reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

hejjj :)

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....

rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam:-D), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki:szok::szok: przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!

Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat :tak::tak::tak:

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane :no:. Będzie dobrze, zobaczysz:tak: dogadasz się z mama :) A i co do sukienki, to już mam :) MALINOWĄ :))

Dana, całą kuchnie remontowaliście??

Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna?? :-p

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie ;)

Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy?? :-p

reklama
Wika gratuluję dodatkowych godzin:-)
Tak, całkowicie od podstaw. Wymiana belek w stropie,wylewkę podłogi, nowe okno, nowe tynki, gładź i trochę kafelek na ścianach,sufit (były tylko belki),większe drzwi, przeniesienie kaloryfera, elektrykę, odpływy i dopływy wody. Tyle pamiętam:-)

danao bedziesz musiała nam pokazac kuchnie koniecznie:tak:
Wika gratulacje etattu!!!!!!! świetnie!!!!:tak:a co do maszyny w rossmanie zamówiłam przez internet hi hi i poszło mi niezle

dzięki dziewczyny :)

Dana, no to widzę poważny remont :)) dobrze, ze już kończycie :) ja nienawidze remontów!!!!

Martolinka, hahha, no pewnie, przez internet łatwiej :)

Ja tez za nimi nie przepadam. A jeszcze mam tyle rzeczy do zrobienia... Zwariowac można. Ale wreszcie będe miała porządek w domu:-) Tak to ciągle mnóstwo kurzu wszędzie. Już się boję pomyśleć co to będzie przy rozbudowie:szok: Jeszcze i tak trochę kasy na kuchnię wydamy. PÓKi co będziemy mieli wyrobione pomieszczenie. A gdzie meble, piec, zlew itd. Przynajmniej mamy już lodówkę i mikrofalówkę:-D

Liv- dziękuję za odp. :-) myślę, że interpretacja śluzu była okej, bo przytulanko było, ale już po oględzinach ;-) szybciej za dużo myślałam he he, natomiast z temp. zobaczę jak będzie za kilka dni, a ja myślałam, że po owu wzrasta, a nie myślałam, że może spadać przed :-) A skoro już o tym mowa, to powiedz mi temp. wzrasta w dzień owu. cz dzień po? :-)

Martolinka- ja się melduję na stanowisku :-D

Iza- a co Ty myślałaś, że tata swoje dziecko w kapuście znalazł? :-p na pewno temat seksu obcy mu nie jest ;-) więc odwagi i po sprawie :-D

Bunny- podobno na początku tak jest, że ochota zanika, ale za parę miesięcy możesz mieć potrzeby :-D

Ha ha no ale to tak głupio ;P

hejjj :)

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....

rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam:-D), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki:szok::szok: przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!

Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat :tak::tak::tak:

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane :no:. Będzie dobrze, zobaczysz:tak: dogadasz się z mama :) A i co do sukienki, to już mam :) MALINOWĄ :))

Dana, całą kuchnie remontowaliście??

Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna?? :-p

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie ;)

Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy?? :-p

No jak wrócił to wyciągnęłam go....do lasu ;D Boże, jak mloda siksa sie czulam ale łał, adrenalinka ha ha ha xD

No co, tak jakoś mi to wpadło do głowy ;D Chciał żebym była spontaniczna, to byłam ;D Odwoził mnie do rodziców, wcześniej byli po Olivcie a my zostaliśmy kończyć tapetować "szafe", no i jak tak mnie odwoził to powiedziałam "zabierz mnie do lasu" ;P Jejku, jaka miał mine jak sie połapał o co mi chodzi hahahahaha ;D Jestem u rodziców teraz na 2 dni :) Bo on ma nocki w robocie i tak jakoś zachciało mi sie do rodziców przyjechac.

Witam się z winkiem na chwilkę, nie wiem czy dłuższą czy krótszą:-):-):-)
małżonek ogląda mecz to mam wolne :-D:-D:-D ale zaraz chyba na kółko wskakuje co by talie sobie wyrobić:tak::tak::tak:
Ja remonty uwielbiam, tak samo jak śluby i przygotowania , może kiedyś się spełnię jako organizatorka ślubów :szok::szok::szok:
co do zdjęć to dziewuszki mój ślubny pracuje o tutaj Superfoto.pl - fotoksiążka, odbitki, fotoksiążki, zdjęcia cyfrowe , tylko dajcie znać a z dokładnością i starannością zrobi Wam fotki :-D:-D:-D
co u mnie napisałam na zamkn. ale ogólnie mogło by być lepiej - ale alkohol zmienia widzenia świata :-):-):-)

reklama
Ależ ja nic nie mówię. Ty niegrzeczna jesteś:-D Trochę mnie zamurowało, ale jestem pod wrażeniem.:-) Podobno takie spontaniczne przytulania są najbardziej owocne:tak:

O Anastazja witaj kochana!
Jak na zamknietym to ja znowu nic się nie dowiem:-(

Do góry