reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika no to rzeczywiście bardzo dużo przed wami pracy! Pamiętam jak brat sie żenił tydzień wyjęty z życiorysu . Dużo taniej jest zrobić wesele w OSP ale kosztem ciężkiej pracy.
Wybiegam teraz dużo w przyszłość ale chrzciny też urządzę w OSP . Patryka chrzciny kosztowały mnie bardzo dużo (robiłam w restauracji) roczek robiłam w domu i powiem tylko dużo ludzi, mało miejsca, mało powietrza, dużo bałaganu. Ciocia jest kucharka , koleżanki pomogą kasa zaoszczędzona.
Udanej zabawy na imprezce!
Tylko sie nam tam zachowuj:-):-):-)

Dana ja myślałam ze tylko kuchnie teraz robisz a ty masz w domu remonty na całego.

Co do tego domku to buuuuuuu. Szkoda tylko było mojego czasu. Łazienka w budynku obok dziś padało i z okien woda leciała , cały parapet był mokry i pełno pełno innych usterek łącznie z piecem a gościu sobie życzył 600zł.

A Wika tak szukamy czegoś bo mamie nawet przeszkadza ze Pati lata po podwórku itp. itd

Ostatnia edycja:
Nie wiem, czy na calego. Systematycznie po trochę:-) Najpierw skończymy kuchnię, potem dobudówka, potem przedpokój, łazienka i jeden pokój:-) Jakoś mi się nie wydaje, żeby szybko poszło. Nastawiam się niestety na plan 5-cio letni:-(

hej :)

ja na chwilkę bo dzisaj moja siostra robi panieński, wiec musiałyśmy co nieco przygotowac a i jeszcze w południe byłyśmy w Częstochowie na II przymiarce sukni :) wiec sie dziejee :))

W weekend też do Was nie wpadne, bo idziemy na wesele do kuzynki Mariusza:-)

Izka!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz po czterech literach!?????:-D:-D czekaj cierpliwie do dnia @@@@

Bunny, tak wesele jest w OSP, więc załatwiania jest baaaaaaaaardzo dużo :) A to chcecie wynająć jakiś domek ???

Nie umiem juz czekac ;D

No tak to babeczki jest z remontami.. Niby nie ma dużo do zrobienia a trwają wieki.. ;/

Hej dziewczyneczki :-D jestem, jestem i melduję się :-D jej jak tak patrzę na te Wasze ubraniowe zakupy, to aż mi przykro, że nie mam dla kogo czegoś takiego kupić :-( no ale cóż….

Bunny- a jaką masz temp. teraz? :-) a z Twoją mamą co się porobiło, tak nagle zaczęło jej wszystko przeszkadzać? Hmmm… ale nie ma tego złego, ja jestem zdania, że mieszkanie z rodzicami czy teściami, prędzej czy później kończy się wyprowadzką :-p
He he nic nic takiego ciekawego nie robie, ale Wy tu prawicie o ciuszkach, dzieciach itp., że nie miałam punktu zaczepienia :-( :p ale już się odzywam :-) au Stuska to już daaaawno nie byłam :-)

Wika- ja się na temp, też (jeszcze) mało znam ;-) ale staram się sobie radzić :-D a Ty to weselisko w ten weekend masz? :-D a Ty etat sobie załatwiłaś? :-) życzę udanej imprezki :-D

Iza- co głupio, co głupio a później będzie się dziadek dziwił skąd dziecko się wzięło, a tak już na wstępie będzie wiedział hi hi ;-) Młoda siksa? PRZECIEŻ TY JESTEŚ MŁODA SIKSA :-D (z tego co widzę) ;-)

Anastazja- masz duszę artystki, to lubisz takie przygotowania he he ;-) ale ja też lubię takie rzeczy :-D

Just- w takim razie trzymam &&&& za cykl następny :-D będzie dobrze :-)

Karolcia- a co po terminie @ jesteś? :-D

Lazurku- nasza Ty kochana :-* mmmuuuaa :-* odpoczywaj i się relaksuj :-D też tęsknimy za Tobą :-D

Calogera- trzymam mocno &&&& za następny cykl :-D

Mama Sówka- a kto wie, po takiej przerwie się dopadniecie :-D trzymam &&& ;-)

Bunny jestem jestem :) zapracowana ciężko byłam :-D zarabiałam na zachcianke :-D ale juz zarobiłam dzisiaj kupiłam no i tak się już tym bawiłam że baterie muszę ładować :-D moje nowe dziecko pod opieką zwie się SONNY ERICSSON XPERIA ARC :-D wzięłam sobie w abonamencie i dokupiłam mężowi Galaxy S II niech ma i niech się cieszy... a teraz trzeba jeszcze popracować coby się trochę zwróciło :-D
tak tak zawiesiłam starania ale póki co tylko na miesiąc . zobaczymy czy @ przyjdzie w terminie :D jak tak to działamy znowu :-D za tydzień mam sesję ślubną zdjęciową (tzn. pstrykam) i jestem w stresie nie małym gdyż będzie grono moich przełożonych na tym ślubie... Aaaa i lece na weekend do PL na ślub przyjaciółki na 1 października... JUŻ SIĘ DOCZEKAĆ NIE MOGĘ!!!! :-D
a tak to leci do przodu... podczytuje Was sobie :-) i czasami czasaaaaaami coś napiszę :-D

co do mam i teściowych to z mama wytrzymałam jakoś 2 tygodnie ale z ledwą biedą a jak pojechała to się nie mogłam w niczym odnalesć takie mi porządki porobiła że do dzisiaj niektórych rzeczy znaleśc nie mogę
natomiast teściową mam taką że by mi nieba przychyliła. żadnych jęków stęków pouczania wtrącania się włażenia z buciorami w nasze życie. ot spokój święty :-D

idę spać babeczki :-) pozdrawiam cieplutko xx

A no jestem młoda ;P Jade dziś do mojego w końcu, u rodziców fajnie, ale mój dom jest tam gdzie jest mój narzeczony, wiec teskni mi sie juz za domem :) Pozdrawiam!

P.S. Jak nie przyjdzie @ to jutro testuje ;)

reklama
dzieki dziewczyny za zyczenia, maz juz 3 razy obchodzl moje ur ale dopiero na 27 dostalam inne kwiaty niz roze i to takie jakie lubie- polne:-)

przepraszam ze nie odpisze ale tragicznie sie czuje

Do góry