reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dzień dobry :) troszkę nadrobiłam i przy czytaniu zauważyłam kilka zdjęć zwierzątek :) ładnych macie domowników :)
Ja czekam na obiecanego pieska (Spaniela), zobaczymy czy zamykanie suczki i pieska przez kuzyna i wujka dało jakieś efekty :);p
Zwróciłam też uwagę na czapeczkę Asko :) super:) a ja nie potrafię takich rzeczy wyczarować, łeee zostają mi sklepy...
Klaris - dobrze, że wszystko w porządku z Wami :) oby tak dalej :)
Papayka - całe szczęście nie mam młodszej siostry, ale starsza i dobrze by było jakby zaszła w ciążę, za to żeby młodszy 19 brat coś wyczarował to by na pewno nikt na razie nie chciał ;p zwłaszcza widząc jaki jest niedojrzały i wgl...
O tym rogu ze słodkościami na początek roku szkolnego to też pierwsze słyszę :D :-)

A ja siedzę popijając kawkę :) pierwszy raz od tygodnia wylegiwałam się do 10 :) oczywiście z przerwami na siku.

dziewczyny, nie umiem chodzić :-( więzdała mi tak dają popalić, że szok, dopóki siedzę jest ok, ale jak zaczynam iść, to UMIERAM szczególnie prawa strona, nie wiem czy to ma związek z tym, że mały upodobał sobie siedzenie po prawej stronie brzucha, ale zarówno krzyż jak i prawe więzadała mi wysiadają.. po dłuższym spacerku (ok 500m) ból aż mi promieniuje jak rwa kulszowa i z przodu do jajnika, wystarczy usiąść albo się położyć i wszystko mija. oczywiście jestem w pracy :dry:

Dziękuję Ci Asko za wyręczenie i wytłumaczenie dziewczynom czym jest tyta:-) Inaczej mówią na to róg obfitości. Fajna tradycja tylko zdarząją sie rodzice, którzy mocno przesadzają co do wielkości rogów, które są różniste. I kończy się potem tak , że rodzic niesie róg, bo dziecko nie jest w stanie go udzwignąć:-p
Ja pojadłam to teraz zmykam popracować troszkę:rofl2:

Kota, biedna Ty :( Wygląda na to, że już pora na zwolnienie, nie sądzisz? Ja miałam pracować do końca tygodnia, ale właśnie będę walczyć o to, żeby dzisiaj był mój ostatni dzień w pracy. Trzymajcie kciuki!

kota też myślę, że powinnaś odpuścić z tą pracą, bo sama widzisz, że siedzenie za biurkiem w pracy i wykonywanie poleceń nie jest takie proste. W domu mogła byś wyciągnąć nogi i by nic nie bolało, sama byś zdecydowała kiedy czujesz się na siłach żeby coś zrobić.
Nie chcę Cię straszyć, ale Twoja teściowa ma rację z tymi porodami do 30 tc, bo już kilka grudniowych mam na niektórych forach straciły swoje maleństwa. Też codziennie się boję o swoją szyjkę czy się nie skraca pomimo, że mnie nic nie boli tylko mam takie dziwne czucie parcia na kroczę.

reklama
Do góry