Pierwsza!
Jaś bawi się wczorajszym prezentem "Dyzio Kosiarką Playskool" to mam chwilke !
Koriander- Kochana cieszę się że wyniki dobre Małej Księżniczki! Ciekawe od czego ta kilkudniowa goraczka była? Macie jakieś nowe zębolki na stanie?

Jak Wam mija urlopik? I sssstrasznie ciekawa jestem Twojej nowe frycki!!!! Poproszę o Photo
Emalia- Kochana milczysz Jak Ty sie czujesz????? Ja od razu Ci mówiłam że to ucisk od kręgosłupa!

Przebadaj sie pod tym kontem
Dorotka , Lenka , Ewa- Zdrówka Dziewczynki!!! Przywołuję Wasze kręgowe słupy do porządku!!!!
Agi- Kochana Przytulam mocccno!!! I zapraszam na odnowe biologiczną do Józka

Gratulację Kochana dla Poluni!!!!!
Izia- Pięękny nowy avatarek masz Kochana!!! Mam nadzieję że wypoczeta już troszkę a goście pojechali
Eagle- Kochana na pewno Asia sobie pięknie poradzi w przedszkolu!!! Kochana buziaki dla Waszej całej rodzinki i głaszcze po brzuszku!!! A jak mąż sie miewa? Jak Kochana wczorajsze badania??? Dałaś radę na głodniaka

OOO doczytałam DAŁAŚ - DZIELNA !!!!
Co do planów zawodowych to do pazdziernika chcę troszkę z polecenia fryzjerować a póżniej chciałabym cos otworzyć ale jeszcze wszystko w fazie planów mam

Natomiast od 16 sierpnia zaczynam nastepny kurs - stylizacji paznokci
Nadika - Kochana cudne wakacyjne zdjęcia!!!! I gratulacje dla Natanka Latanka

Kajdusia- gratulacje dla Chodzikowej Gosi!!!!!!! Zdjęcia przecudne!!! Piękne te Twoje dzieci!!!
Ita- Jak tam pazurki??

I udanej zabawy jutro!!!!!
Zyrafciu- Gdzie You Ar????
Agi , Gosiu - ahahahaha usmiałam się z tego diabelskiego śmiechu!!
Agast- Kochana zdróweczka dla Jagodzianki!!!! NA pewno wszystko sie pieknie zrośnie!!! A Jagódka jaka dzielna dziewczynka!!!!!