reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Wyłazić z krzaków!!!! gdzie sa staraczki:tak:
My po spacerlu , mlody spi a ja segreguje fotki w aparacie i dzis bede dla dziadka wywoływac:tak:skorzystam z foto kiosku rossmana . NIgdy tego nie robiłam i mam nadzieje , ze obsłuze te diabelska maszyne:tak:
karolcia mam nadzieje , ze do apteki bedziesz teraz tylko chodzic po zapas witamin dla kobiet w ciazy
Viola ja nie uzywałam owulacyjnych ale jakby nam sie za drugim razem nie udało byłam zdecydowana

reklama
iza- a ja Cie kochana rozumiem...mnie tez juz nosi...i mam te same pszczółki....;)
ale tak powaznie...to moje piersi na pewno bola inaczej...niz przy cyklach kończących sie @....wtedy mnie bolały pod dotykiem...a teraz całe pieką i palą nawet jak nie dotykam...a jak juz macne to chce oszaleć...jakbym mi ktoś z nich worki treningowe zrobił....i teraz były jednym wielkim siniakiem...no i od trzech dni nie moge spać na brzuchu...bo jeden ogień....

Ah e pszczółki ;D Może nam coś wywróżą hah ;D Wytrzymaj z testem kochana :) &&&

Ha! Test zrobiony, wynik jak można było przypuszczać jest negatywny. Tak więc gdzieś indziej trzeba szukać przyczyny mojego wspaniałego samopoczucia:-( Nic, do lekarza trzeba iść.

NAstępny będzie pozytywny ;)

Mama sówka śliczne fotki i śliczny synuś:tak: mam nadzieję że też załapię się na maj,mamy kilka kwietniówek to może maj też będzie obfity w fasoleczki:) trzymam &&&&&&
Anastazja mój kotek to chłopiec i to wykastrowany
Gosiulek nadal trzymam &&&&&& spróbuj jakoś dać nam znać jak będziesz wiedziała i miłego wypoczynku życzę, oby pogoda dopisała
Danao przykro z powodu testu ale jeszcze jest szansa dopóki @ nie przyjdzie
Iza nie śpiesz się bo co nagle to po diable kiedy powinnaś testować?

Niby 21 sierpnia, ale chciałam 23 po poprawce z matury.. Ale bede jednak testowac 21 :)

Kochane, wiecie co? Wczoraj przy przytulankach czułam zapach....czosnku! ;D I tak mnie wspomnienia naszły że chyba jak bylam w ciazy to tak mi sluz pachnial. Ale mozliwe ze ta infekcja sie nie wyleczyla............... Chociaz ja naprawde ten zapach kojarze z poprzednia ciążą, ale moze mi sie wydawac.. Mam straszna chcice.. Normalnie mnie tam skręca a Mój jest na budowie ;/ haha ;D

Iza to dzwoń po niego i niech spełnia swoje obowiązki ! Kobieta w potrzebie a on na budowie :-):-):-)
A mi jakoś ochota przeszła :szok: z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby)

Iza to dzwoń po niego i niech spełnia swoje obowiązki ! Kobieta w potrzebie a on na budowie :-):-):-)
A mi jakoś ochota przeszła :szok: z Patim też tak miałam . Ale za to od bije sobie to miesiąc po porodzie ha ha ha no chyba ze dostanę chcicę wczesnej(oby oby)

Z miła checia by przyszedl ale jest tam z tata i co mu powie? "Ide bo Iza woła na sex"? ;D;D;D Fajnie, chcialabym widziec mine taty ;]

Hej dziewczyny, mialam Wam wczoraj napisac, ale wcielo mi sliczengo dlugasnego posta i sie wkurzylam i zapomnialam, a wiec Gosiulek jednak nie jest w ciazy, wczoraj pisala mi smsa o tym.
Oczywiscie trzymam za nia kciuki, no i za wszystkie staraczki, co by najszybciej te dwie krechy wyrazne byly :-)

ja z kolei dzis owulka i mnie nosiiiiiiii :-)
milego popoludnia! :-)

Hejka Laseczki :-D Ja ostatnio jestem leniwa i nie chce mi się wracać i po kolei Was nadrabiać :-p (może wieczorem posiedzę i odrobię zaległości) :-D Ale mam problem :-( Mój organizm wariuje… nie wiem tylko dlaczego :-p mianowicie czekałam sobie na dni płodne, a tutaj niespodziewanie w 11 i 12 dc. pojawił się śluz wybitnie płodny przecież to stanowczo za wcześnie, ale dobra to mogłabym zrozumieć ewentualnie, może się coś po przestawiało :-p ale temp. zamiast zacząć rosnąć to spadła :-( natomiast wczoraj robiłam test owu. i był negatywny (więc owulacji nie ma) kurcze nie mam pojęcia jak to ugryźć :-( możliwe, żeby mi się tak poprzestawiało po tym kwasie fol. ? ( a prawie miesiąc biorę też magnez z B6) niech mi ktoś pomoże!!! :-pNatomiast dziś śluz jest jak niepłodny :-(

Truskawcia na pewno nie przestawi Ci sie cykl po magnezie i kwasie
moze zle zinterpretowalas sluz, moze bylas po przytulanku albo za duzo o nim myslalas
jak test owu wyszedl negatywnie to owu nie bylo, pewnie bedzie za pare dni, bo skoro tempa spada to znaczy, ze wkrotce ten moment nastapi

Liv- dziękuję za odp. :-) myślę, że interpretacja śluzu była okej, bo przytulanko było, ale już po oględzinach ;-) szybciej za dużo myślałam he he, natomiast z temp. zobaczę jak będzie za kilka dni, a ja myślałam, że po owu wzrasta, a nie myślałam, że może spadać przed :-) A skoro już o tym mowa, to powiedz mi temp. wzrasta w dzień owu. cz dzień po? :-)

Martolinka- ja się melduję na stanowisku :-D

Iza- a co Ty myślałaś, że tata swoje dziecko w kapuście znalazł? :-p na pewno temat seksu obcy mu nie jest ;-) więc odwagi i po sprawie :-D

Bunny- podobno na początku tak jest, że ochota zanika, ale za parę miesięcy możesz mieć potrzeby :-D

Ostatnia edycja:
Truskawcia ja miałam skok temperatury na dzień przed owu. To nie musi być dużo nawet 0,2 stopnia i juz jest skok. I ta pod wyższona temperatura utrzymuje sie do teraz.

No dziewczyny miałam nie przyjemną rozmowę z mamą która przerodziła sie w awanturę. Najgorsze ze miała do mnie pretensje o to co jej w ogóle nie dotyczy np. to ze darowałam teściowej kasę . Nie wiem co ją ugryzło . Ale tak mi ciśnienie podniosła ze brzuch mnie bardzo boli. Powiedziała ze skoro takie pieniądze darowałam to mnie stać żeby sie wyprowadzić . Nie wiem co mam robić...

reklama
Bunny przede wszystkim to się nie denerwuj. Niewskazane to w Twoim stanie.

Kupilismy dzisiaj kafelki na podłogę do kuchni i farby.:-) Remont kuchni powoli zmierza ku końcowi. Ufff...

Ostatnia edycja:
Do góry