reklama
trzecia?
witam:-)
My już gotowi do drogi.
Teraz siedzę z Karoliną a mąż w sądzie.
O 12 teśc ma po nas przyjechac i w drogę:-):-):-)
Karolina wyciąga z szuflady swoje ubranka i co jakiś czas przynosi mi jakieś. Śmieję się że daje mi co chce jeszcze zabrac.
koriander prosimy o fotki w nowej fryzurce
Lilianka pewnie nie poznała mamusi
Asnecja zagłosowane wczoraj i dziś
agast szybko zleci i Jagoda będzie znów biegac
mamo kubulki fajnie że dzień minął przyjemnie
gratuluję udanych zakupów
powodzenia w szukaniu niani.
nadika ja niestety nie pomogę w kucharzeniu
milusia ja mam internet w play i mi działa super
witam:-)
My już gotowi do drogi.
Teraz siedzę z Karoliną a mąż w sądzie.
O 12 teśc ma po nas przyjechac i w drogę:-):-):-)

koriander prosimy o fotki w nowej fryzurce
Asnecja zagłosowane wczoraj i dziś
agast szybko zleci i Jagoda będzie znów biegac
mamo kubulki fajnie że dzień minął przyjemnie
powodzenia w szukaniu niani.
nadika ja niestety nie pomogę w kucharzeniu
milusia ja mam internet w play i mi działa super
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Hejka.
Nadika ja mam jakis przepis na buraczki, zaraz lookne ale octu ma nie byc wogole czy troche musi byc? bo zeby one sie nie zepsuly ocet musi byc choc odrobine;/ jak cos wrzuce w przepisy!
Ale dzis cisza tu ;P
Nadika ja mam jakis przepis na buraczki, zaraz lookne ale octu ma nie byc wogole czy troche musi byc? bo zeby one sie nie zepsuly ocet musi byc choc odrobine;/ jak cos wrzuce w przepisy!
Ale dzis cisza tu ;P
Szczęśliwej podróży!!!!JEju napisałam posta i mi wcięło!!!! wrrrrrrrrrrrrr My już spakowani,jutro ruszamy, trzymajcie kciuki za pogode oby tylko nie lało.
Pogodę mamy super na jazdę
Cześć cześć
koriander, gosiagro- śniłyście mi się dzisiaj
, nie wiem tylko czemu to nasze spotkanie odbywało się w Poznaniu i to w jakieś windzie 

Koriander- hehe, jak romantycznie, rocznica na wyspie, basen, drinki z parasolkami, ach..., a ja to oczywiście już kombinuję, żeby zrobić jakiś spęd
Też jestem ciakawa Twojej fryzury, jak się sama nie pokażesz to ja jutro Cię obfotografuję i wkleję dziewczynom, o!
koniczynka- dzisiaj pogoda lepsza, więc DO ROBOTY!!!!

gosiagro- hehe, znamy próbkę śmiechu Twojej Majuni z zajadania łyżeczką, coś czuję, że jak dadzą z Gosiakiem do wiwatu to Lilunia podskoczy z wrażenia. Bo Gosia wykonuje piski szczęścia- głooośno i wysooooko- kochany braciszek ją nauczył
agast- biedna Jagódka, a ona jakoś się z tym gipsem sama przemieszcza, czy tylko w wózku? Tak się jeszcze zastanawiałam- posyłasz w tym roku Hanię do szkoły?
mamakubulki- gratuluję łupów ciuszkowych. Co do książek to też polecam coś niebieskiego i coś pożyczonego.
O matko, jak ja dawno nic nie przeczytałam, a kiedyś byłam molem książkowym, teraz czasu niet :-(I trzymam kciuki za znalezienie niani- najlepiej zawieś ogłoszenie na najbliższym spożywczaku, może znajdziesz jakąś emerytkę- nasza pani mieszka 4 domy obok i czasami ma od nas 2-3 tygodnie wolnego, a czasami siedzi po 10 godzin, dajemy jej rozpiskę na 2- 3 dni przed, jest bardzo dyspozycyjna, tylko stawke ma dość dużą za tą dyspozycyjność i dostaje za konkretne godziny. Może Wam też się tak uda
Olafasola- ładnej pogody życzę! A jak nasza gwiazdeczka Klarunia? Zdradzisz nam kiedyś do czego była ta sesja zdjęciowa?
nadika- ja nigdy nie zaprawiałam w ogóle słoików
milusia jak to wychodzi sam z łóżka??? górą???
W internecie nie pomogę, mój mąż pewnie lepiej by doradził- zdaje się, że on poleca wszystkim Orange...
Perfekcia- jak otworzysz już swój salon to mam pomysł- w pokoju obok zrób restauracje dla mężów, a i klientka, która ma właśnie założony kolor na włosach na pewno chętnie coś przekąsi
Ale byś zrobiła furorę!!!!
Ewa- bezpiecznej drogi!
Olavip :-(
Zapomniałam napisac, że Gosia wczoraj jadła kaszkę łyżeczką. I wciągneła caałą michę. Normalnie czary mary

