wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hejjj 

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....

rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam ), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki
), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki
 przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!

Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane . Będzie dobrze, zobaczysz
. Będzie dobrze, zobaczysz dogadasz się z mama
 dogadasz się z mama  A i co do sukienki, to już mam
 A i co do sukienki, to już mam  MALINOWĄ
 MALINOWĄ  )
)

Dana, całą kuchnie remontowaliście??

Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna??

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie 

Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy??

przepraszam, ze Was zaniedbuję ostatnio, ale nie mam czasu na kompa....
rano była u fryzjerki na farbie (jak zawsze brąz- nie poszalałam
 ), potem na szybko jakiś obiad i od 14.00 do 18.00 kosiłam trawę.... mam dość dźwięku kosiarki
 przygotowania do wesela ruszyły pełną parą!!!!!!!!!!Dzisiaj jeszcze dzwoniła do mnie dyrka, ze ma dla mnie dodatkowe 5h niemieckiego:-):-):-) achhhh cieszę się bardzo, bo to oznacza, ze mam etat

Truskawica, ja się kompletnie nie znam na śluzach i tempkach!!!!!!!! Nie pomogę Kochana, niestety :-(
Bunny, mama wie, ze jesteś w ciąży?? Nie przejmuj się (wiem, ze łatwo się pisze), ale w Twoim stanie to niewskazane
 . Będzie dobrze, zobaczysz
. Będzie dobrze, zobaczysz dogadasz się z mama
 dogadasz się z mama Dana, całą kuchnie remontowaliście??
Martolinka, poradziłaś sobie z maszyną z rossmanna??

Viola, ja nie używałam testów owu, ale jak się w ttym cylku nie udało, to od nastepnego sięgne po nie
Iza, i jak?? Mężusia wyciągnęłaś z budowy??