reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej

Mama sówka. Głos oddany. Gratki dla siostry ! Kawał chlapaka z Błażeja ! Nie dawno byłaś na pogrzebie i znowu musisz iść. Nie wesoło.

Wika jak Igorek? Idziesz do lekarza? Zdrówka dla niego.

reklama
Witajcie w ten letnio-jesienny poranek :dry: Dziewczyny, powiedzcie mi coś, bo ja już zaczynam fiksować. Ostatnią @ miałam 2.07, tylko, że cykle mam nieregularne. 5.08. zrobiłam test, który pokazał jedną kreskę (potem zamiast go wyrzucić to schowałam do torebki a po 4 godzinach patrzę a tam dwie kreski - przez to zwątpiłam, choć wiem, że nie wolno po tak długim czasie odczytywać wyniku). @ wciąż nie mam, a od dwóch dni bolą mnie piersi. Czy jest jeszcze jakaś maleńka szansa??? Wiem, że to pewnie bez sensu, ale ... jak to mówią "Nadzieja matką głupich..."
Buziaczki :*

Just she okres Ci sie spóźnia? To rób test lub betę! Szanse zawsze są!
&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&

"nadzieja matka głupich ale każda matka kocha swoje dzieci!"

Ostatnia edycja:
just_she - ja czuje, ze to fasolka....zrób to dla nas i siknij sobie....trzymam kciuki z całych sił...

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała;-)....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....

just_she - ja czuje, ze to fasolka....zrób to dla nas i siknij sobie....trzymam kciuki z całych sił...

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała;-)....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....

Karolcia a próbowałas testy owulacyjne?
Yust trzymam kciuki &&&&&&&&&

reklama
Karolcia a próbowałas testy owulacyjne?
Yust trzymam kciuki &&&&&&&&&

nie...ale się zastanawiam nad nimi...jesli ten cykl też bedzie taki popiep....ny to sobie zakupie..

ale boje się, czy nas nie sprowadza do kopulacji w celach rozrodczych...bo teraz to idziemy na zywioł....mamy ochotę na duzo seksiku...to sie przytulamy bardzo czesto...a jak nam się nie chce to sam dotyk dłoni wystarczy....
a, że ja mam tak, że te kilka dni w miesiacu jestem napalona jak glupia...to się Z to udziela...i szalejemy, a że to zwykle wypada tak w połowie cyklu...to może to sa te wyże owulkowe ;)

Do góry