Kłótnia na forum i to bez mojego udziału? No wiecie co
;-)
Mam nadzieję że to Was ominie!
Straszne co teraz Aniu przeżywacie! Nadal kciuczę za Gonię!!!
Hahaha uśmiałam się
Moje kochanie właśnie wybyło na zakupy a ja korzystam z wolnej chwilki;-)
Asia śpi od 17:45:-) ale chyba czuje że tatuś w domku bo najpierw pluła przez sen hehe, a teraz się obudziła i zawołała na siusiu. Wysiusiana leży już w swoim pokoju 15 minut i oczy duże
mam nadzieję że zaraz zaśnie.
No nic, milej nocki:-)

wiecie co dziewczyny mam malego stresa:/
Zapewne slyszalyscie o zamieszkach w Londynie, cholera no masakra. Malo tego- dzisiaj w nocy byly tez w naszej miejscowosci bo kolezanka zwiewałaa moj mąż dzisiaj i nastepne dwie nocki ma wlasnie trasy do Londynu, zawsze w trakcie przerwy tam spał w ciężarowce ale juz mu zapowiedziałam, ze ma spadać jak tylko sie rozladuje. Kurde pewnie panikuje jak zawsze ale troche sie denerwuje tym....
Mam nadzieję że to Was ominie!
wiadomosc od Any -zapytałam ja jak Gonia
"Walcząca,chce sobie zerwać rurki,więc jest uspokajana.za 2 godz do niej znów zajrze,by jej nie drażnić i siebie nie katować.Jak ją dotyka to się jeszcze wyrywa.Silna baba"
Straszne co teraz Aniu przeżywacie! Nadal kciuczę za Gonię!!!
Dziunka ty przestań juz z tymi rakami, kraczesz tylko, takie masz cisnienie na chlopa że już twój organizm głupawki dostaje. Zaliczylaś ekspresowo krótki okres i gotowa do zapłodnienia![]()
![]()
Hahaha uśmiałam się

Moje kochanie właśnie wybyło na zakupy a ja korzystam z wolnej chwilki;-)
Asia śpi od 17:45:-) ale chyba czuje że tatuś w domku bo najpierw pluła przez sen hehe, a teraz się obudziła i zawołała na siusiu. Wysiusiana leży już w swoim pokoju 15 minut i oczy duże

No nic, milej nocki:-)