reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejka Laseczki :-D Wy jak zwykle skrobiecie na potęgę :-D a ja ostatnio jestem leniwa i nie chce mi się wracać i po kolei Was nadrabiać :-p (może wieczorem posiedzę i odrobię zaległości) :-D he he a widziałam, że się tutaj m.in. o praniu rozwodziłyście :-p

A póki co…

Fifka- jak tam Twój chłop? Już z nim i z Tobą lepiej? :-)

Ael- widziałam Twój brzusio :-D słodziaaakkk :-*

Dana- widziałam, że i tutaj się udzielasz :-D

Wszystkim kobitkom co to czują ruchy maleństwa serdecznie gratuluję! :-D zauważyłam, że jest tutaj Was coraz więcej :-D

A z mój organizm wariuje… nie wiem tylko dlaczego :-p mianowicie czekałam sobie na dni płodne, a tutaj niespodziewanie w 11 i 12 dc. pojawił się śluz wybitnie płodny :szok:przecież to stanowczo za wcześnie, ale dobra to mogłabym zrozumieć ewentualnie, może się coś po przestawiało :-p ale temp. zamiast zacząć rosnąć to spadła :-( natomiast wczoraj robiłam test owu. i był negatywny (więc owulacji nie ma) kurcze nie mam pojęcia jak to ugryźć :-( możliwe, żeby mi się tak poprzestawiało po tym kwasie fol. ? ( a prawie miesiąc biorę też magnez z B6) niech mi ktoś pomoże!!! :-p :baffled: a dziś śluz jest jak niepłodny :-( nie rozumiem tego :crazy:

reklama
O matko! tylko bym spała dzisiaj! taka jakaś "przydżumiona" jestem.
Poza tym męczą mnie wzdęcia ;/ a moja malutka urządziła sobie z pęcherza trampolinę ;p
Jakiś taki męczący ten dzień, jeszcze brakuje bólu głowy... ale żeby nie za pesymistycznie to doszły mi bodziaki :) cudne- 7szt, tylko one dzisiaj potrafią wywołać uśmiech na mojej twarzy.

Witam Witam Witam :)
wróciliśmy wczoraj o 22 i było super, ekstra luksusowo, odpoczelam dzidzie nakarmiłam duza iloscia owocow i mysle ze byla zadwolona :)
nadrobic Was nawet nie bede probowala bo to jest chyba niemozliwe ;) mam nadzieje ze wszytsko u kazdej z Was ok ;)
Witam nowe staraczki a zafasolkowanym gratuluje

Truskawcia jakoś leci... mam nadzieję że będzie już lepiej :-D Co do śluzu to ci nie pomogę... Bo u mnie nawet parę dni przed @ potrafił być płodny...

Iwasek
ja poczułam wczoraj pierwszego kopnika, później wieczorem drugiego. A teraz mała małpka nie chcę się ruszać :-(

K&M
zafasolkowanych nie ma... ty byłaś ostatnia która zamknęła na razie listę...

Fifcia- no musi być lepiej :-D jak coś ustaw tam swojego mena do pionu, niech Ci niczego nie odmawia, bo kobitce w ciąży nie wolno odmawiać :-p :-D kurczę, żebyś wiedziała jaką mam zagwozdkę z tym śluzem i całą resztą :-) chyba jestem jakaś wybrakowana ;-)

Dagne- a u Ciebie widzę, będzie dziewczyneczka :-D gratulacje! :-)

Truskawcia - a no tak - mała Kalinka :)
A co do tego komentarza o sobie: jaka wybrakowana?!? czyś ty się szaleju najadła?! ;p ;-) oj kochana, powiem Ci że ja zaszłam w ciążę w cyklu gdzie miałam saharę, więc ciesz się, że masz śluz :) i działaj ;D bo przecież chcesz zostać mamą tak? no to nie czekaj na owulkę, tylko kochajcie się z Twoim dziubkiem co drugi dzień do ok 19 dnia cyklu :D i dzisiaj też zaciąg Go do łóżka ;p a jak nie do łóżka to na kuchenny stół (gdzie tylko przyjdzie Wam ochota) :)

No co? :D sama mam taki jakiś mały zapał, to pobudzam innych hehe :D
Swoją drogą - jeszcze 3 dni i wchodzę w 6 miesiąc :szok: i uświadomiła mnie o tym jedna z grudniówek ;p sama niedawno czekałam na 5 ;p alee to leci...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry