reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam dziewczynki :) Dorwałam kompa męża;)
JAkies spotkanko było? no ja jak zwykle coś przegapiłam, chyba , że to jakies zamknięte, hihi :D
Dziś wyrwałam się z domu na zakupy, bo w sobotę na wesele idziemy, ja nie wim, w całym lublinie nie mają czarnych butów na niewysokiej szpilce.... ;/

Karlita, jejuuu, zdrówka dla Norba, biedulek sie umęczy, a Ty razem z nim...

EMilia, Twoim dziewczynkom tez zdrówka życzę :*

sunday, bo rodzice z gagatkami w wakacje nie wyrabiają w domu, hihi :D :D u nas to samo było;)

reklama
Mandziula, jak się wyrobię to i ja wpadnę z moimi dzieciaczkami ;) a jest tam miejsce, żeby przewinąc małe bobo, bo nie wiem, czy chuste brać, czy z wózkiem sie szarpac? A to BUGI to gdzie dokładnie jest, bo to o to w Gali chodzi?

ooo to super, a poduchy do leżenia to ja chętnie wykorzystam :)
Ale się cieszę :D
Będe z niebieską pasiastą chustą i dwójka dzieciaczków :)

NA WSTĘPIE WIELKIE DZIEKI ZA SPOTKANIE(DLA OBECNYCH I TYCH KTÓRE BYC NIE MOGŁY) I ZA WSZYSTKO CO TEMU TOWARZYSZYŁO....DZIEKI PODARUNKOWI ZMOBILIZUJE SIE WKONCU PRZYGOTOWAC ŁÓŻECZKO I NAPEWNO UDOKUMENTUJE TO WE WŁASCIWY SPOSÓB...JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI:-)
Karlita to sie dzieciaki wymeczyly oby ta noc byla spokojna i abyscie juz najgorsze mieli za soba...
Emilia zdrowka dla dziewczynek szkarlatyna brzmi strasznie ale naszczescie nie jest to nic groznego...
MAndziula slyszalam ze bylas zawiedziona spokojnym powrotem do domu:-Dmilego wypadu do Bugi

Alez mnie ty...i plecy bola co za niewygodne lozko marze o lozeczku....przypomnialam sobie ze jutro musze zrobic rano badania a skierowania brak....wrrrr

Spokojnej nocki zycze...​

Oj ja też już w domku:-Dale fajnie nam się wracało, wprawdzie trochę ulic miałyśmy po drodze zamkniętych ale Anecia super kierowca...dała radę
dzięki Kochana za podwózkę...na Ciebie zawsze można liczyć;-)
:tak:

I w ogóle dzięki za fajowe spotkanie...oby ich było więcej....:tak::tak::tak:

Mandziula dzięki za wiadomość...dobrze że dotarłaś do domu bez przygód...;-)

Emilia, Karlita
trzymam kciuki za zdróweczko maluszków....spokojnych nocek

i udanego wypadu do Bugi...my jutro idziemy na jarmark Jagieloński, no chyba że będzie padało:sorry2:to dołączymy do was...

spokojnych nocek...wracam do P;-)

P.S.
Marzenko z okazji rocznicy ślubu jeszcze wielu wielu lat w szczęściu i w zdrowiu....!!!

Ostatnia edycja:
Hej, i ja już dotarłam gdzieś przed 23:tak:.

Dziękuje za spotkanie było bardzo fajnie.

Ala a Tobie dziękuję za towarzystwo w autobusie;-)Hi hi hi poczułam się jak nastolatka:-D:-D:-D

Jeszcze zagniotłam ciasto na jutro i przygotowałam gruszki. Umyję podłogi, i do wyrka sunę:-). Jak będę w stanie to może wybierzemy sie do Bugi:-D.
Nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć, ale jak nie to już dzisiaj życzę Wam udanego długiego weekendu:-)

Emilka Karlita życzę dużo zdrówka chorującym dzieciaczkom:tak:

Anetka jak podróż do Piask? Ola nie obudziła się??

Marzenka najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

Madzienka jeszcze miałaś siłę zasiąść ;-) ach ten na nałóg:-p
Dzięki dziewczyny za miłe towarzystwo :cool2:
a teraz zabieram sie za pakowanie toreb na wyjazd:cool: bo jutro mam zamiar relaksować się w spa a potem spacer po parku..... :cool:
Karlita zdrówka dla Was podsyłam:confused:
Emilka
współczuję choróbska u dziewczynek:-( oby szybko im to przeszło:confused:
Mandziula już żałuje że mnie nie będzie:sorry:
Marzenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-) (no widzę że 2006 był owocny w śluby:-p)
Monika, Kasia jak tam droga do domu:cool2:
Marta świetnie Pawełek na ty zdjęciu wyszedł :-)
Aneta jak tam przeżyła podróż Twoja słodka królewna :-)
Justyna ja również dziękuję Ci za towarzystwo :-)

dobra zmykam po pakowanie czeka:shocked2:a mogłam wcześniej to mi się nie chciało :zawstydzona/y:

reklama
witam.widzę że spotkanie w Bugi zaraz będzie, hmmm niby ode mnie to 15 minut drogi autobusem:-)
tak chciałabym podjechać, ale mnie mąż zleje jak z domu wyjdę...
będziecie się śmiać... ale coś mnie łapie... mam taki duszący kaszel, w nocy miałam katar, i mi strasznie zimno było.

a to wszystko przez to że WCZORAJ!! się za lekko ubrałam.:-( czuję się jak jakieś nieodpowiedzialne dziecko.

zresztą trochę do bani u nas. Wyobraźcie sobie że cała familia siedzi sobie na rybach na Mazurach, i sobie myślą że głupi Rafał sam żniwa obrobi, i mąż teraz wychodzi z domu o 6, o 11 wpada aby się umyć, o 11,30 wychodzi a wraca o 21.30:wściekła/y:
jeny przecież to jest przesada już, a ta babcia jego zaraz się zesra jak Rafałek na czas do niej nie przyjedzie.
wkurzona jestem bo to wszystko odbija się na nas później...:-(
do tego jutro pracuję od 8 do 20 czyli znowu cały dzień w robocie... toż to można się wykończyć w takim tempie...

powiedziałam sobie i jemu... niech tylko w niedziele zadzwoni telefon to jak kogoś z****e to popamięta mnie.

ale się rozpisałam, ale musiałam :wściekła/y:

sienio,
obyście szybko zaaklimatyzowały się w nowej przychodni
wink2.gif

aneta, super takie rodzinne gotowanie :-)
zdróweczka dla Oli na oczki :)
maltanka, mały rozrabiaka na spacerze, ale fajnie że mu takie pyszne mielone mięsko wyszło :)
karlita, jaki śpioszek w okularach:-)
jejciu oby ta temperatura spadła Norbowi, a jak dzisiaj ?

i wcieło mi połowę posta jeszcze.
tak więc nie odpisałam paru osobom już.

Marta, obyście się zmieścili w planowanej kwocie z wyprawką:-)
Antuanet, ładne imię wybraliście, dobrze że malutka rośnie no i ty już przybierasz na wadze.
jeny, ja mam już 7 kilo na plusie, a tego po mnie nie widać... gdzie to się mieści ?
misia, wózek złożyliśmy tylko na chwilę, nie mamy go gdzie trzymać więc na razie stoi rozebrany w pudełku, a wygląda tak:
451.jpg

odpisałam, to co pamiętałam.

Ostatnia edycja:
Do góry