reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Strasznie dużo tych pieluch w paczce. Jak sobie dobrze przypominam to zużyłam jedna małą paczuszkę czyli 28 szt + te co w szpitalu dostaliśmy maksymalnie (50 szt). No chyba, że mi się zdarzy urodzić przed czasem to dziecko będzie mniejsze i więcej pieluszek malutkich się zużyje.

hej kobitki

ja czekam z utęsknieniem na powrót moje synusia...łobuz z niego ale juz się stęskniłam po 9 dniach jego wakacjowania :-D...będą dopiero ok 21:30.

Poza tym to dzis dostałam nieziemskiego ataku żołądka...nie mogłam oddychać zalały mnie wszytskie poty swiata...myślałam ze umrę. Nic nie jadłam ciężkostrawnego, ale od dziś zaczęłam brać żelazo i podejrzewam że to była reakcja na lek :baffled::baffled: wieczorem boje się wziąść znów ....

hejka dziewczyny.....moje bóle miesiączkowe ciągle się pojawiały i mało ruchów było więc wezwałam lekarkę...jaka pinda...myślała że panikuję....na ktg zero ruchów ale puls dobry dopiero na drugim wyszło pare...zrobiła mi wykład że mam leżeć i wogóle...a co robię jak nie leże....dostałam zastrzyk na rozwinięcie płucek i rozkurczowy....zbadała mnie nie ma rozwarcia...więc narazie spokój...choć nadal brzuch pobolewa....

dzięki za wsparcie smsowe..:)

Rudson to jak masz brac to zelazo?Mi karza tylko rano na czczo.Sprobuj jeszcze raz a jak sie powtorzy to odstaw!
Jak ty jestes w ostatnim okienku to ja tez:-)

Mi sasiadka przyniosla dzisiaj herbatke z lisci malin -to niby na przyspieszenie porodu .Zaczne ja pic dopiero za 10 dni.Jej polecila polozna.
A w srode ide sie zameldowac na porodowke i pogadac z polozna.Jednak nie bede jezdzic po szpitalach i rozwazac rozne mozliwosci ,Bo tylko jest mozliwosc wieczorami ,a ja nie mam z kim zostawic dzieci .Moj m. pracuje zawsze do 1 w nocy.
A sasiadka tam gdzie ide rodzila i byla zadowolona.
Ciekawe czy trafie na Polke ,jezeli tak to by bylo super .Tutaj to co druga polozna to Polka.

a jak te pieluszki sie maja do tych dada z biedronki ktos mial okazje juz je testowac abo zna opinie innych?? za ta cene to naprawde warto.....
od poczatku uzywam i jestem mega zadowolona, teraz juz tez zakupilam, sa bardzo podobne do pampkow..

u mnie kicha, grypa zaatakowala;/ młoda na szczescie bardzo ruchliwa,jeszcze troche i odstawiamy tabsy....
meczy mnie to pisanie na klawiaturze ekranowej;/ niestety nie poodpisuje wszystkim, poki co wydatek wymiany klawiat. w lapie jest na drugim plani;/

reklama
Do góry