reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale nudy:zawstydzona/y:
pada od rana wiec chyba caly dzien w domu bedziemy
zanudze sie...a dzieciaki tez swiruja kloca sie co chwile :wściekła/y:

kroma hej...jak bylo wybawilas sie??:happy:

aneteczka a no widzidz jakos tak mam ze szybko sie wysypiam..i lubie gotowac z ranca haha ;-)

reklama
A u nas dziś plażowania ciąg dalszy był, słonko grzało od rana więc wróciliśmy opaleni oczywiście ja w porównaniu z moimi skarbami to nic ale troszkę i mnie chwyciło:tak: jeszcze jutro i we wtorek wracamy, czemu czas tak szybko mija...jutro wieczorem mam wychodne z męzem a szwagierka zostaje z Zuzią...nie pamiętam kiedy gdzieś razem byliśmy sami we dwoje.

hello

nawet nie czytam wybaczcie
kilka fotek w galeri mojej
my juz po imprezie, dopiero skonczylam sprzatac
wszyscy u mnie spia tylko nie jaaaaaaa :sorry:
no dobra spadam, ledwo patrze na galy ;-)

do jutra! :rofl2:

Hejka... Witam się i ja niedzielnie... Ale tu pustki...
Wczoraj byliśmy na święcie chleba tylko na chwilke bo nam się Kacper rozchorował i był bardzo apatyczny cały dzień... potem wizyta na pogotowiu i powrót naszego skarbka do formy więc wzięliśmy go za odwage na "pestyn" jak to on mówi i kupiliśmy mu taki motor, teraz z nim śpi :-) Ale dalej jest obolały... Więcej napisze na zamkniętym...

Dzisiaj już zaliczyliśmy spacer po lesie, teraz M przysypia i chyba zaraz do niego dołącze bo mi się nic nie chce

MEGI fajnie że możecie troche czasu poświęcic tylko sobie, i że pogoda dopisuje...
LARVUNIA udało się wszystko? ja po Kacpra chrzcinach stwierdziłam że nigdy więcej takiej imprezy w domu... Miałam 20 osób... potem znowy zrobiłam błąd i roczek na tyle odstawiłam... i teraz wiem że więcej się na to nie porwe...

Lece na zamknięty i zaraz się położe... Buziolki

reklama
hej wieczornie;-)

Madzia dziś wszystko pozamykane w PL jest, jakieś święto kościelne:-p najświętszej Marii Panny chyba:-p:sorry2:

Kasia a ja widzę ze ty też czujesz jakby niedziela dziś była:-D rano też chciałam napisać że pustki jak na niedziele przystało i zapomniałam że to poniedziałek:-D
zdrówka dla młodego:tak:

idę jakąś kolację robić

Do góry