reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyraffka, Milka macie rację oby ten entuzjazm nie minął jej równie szybko jak się pojawił:-)

mama Kubulki fotki syncia świetne, a co do chorób tego chyba się nie uniknie ani w żłobku ani w przedszkolu, ja tez się z tym liczę że w okresie jesiennym może za dużo nie pochodzić do przedszkola i że Tomek może od niej łapać wszystko mimo że oboje raczej nie chorują

Asencja, Mi-mi czyżby brzchatki chciały się juz rozpakować? szybkiego rozwiązania życzę zatem
a jak jeszcze jedna ciężaróweczka Klementinka się miewa? ma ktos od niej jakies wieści? bo sam coś się dawno nie odzywała

zyraffka ja też juz żyję jutrem, o której zaczynacie jutro?

Milka oj ja też się zagapiłam i chyba za późno o tym napisałam, szkoda bo do Aqua Parku mam 10-15 min, gdybyście sie wybierali następnym razem dajcie znać:tak:

milusia oj Ty to masz wesoło z nimi napewno? filmik pewnie nie oddałby pełni wrażeń tego co na żywo

Koriander oj ja na redsika bardzo chętnie :tak: ale za kila miesięcy:-(

mimi zdaj relacje po ktg?

poczytałam co nieco, idę wstawić teraz jakieś pranko i trzeba by sie na jakieś zakupy wybrać spożywcze póki mąz w domu

Dzien dobry :-)
Lila nam sie po wakacjach przestawila i nadal spi, a ja sie budze o 7.30 :confused2:
Brzuchatki powodzenia na badaniach!
Mamusie szkolniakow milego ostatniego dnia wakacji bedzie dobrze!!

Witam i ja.
U mnie straszny brak czasu. Dach przykryty folią i przygotowany do blacho-dachówki, teraz wstawiamy okna i drzwi i szykujemy profile na regipsy w ganku i łazience.
Nie wiem czy spamiętałam co mam komu odpisać ale się postaram :)

Lenka- jak Gajusia? A co z Wiki?
Milusia- ty to masz zapierdz....przy chłopakach. Szacun kobieto dla Ciebie. Z pewnością jak dorosną ,będziesz miała dwóch wspaniałych synów którzy będą o ci pomagać, dbać o Ciebie [wzruszony]. Tak , Ola już jutro zaczyna 3-cią klasę. Mam stresa co to będzie ...
Koriander- witaj po powrocie ;)
Eagle- Jak się czujesz kochany grubasku ;) Całę Was mocno :* Z mężem ok?
Zyraffka- nie stresuj się kochana. Na pewno wszystko się ułoży. A jak pójdziesz do pracy to Ci szybko czas zleci i zaraz będziesz miała mężusia przy sobie. Trzymam kciuki.
Asencja- super ,że obawy o szpital poszły precz. Teraz tylko dwa tygodnie i dzidziuś będzie w twoich ramionach :)
Mi-mi- powodzenia na KTG.
Mama-kubulki- zdjęcia bajeczne a główny bohater prześliczny :)
Milusia- a jak tam Kuba dzisiaj, dalej ma biegunkę ?
Gosiagro- jak tam Majusia?
Kasiek- dobrze ,że wysypka przeszła, super :)
Agast- fajnie ,że już koniec gipsu, oby wszystko zrosło się jak należy :) I wszystkiego najlepszego Kochana z Okazji urodzinek i rocznicy :* :* :*

Za wszystkie dzieci które idą jutro do szkoły ( pierwszy raz i nie tylko) Trzymam kciuki, a a mamuśki niech się nie denerwują :)

Miłego dzionka

Lece robić śniadanko "mojej ekipie budowlanej" :)

do szkoły ( pierwszy raz i nie tylko) Trzymam kciuki, a a mamuśki niech się nie denerwują :)

Miłego dzionka

Lece robić śniadanko "mojej ekipie budowlanej" :)
o moj boziu jak ty dajesz rade!! Pmaietam twoje posty jeszcze sprzed wyjazdu na wakacje ze bedzie remont, ale widze ze powazna sprawa i chyba caly dom na blysk bedzie zrobiony :-) A jak Ola, pewnie w tym wieku pierwszy wrzesnia to glownie radosc z zobaczenia swoich przyjaciol w szkole?:tak: Powodzenia!

Lila jeszcze spi, maz tez, a kawka sie parzy :-)

cześć

lena - biedna Wiktoria:-( tyle się musi nacierpieć:-(

agast - gips już zdjęty??? skoro ona w nim nauczyla się biegac to az strach co się bedzie działo bez niego :)

eagle - strój dla Asi na jutro już wybrany?:happy:

kajdusia - wy jak zwykle zapracowani;-) buziaki

Kasiek - ciekawe co Damisiowi było? mam nadzieję, że główka Cie już dziś nie meczy

koriander - ale masz śpiochy w domu;-);-) U Dawidka lepiej dostał Bio gaje i od 2 dni pięknie zasypia po kąpieli

zyrraffka
- coż za piękne zdjecie Łukaszka w suwaczku, pwoodzenia jutro!!!! Jak to szybko zleciało:szok: do pracy już wracasz a jeszcze chwilka i mąż będzie z wami, świetnie dałaś sobie radę tak długo sama:tak:

mama_kubulki - zdjęcia przecudne!!!

Mam nadzieje, że choroby dzieci za bardzo męczyć nie będą!

Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki które jutro idą do żłobka, przedszkola no i szkoły!!!

milusia
- biegunka dalej Kubę meczy? mieszkanko mamy otrzymac w pażdzierniku a chrzciny Dawidka zaplanowane na 24 wrzesnia

mi_mi i Asnecja - powodzenia!! nie mogę uwierzyć za chwilkę będziecie tulić maluszki:cool:

Klementinko - co tam u Was?

Lencja - jak Nelcia mała rowerzystka?:-)

Perfekcia - a ty gdzie przepadła?

emalia
- dziękuje Majusia ma się swietnie, natomiast ja gorzej, prawdopodobnie będziemy musieli zweryfikować nasze najbliższe plany życiowe :(

póżniej odpiszę teraz mi się oczy kleją ze ledwo mogę coś przeczytać.

Byłam z wynikami Łukaszka u lekarza i sa super. Ma tylko trochę za dużo jakiś białych krwinek kwasocośtam, które albo świadczą o alergii (którą Łukasz ma) albo o pasożytach (ale lekarz stwierdził ze za mała ilość tych krwinek więc raczej nie ma) ale będę się musiała zebrać i oddać 3 razy kał do badania.
Najważniejsze że anemii nie ma:))):-):-)

reklama
mam kubulki- prześliczne zdjęcia a model poprostu świetny!
milusia- widzę że też sie zmagasz z alergiami :/ Musisz koniecznie umieścić filmik w internecie i nam pokazać, chłopcy na pewno są niesamowici!
mi-mi, Asencja- szybkiego i szczęsliwego rozwiązania, to już lada chwila :)
eagle, żyraffka- powodzenia jutro
emalia- wow niezły remoncik, oby szybko poszło! wiem jak to jest... my w remoncie od 4 lat hihi teraz juz na szczęście z górki ale jeszcze sporo zostało :)
gosiagro- powodzenia w ułożeniu planów, na pewno będzie dobrze!
zyraffka- to świetnie że wyniki dobre, widzisz- nie ma co sie stresować że za mało je, itp... widać taka jego natura a anemii nie ma wiec jest ok ;)

mam pytanie- dajecie jeszcze maluchom te herbatki dla niemowląt czy już zwykłe?

Do góry