazic ale moim zdaniem wynikła z tego, ze niektórzy chyba chcieli sie pokłócić, bo dopowiedzieli sobie wiele rzeczy. Agrafka pisała o "ringu" do przenoszenie kłótni ale my miałysmy cos takiego. Mama, masz zadanie poszukac :D

reklama
Witam ;)

kurde ale mnie zmogło, przespalam cale popoludnie i czuje sie fatalnie:-( nie moge dojsc do siebie, jak ja tego nie nawidze:wściekła/y::no:

dziewczyny spokojnie, po co sie kłócić;-)
ale ten ring byłby dobry w razie takich sytuacji:tak::-D
Moje dziecko niedawno poszło spać:szok: a juz po 21:-) maz na szczescie byl w domu i sie Nim zajał bo ja byłam nieprzytomna :/ a teraz mnie wkurza na maxa bo je koło mnie orzeszki:wściekła/y:

Jak dobrze, ze z Gosia wszystko ok ;) dzielna Kobietka, nie ma co!!

Do góry