reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Tak,ja to podejrzewam,że pęcherzyk nie pękł...
A powiedz jak u Ciebie było ze śluzem między zakończeniem owulki a terminem @?

WIesz co u mnie ogólnie jest problem ze śluzem, bo tak szczerze to nie pamiętam kiedy miałam typowo płodny :zawstydzona/y: ale własnie jak pojawił się po owulce to byłam zdziwiona :eek: i potem to chyba taki białawo-wodnisty...Najbardziej utkwiły mi w pamięci te bóle-skurcze...no i plamienie przy tym. Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło

Hej,
Błonka, to witaj w klubie :-) ja teraz będę mieć zerówkę (5-latki). Ale w tamtym roku byłam w 2 klasie.

Dziewczyny, wczoraj mieliśmy duuuużą imprezę rodzinną z okazji rocznicy teściów. W knajpie, na 40 osób. Jako pierwsza się zwinęłam :crazy: trwało do 3.30, a ja o 23.30 już byłam w łóżku ech.
W ogóle to chyba juz widać ten mój brzuch, bo wczoraj jeden facet na imprezie, pogratulował moim rodzicom, że będą dziadkami, bo ponoć mój brzuch zauważył, a ja wtedy siedziałam przy stole, a sukienkę miałam dość luźną. No w szoku jestem, że facet taki spostrzegawczy.

Np to ja mam tak samo...lekko ciągnący,lejący się,podbarwiony na biało...raz czy dwa razy dziennie wylatuje ''ze mnie''...
A plamienia niet...chyba,że w terminie @, a ja jeszcze nie mam terminu @ bo u mnie cykle różne...między 32 a 35dni...obstawiam zawsze najdłuższy...owulka była chyba w zeszły weekend...między pt a ndz...
Nie ma co gdybać tak naprawdę...okaże się...mimo to liczę bardzo na niespodziankę...taką kinder surprise...:)

Hello!!

Czy wam też jest tak mega gorąco??? Ja to już nie mam się z czego rozebrać, najchętniej to chyba nago bym biegala:)
Robimy jeszcze dzisiaj grilla na tarasie i pewnie będziemy się tam smażyć jak te kiełbaski, hehehe

Carolinee- ciekawa jestem co Ci lekarz powie, amm nadzieję, że to nie jest niepęknięty pęcherzyk...

suzi - a jak się ogólnie czujesz??? Dobrze wszystko??

Kinga - ja tez dzisiaj mam gości, imprezka więc na pewno bedę piła:) a co mi tam:)

Hej Wilkula:*
A wiesz co chodzę i ziewam non stop :eek: jakoś tak na nic nie mam weny:zawstydzona/y: no ale pozostaje cierpliwie czekac do wtorku:sorry:

suzi to dobrze ze ziewasz ;p masz objaw ciazy ;p a ja i bez ciazy ziewam z tego goraca... nosz kurcze topie sie normalnie wody wodyyyyy a nad wode jechac nie moge bo mam @ nosz.....

cześć

carolinee co lekarz powiedzia?

ja już powoli szykuję się do wyjazdu, byliśmy na zakupach i kupiłam trochę ciuchów, jutro czeka mnie pranie a w poniedziałek pakowenie, we wtorek o 5 ruszamy, pytanie tylko czy dam radę wstac??

chyba będzie deszcz bo mnie głowa strasznie boli :(

piekę właśnie drożdżowe dla teściowejj :)

jeśli mozecie napiszcie jakiś miły komentarz pod tymi wpisami na blogu, biorę udział w konkursie :)

Sztuka pokochania gotowania: Muffinki z truskawkami

Sztuka pokochania gotowania: Sałatka leonkota

a to dzisiejszy wpis znowu papryka

Żeby życie miało smaczek...: papryka z cebulą w zalewie pomidorowej

reklama
Hej,torbiel 4,5cm...cykle bezowulacyjne,zero szans na dziecko...po leczeniu bardzo trudno będzie...
Czuję się jakbym dostała w twarz...jak głupia idiotka wózki oglądałam dzisiaj...
Prolaktyna ma normę do 300 coś chyba a ja po obciążeniu mam ponad 4tysiące...
Tak więc mam stwierdzoną Hiperprolaktynemię

Do góry