reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Hej Kobitki,
Wrócilismy, we wtorek i czas szybko leci. Do wtorku mam urlop, bo we wtorek pieczemy kuzynce kołocz weselny... bede sie zajadać....
Cieżaróweczki... macie jakies smaki, ja to mam teraz na galaretke i pomidory z cebulką:-)

Dzisiaj wyciagnełam męża na zakupy, kupiłam sukienkę czarną w H&M na wesele... teraz tylko koszule i dodatki i będziemy z mężem ubrani...bo wesele za miesiąc
No i wiecie co w smyku kupiłam ciuszek naszemu maluszkowi... oczywiście ja kupiłam... ale on jest babci:-) i u babci bedzie czekał... ale nie mogłam sie oprzeć... jeszcze nie wiem co bedzie wiec kupiałam uniwersalne:)
A o to mój zakup, który mnie cieszy bardziej niz moja sukienka:-):-):-)

P1090011.jpg

jak sie nie myle to maron będzie miała synka... gratuluje kochana... a robiłas wróżbę z obrączki?
Robiąc tą wróżbę nam wychodzi dziewczynka.. zobaczymy, moze lekarz nam powie na nastepnej wizycie idziemy 29 sierpnia:-)

Jak to jest z tymi rozmiarami, kupiłam to na 62, i teraz mysle czy dobrze zrobiłam, bo mam termin na poczatek lutego, wiec malenstwo powinno sie w tym uparadzic... jak myslicie... a kombinezon jaki rozmiar 62? jak myslicie?

wika - wcale sie nie dziwie, że sie wkurzyłas... ja to bym juz kipiała, ze złości.GRATULUJE ETATU KOCHANA
lelek, trina, bunny, i reszta ciezarówke jak sie czujecie kochane?
lazurek zazdroszę wakacji

Witam nowe staraczki

dana- nastepny cykl będzie udany zobaczysz, wyluzujcie i zobaczysz, ze przyjdzie ani sie obejrzysz

Ide po galaretke... zajrze za chwilkę:),

reklama
calogera - ale ze spiworkiem jest problem z zapięciem w foteliku :-) więc jak się dużo jeździ to lepiej kombinezon. A co do rozmiarów, to ja miałam wszystko na 62, może dwa bodziaki na 56. I przynajmniej młody w tym miesiąc pochodził, bo tak to co 2 tyg musiałabym zmieniac.
A u mnie nic nowego. Mimo tego, że jestem na zwolnieniu to praca mnie dopadła. Wczoraj 4 godz byłam dziś też i jeszcze w domu maile i tel załatwiam :wściekła/y: ale mam nadzieję, że jeszcze następny tydzień i już będzie spokój. Pokończe moje sprawy i bye bye praco na rok ;-)

mmona ja cos takiego mialam

Overall Hvit 299 kr | Lindex Shop Online | artnr: 6566673

z dziura na pasy

uzywalam od pazdziernika rozmiar 56 /mala miala wtedy miesiac i byla malusia po porodzie -48cm/ potem od stycznia do marca mialam rozmiar 68

dla mnie to bylo praktyczne, rozpinalam, pakowalam bez problemow, i ja i dziecko zanim wyszlismy nie bylismy spoceni:-D do wozka, fotelika, fajna sprawa jak dla mnie

i zostalo dla drugiego;-)

wika widzisz, wszystko sie dobrze uklada

nie odpisze wszystkim, ale pozdrawiam:tak:

A wiec u mnie jak narazie dobrze ;-) Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej, chociaz czasami mam male chwile zalamania. Do wyjazdu przygotowuje sie powoli :tak: Najpierw bedzie Polska poltora tygodnia, potem w Niemczech 2 tygodnie i prawdopodobnie 11 dni na Kanarach, a wiec 5 tygodni bede sie byczyc :-D Doczekac sie juz nie moge :-) mmona sliczne ubranko, slodkie :-) dana a jak tam u Ciebie staranka? Opowiadaj :-) trina ale ten Twoj suwaczek mknie :-) calogera widze ze nad Morzem Czerwonym jestes, hmm... livastrid jak tam reka? Gdzie jest Lelcia? :eek: Trzymam kciuki za wszystkie oczekujace II ;-)

Lazurku starania jak starania, pełną parą.:-) Robimy co możemy, regularnie:-) Tyle dobrze, ze są przyjemne:-D Efektów niestety nie widać:-)
Jeżeli chodzi o luzowanie to mi się wydaje, że podchodzę do tego na luzie. Nie jest tak, że cały czas myślę tylko i wyłącznie o fasolce. Nic nie liczę, nie analizuję, nie planuję przytulanek. Jak mam ochotę to są, jak nie to nie ma. Fakt, gdy @ przychodzi jest smutek. Ale to bardziej dlatego, że od zawsze nie cierpię mieć @.:wściekła/y: Dla mnie to 3,4 dni wycięte z życiorysu. Ostatnio sobie uświadomiłam, że nawet gdybym została mamusią w 2013 tez by źle nie było. W przyszłym roku spokojnie zrobilibyśmy tą dobudówkę. No i szkoła, dobrze by było ją skończyć:-)

Mona, Igor urodził się 13.II. Ja miałam większość ubranek na 62 (urodził się mając 56 cm), na troszkę starczyły :) na 56 miałam tylko 2 zestawy (body+ śpioszki). aa i kombinezonik kupiłam tez na 62, z coccodrillo i na pocątku był za duży an Igora, ale po jakiś 2-3 tyg był w sam raz :)

Lazurek, ale Ci zazdroszczę takich wspaniałych wakacji :) Ale należy Ci sie :))

Trina, jeszcze pracujesz?? :szok:

Dana kup śpiworek one mają taka kieszonke do zapięcia w foteliku i do tego łatwo i szybko dziecko sie wkłada. To co Liv pokazała jest super. Moja bratowa taki śpiworek ma i jest a raczej była bardzo zadowolona.

Ciuszki to najlepiej kupować 62 mniejszych dosłownie kilka sztuk bo dziecko zaraz wyrośnie a jeśli urodzi sie malutkie to w każdej chwili można dokupić.

Lazurek Fajnie ze sie odezwalas . Taki wypoczynek i jeszcze zgrane towarzystwo i juz jest bombowo.

Jestem wykończona. Filipowi wychodzą ząbki jest bardzo marudny , Majka zła ze sie z nią cały czas nie bawię Patryk zazdrosny o mnie. Cyrk. Jeszcze sie na słuchałam o wypadku który był w niedzielę aż mi sie słabo zrobiło. Co prawda jak jechaliśmy od teściów to go widzieliśmy ale nie myślałam ze tego gościa znam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry