reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niuska- doczytałam, ja miałam takie plamy i okazało się, że to od Alergii, bo ja alergiczka jestem. Ja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było.

aneteczka to szybciutko- my mamy mieć do wtorku, decyzję finansową i jeszcze do piątku jeśli chodzi o resztę związaną z papierami z budowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobity:-)

ja czekam na gosci siostra bedzie z mezem i synkiem mym chrzesniakiem przejazdem do holandi jada do domu to zajada bo to po drodze :tak:

narobilam dzis tez sobie salatki z cukini na zime i troche duzo mi jej wyszlo
i chyba zabraknie mi sloikow ...:wściekła/y:
ale juz do mamy dzwonilam i ma siostra mi kilka przywiezc:tak:
akurat ja nigdy sloikow nie robilam ale cos mnie naszlo jakas chec zrobic cos swojego wiec kombinuje i prubuje haha

niuskaa trzymaj sie mam nadzieje ze wyniki beda oki...:-)

martucha super ze juz lepiej i nie dlugo pozegnacie gips fajnie...:-)

kroma to baw sie dobrze na weselu...:tak:

Pr widze poszalas noca haha dobrze nieraz trzeba...;-)

daffi super ze z julka juz lepiej...

larvunia i future udanych chrzcin wam zycze :-)

bylam jeszcze na placu zabaw teraz kawe dopije i ide do kuchni konczyc
to tyle pozdrawiam...:happy2:

Aneteczka no Ja też właśnie mam aż 158cm wzrostu i może też dlatego ten brzuszek taki duży się wydaje,
niby 3kg ma ale jednak mam nadzieję że nie urodzi się taki duży jak piszesz i jak Kasia pisała... :tak:
Zobaczymy co to będzie.
Megi Ty nie będziesz miała się po co za siebie brać bo podejrzewam, że jak urodzisz to brzuszka ani nic już nie będziesz miała więc z czego tu się odchudzać w Twoim przypadku.............?
Kroma udanej imprezy, wybaw się za nas wszystkie ;-)

Tym co nie odp to sorki, udanego weekendu :tak:;-)

Czołem;)
Ale mi się spać chce mamma mia ....poszłam razem z moim i szwagierką spać o 3 nad ranem no masakra i niby wstaliśmy ok 10 ale Zuzia to już swoje harce zaczęła po 7 więc dziś jak padnę....byliśmy dziś na plaży prawie pół dnia, słonko nawet wychodziło sporadycznie, teraz to już całkiem pogodnie jest, jutro znów śmigamy jak będzie pogoda:tak: trzeba korzystać póki można.
Martuchaa- my od czwartku jesteśmy i do wtorku, mamy pokój 4 osobowy z łazienką i na naszą czwórkę bo mojego siostra z nami jest płacimy ok 700zł ( całe 5 dni ) jakoś tak, nie wiem mój się z babką rozliczał....do morza 600m mamy.

Czołem;)
Ale mi się spać chce mamma mia ....poszłam razem z moim i szwagierką spać o 3 nad ranem no masakra i niby wstaliśmy ok 10 ale Zuzia to już swoje harce zaczęła po 7 więc dziś jak padnę....byliśmy dziś na plaży prawie pół dnia, słonko nawet wychodziło sporadycznie, teraz to już całkiem pogodnie jest, jutro znów śmigamy jak będzie pogoda:tak: trzeba korzystać póki można.
Martuchaa- my od czwartku jesteśmy i do wtorku, mamy pokój 4 osobowy z łazienką i na naszą czwórkę bo mojego siostra z nami jest płacimy ok 700zł ( całe 5 dni ) jakoś tak, nie wiem mój się z babką rozliczał....do morza 600m mamy.

No to fajnie megi balujecie sobie to dobrze...:-)
a macie domek czy to jakis pensjonat?:baffled:

reklama
Do góry