Misia-A
Fanka BB :)
Dostałam wczoraj liste co potrzebuje do szpitala.
Dla dziecka tylko jedna czapeczka, 20 pieluch jednorazowych, chusteczki nawilżane i rożek.
A troche nie chciałam kupować rożka =(
Bo jakoś mi był nie po drodze =p
A teraz wygląda na to że musze.
Wiec zalicytowałam za 5 zł na allegro =p
Może będę miała szczęście i wygram aukcje =D
A tak z innej beczki.
Jeśli na liście nie podają że potrzeba ubranek dla dziecka to znaczy że dają szpitalne?
I tylko dostarczyć jakieś na wyjście?
Bo ja już głupia jestem =(
Dla dziecka tylko jedna czapeczka, 20 pieluch jednorazowych, chusteczki nawilżane i rożek.
A troche nie chciałam kupować rożka =(
Bo jakoś mi był nie po drodze =p
A teraz wygląda na to że musze.
Wiec zalicytowałam za 5 zł na allegro =p
Może będę miała szczęście i wygram aukcje =D
A tak z innej beczki.
Jeśli na liście nie podają że potrzeba ubranek dla dziecka to znaczy że dają szpitalne?
I tylko dostarczyć jakieś na wyjście?
Bo ja już głupia jestem =(
Zaczęła już szukać prezentu urodzinowego dla mojej starszej córki, a z racji ostatnich fascynacji wchodziło w grę coś z bajki Timmy Time. I wczoraj na Merlnie domek z tej bajki- przedszkole z figurką Timmiego przeceniony był ze 191 na 38 zł, a dodatkowe figurki z 50 na niecałe 10. Tak, że zestaw za 200 zł kupiłam za 60 łącznie z kosztami przesyłki. Dodam, że kilkanaście minut po moim zamówieniu produkt był już niedostepny i do końca nie wiedziałam czy się załapię. Dzissiaj moje zamówienie na już status zrealizowane i mam numer przewozowy, tak, że jestem pewna, że jedzie. :-) Już nie mogę się doczekać mimy mojej żabci. A ten domek to taki: