hehe kolejki jak w mięsnym![]()
No i wykrakalysmy i sie cisza zrobiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe kolejki jak w mięsnym![]()
Nie przejmuj się....ludzie sa jak taboretyWitam.
Troszke mniej mnie teraz bedzie, ale postaram sie co jakis czas zaglądac!
Lena dobrze ze z mala lepiej... :*
Pogoda jest okropna, juz mam dosc jesieni w to lato![]()
Cześć dziewczyny
Wczoraj i mi się przydarzył problem z pelcami. Podniosłam malego i tak mnie zabolało ze musiałam natychmiast się połozyć. A jak sie połozyłam to juz nie mogłam wstac więc zadzowniłam po męża żeby przyjechał i tak czekałam na niego 20 min. Dobrze że ignas w tym czasie siedział przy mnie i niec nie chciał. Byłam u lekarza- mam krzywy kręgosłup i to sa nawdyręzone jakies tam kręgi i jak juz raz mi sie tak zdarzyło to będzie się powtarzać. Dostałam jakies prochy i trochę mi lepiej ale i tak bardzo boli. Nie było mojej lekarki a ta u której byla powiedziała mi że skoro maly chodzi to po co ja go noszę ???? Co za wariatka, przecież czasami trezba podnieść dziecko. A na pytanie czy może jakies rehabilitacje odpowiedziała mi że jestem za młoda!!! Szkoda słów na takich lekarzy!!!
ita- fajnie że sie odezwałaś. Jak się czujesz??? Co u Tymonka??? Pracujesz czy jestes na zwolnieniu??? My za 2 tygodnie mamy 2 wesela w piątek i sobote![]()
Kochana ja mam to samo;(
20 jae na rezonans zobaczymy co pokaze;(
A rehalibilitacje mam od 1 i mi nic nie mówiła ze jestem za młoda![]()
Nie przejmuj się....ludzie sa jak taborety
GOSIAK CHODZI!!!
Już od kilku dni tak sobie dreptała, ale dziś paszłaa...