Idę z dziećmi na spacer, trza Gośkę uśpić.
koriander, gosiagro- śniłyście mi się dzisiaj

Koriander- hehe, jak romantycznie, rocznica na wyspie, basen, drinki z parasolkami, ach..., a ja to oczywiście już kombinuję, żeby zrobić jakiś spęd

koniczynka- dzisiaj pogoda lepsza, więc DO ROBOTY!!!!

gosiagro- hehe, znamy próbkę śmiechu Twojej Majuni z zajadania łyżeczką, coś czuję, że jak dadzą z Gosiakiem do wiwatu to Lilunia podskoczy z wrażenia. Bo Gosia wykonuje piski szczęścia- głooośno i wysooooko- kochany braciszek ją nauczył

agast- biedna Jagódka, a ona jakoś się z tym gipsem sama przemieszcza, czy tylko w wózku? Tak się jeszcze zastanawiałam- posyłasz w tym roku Hanię do szkoły?
mamakubulki- gratuluję łupów ciuszkowych. Co do książek to też polecam coś niebieskiego i coś pożyczonego.

Olafasola- ładnej pogody życzę! A jak nasza gwiazdeczka Klarunia? Zdradzisz nam kiedyś do czego była ta sesja zdjęciowa?

nadika- ja nigdy nie zaprawiałam w ogóle słoików

milusia jak to wychodzi sam z łóżka??? górą???

Perfekcia- jak otworzysz już swój salon to mam pomysł- w pokoju obok zrób restauracje dla mężów, a i klientka, która ma właśnie założony kolor na włosach na pewno chętnie coś przekąsi

Ewa- bezpiecznej drogi!
Olavip :-(
Zapomniałam napisac, że Gosia wczoraj jadła kaszkę łyżeczką. I wciągneła caałą michę. Normalnie czary mary

Idę z dziećmi na spacer, trza Gośkę uśpić.
Napisałam i skasowałam przez przypadek...
Więc jeszcze raz
Mały spi więc ja na chwilę zajrzałam, bo robota czeka. Kuchnia nabiera kształtów - nie takich jak w zamiarze ale też mi sie podoba, narazie mamy zamontowany dół a dzisiaj w ruch pójdzie góra
mąż spisuje się na medal
))
gosiagro - a to specjalnie dla ciebie:

mniej więcej tak to będzie wyglądało
ewa1981 - szerokiej i bezpiecznej drogi!
olavip - współczuję, wiem co to znaczy...
kajdusia - a planujesz jeszcze odwiedzić Gdańsk?
miłego piątku!
Więc jeszcze raz
Mały spi więc ja na chwilę zajrzałam, bo robota czeka. Kuchnia nabiera kształtów - nie takich jak w zamiarze ale też mi sie podoba, narazie mamy zamontowany dół a dzisiaj w ruch pójdzie góra
gosiagro - a to specjalnie dla ciebie:

mniej więcej tak to będzie wyglądało
ewa1981 - szerokiej i bezpiecznej drogi!
olavip - współczuję, wiem co to znaczy...
kajdusia - a planujesz jeszcze odwiedzić Gdańsk?
miłego piątku!
mama kubulki
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
tak mnie dzis boli głowa, ze ledwie widze na oczy, czuje jakby miala mi wybuchnac! a tu sie pakowac trzeba, ratunku!!!!!!!!!!
przyjemnej podrozy wszystkim wyjezdzajacym, a pogoda u nas jako taka, tylko cisnienie grrrrrrrrr
tak mnie dzis boli głowa, ze ledwie widze na oczy, czuje jakby miala mi wybuchnac! a tu sie pakowac trzeba, ratunku!!!!!!!!!!
przyjemnej podrozy wszystkim wyjezdzajacym, a pogoda u nas jako taka, tylko cisnienie grrrrrrrrr
reklama