reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia Wniebowziecie Najswietszej Maryji Panny inaczej Matki Boskiej Zielnej, kiedys bylo to tylko swieto koscielne teraz rowniez panstwowe no i dlatego dzien wolny
martucha wsumie dzisiaj jak niedziela

reklama
Hej laseczki

dzieki za przypomnienie ;-) ale juz spojrzalam do kalendarza takze wiem juz...
jak tu siedze to zapominam o tych roznych swietach..:tak:

u nas nudy....bylismy na placu zabaw i w sklepie
zaraz kapiel zrobie za godz
a jutro wielki dzien po 3 tyg wolnego idzie szymek do przedszkola w koncu haha
a czwartek mloda do szkoly i sie zacznie znowu...:tak:

ja na kolacje zrobilam bialy serek ze szczypiorkiem dla mnie i m bo dzieciaki jedli hot doga domowego :tak:

czesc

pozdrawiam od rodzicow. Na taty urodziny przyjechalismy:tak:
Fruciu sie kapie a ja taty lapka dopadlam :-)
poczytam co u Was wieczorkiem
POZDRAWIAM!

Madzia ale mi narobiłaś ochoty na taki serek:sorry: a tu lodówka prawie opustoszała;-) jutra z rana kupię:tak:
mój Niko uwielbia takie białe serki tylko ja to z tych leniwych i mu kupuję te gotowe z presidenta. Są z ogórkami albo z rzodkiewką, takie mocno kremowe ale bardzo dobre:tak:

larvunia udanej imprezki.

ja uciekam młodego umyć i na jakiś film, na jednyce leci niania w nowym jorku to sobie obejrzę:tak: dobrej nocki kobietki:-)

ho ho PR szalejesz
a u mnie wszyscy spia juz, tylko nie ja
stesknilam sie za frum i czytam wszedzie ;p
nowe fotki wstawilam tez z dzisiaj ;-)

jutro juz bede od rana z Wami :-)
buziam :****

reklama
"...ciemno wszedzie, głucho wszedzie, co to bedzie... co to bedzie..."

ehm.. nie ma nikogo to co ja tu bede tak sama siedziec...
dobrej nocy ;-)

Do góry