martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wyłazić z krzaków!!!! gdzie sa staraczki
My po spacerlu , mlody spi a ja segreguje fotki w aparacie i dzis bede dla dziadka wywoływac skorzystam z foto kiosku rossmana . NIgdy tego nie robiłam i mam nadzieje , ze obsłuze te diabelska maszyne
skorzystam z foto kiosku rossmana . NIgdy tego nie robiłam i mam nadzieje , ze obsłuze te diabelska maszyne
karolcia mam nadzieje , ze do apteki bedziesz teraz tylko chodzic po zapas witamin dla kobiet w ciazy
Viola ja nie uzywałam owulacyjnych ale jakby nam sie za drugim razem nie udało byłam zdecydowana

My po spacerlu , mlody spi a ja segreguje fotki w aparacie i dzis bede dla dziadka wywoływac
 skorzystam z foto kiosku rossmana . NIgdy tego nie robiłam i mam nadzieje , ze obsłuze te diabelska maszyne
karolcia mam nadzieje , ze do apteki bedziesz teraz tylko chodzic po zapas witamin dla kobiet w ciazy
Viola ja nie uzywałam owulacyjnych ale jakby nam sie za drugim razem nie udało byłam zdecydowana

z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby)
 z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby) 

Ja ostatnio jestem leniwa i nie chce mi się wracać i po kolei Was nadrabiać
 Ja ostatnio jestem leniwa i nie chce mi się wracać i po kolei Was nadrabiać  (może wieczorem posiedzę i odrobię zaległości)
 (może wieczorem posiedzę i odrobię zaległości)