Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, powiedzcie mi coś, bo ja już zaczynam fiksować. Ostatnią @ miałam 2.07, tylko, że cykle mam nieregularne. 5.08. zrobiłam test, który pokazał jedną kreskę (potem zamiast go wyrzucić to schowałam do torebki a po 4 godzinach patrzę a tam dwie kreski - przez to zwątpiłam, choć wiem, że nie wolno po tak długim czasie odczytywać wyniku). @ wciąż nie mam, a od dwóch dni bolą mnie piersi. Czy jest jeszcze jakaś maleńka szansa??? Wiem, że to pewnie bez sensu, ale ... jak to mówią "Nadzieja matką głupich..."No spóźnia się, dziś mam już 41dcTylko, że w 35dc był negatywny test... Jutro wykonam jeszcze jeden.
just_she - ja czuje, ze to fasolka....zrób to dla nas i siknij sobie....trzymam kciuki z całych sił...
a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała;-)....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...
buziaki....
Karolcia a próbowałas testy owulacyjne?
Yust trzymam kciuki &&&&&&&&&