Asionek31
Fanka BB :)
tez weny nie mam :/ narazie piers rozmrazam , a pozniej pomysle co dalej 
chcialam jakas zupe machnac , ale nie dam rady zjesc w taki skwar :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he ja tez piers wyjelam i na tym byl koniec ale wlasnie bylam w biedronce i kupilam mieszanke na jarzynowa zupke mniammm dawno nie jadla do tego duzo kopru i bedzie git!tez weny nie mam :/ narazie piers rozmrazam , a pozniej pomysle co dalej

he he ja tez piers wyjelam i na tym byl koniec ale wlasnie bylam w biedronce i kupilam mieszanke na jarzynowa zupke mniammm dawno nie jadla do tego duzo kopru i bedzie git!![]()
Elifit moze pokaz to lekarzowi ?? bo gruczoly te jasne to nie powinny krwawic :/ lepiej sie zapytac
Pokażę, ten gruczoł nie jest jasny, ciemniejszy od reszty otoczki i to mnie martwi.. to chyba była jakaś krostka.. już nie krwawi ale i tak 7go mam wizyte więc pokażę