reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Powodzenia w dniu jutrzejszym wszytskim wracajacym i zaczynajacym zycie zbioreowe :))

Milusia Eryk tez uwielbia pierdzioszki tylko ze on je lubi serwowac prosto w piers:)

Ewelinka ale przygoda dobrze ze nikt sie nie wlamal

Liza gratuluje przeprowadzki smykow

Zyrafka ja wlasnie przerabiam te same badania z Olem tyle ze jemu kal wyszedl z lambiami mikroskopowo a enzymami bez... badania nawzajem sie wykluczaja wiec dopiero teraz zlecili nam krew no i robali nie ma :))

reklama
co z Mimi?? bo sie wiecej od rana nie odezwala
napisałam na zamkniętym :-)

pierwsza... jejku jak się nie wyspałam....
dzisiaj muszę się dopakować -chociaż mam nadzieje że nie zostanę i te pomiary są złe... cholera najgorsze jest to że ten mały brzuszek może oznaczać że dziecko może być niedotlenione albo to że będzie szczuplutka...

Ostatnia edycja:
ja też się witam

odstawiłam moją maleńką dziewczynkę do przedszkola i teraz siedzę w domu i beczę.... ech głupia
Asia poszła w wielkim entuzjazmem, po wejściu na sale zamieniłam z panią parę słów i już poleciała do dzieci i zabawek nawet nie miała czasu się pożegnać, szybko przyleciała dać tylko buziaka i już jej nie było :( pani powiedziała żeby w takim razie iść jeśli tak świetnie sobie radzi... w razie czego będą dzwonić, zobaczymy co będzie jak będę ja odbierać

za to ja jak tylko wyszłam to się pobeczałam, przyszłam do domu i mój pyta jak? a ja w płacz, ech zamiast się cieszyć że mam takie odważne dziecko, nie wiem co bym zrobiła tylko gdyby nie chciała tam zostać, aż się boję pomyśleć

dobra nie marudze Wam juz tutaj, popisze więcej później

teraz zmykam na jakieś zakupy żeby nie myśleć tyle, kupię jakiś drobiazg dla mojej przedszkolaczki i urządzimy sobie małą uroczystość popołudniu z tej okazji

powodzenia dla wszystkich rozpoczynających nowy rok szkolny, przedszkolny i żłobkowy a zwłaszcza tych po raz pierwszy :-)

kurde wcięło mi posta a tak się rozpisałam... więc w skrócie.
wczoraj byłyśmy u dermatologa i ogólnie nie wiadomo co z paznokietkami mojej Żabki. Mamy maść i za mc do kontroli, zobaczyć czy coś się dzieje z tym.

eagle - ja nie mogę z Ciebie asiorko. Ciesz się że tak chętnie poszła, bo mój małż ma 2 chrześniaków i Ci takie sceny robią że masakra. Jeden nawet w zeszłym roku poszedł i się wypisał sam z przedszkola hehe. Ale w tym roku idą do zerówki (właśnie idą razem do klasy, chrześniaczka jest rok starsza,a chrześniak musi iść rok prędzej, ja jestem ciekawa jak my podołamy jak będzie Komunia...) i po prostu muszą iść i nie wiem co to będzie.

ja jestem ciekawa jak my podołamy jak będzie Komunia...) i po prostu muszą iść i nie wiem co to będzie.
Komunie bedą ponoć podzielone tak ze 6latki teraźniejsze beda ją miec w 2 klasie normalnie a 5 latki jak moja Hania dopiero w 3 klasie:-) u nas jest identyczna sytuacja bo mojego brata synek jest rok starszy i idzie do zerówki teraz :tak: a chrzestnym jest moj mąż ;] heh.... nie dalo by sie rady jakby bylo w tym samym roku! bo i to ta sama gmina ;]

Witam sie:)
Wstalam dzis kolo 5:45 bo miki sie juz obudzil; /
No ale wsio naszykowalam i o 8:30 bylismy na mszy w kosciele, Hania wniebowzięta, na ogólnym spotkaniu calej szkoly wynudzila sie a potem byl podzial dzieci i tak są dwie grupy zerówkowe w jednej jest 18 dzieci a w drugiej 19, ale jeszcze oze ulec zmianom;-) są to szesciolatki wymieszne z pięciolatkami:-)
Jutro na 8 i do 13 :)
Jak dojdzie religia i angielski bedzie o 30min dluzej ponoć, no i we wtorek zebranie o 13;] niewiem jak ja to zrobie;/// ehhhh.... fakt ze ksiazek ma nie byc! oby; ) wychowawcą Hani grupy bedzie babka która uczyla za moich czasów w podstwówce, a reszta to mlode babki wiec sie ciesze ze ktos znajomy bedzie.
Jest ok.
I sie zaczeło szkolne szalenstwo.......; ))))
Przedszkole dla 3-4 latów ma ruszyc w listopadzie wiec narazie Daniel w domu ;-)

Liza - ale my już wiemy że u nas będą razem! Ksiądz kiedyś gadał na mszy, że nie będzie komuni w 2013 tylko dopiero w 2014 w 3klasie wszystkie dzieci pójdą. Bo jak? na religii pół klasy będą przygotowywać do Komunii a pół co?

reklama
ja tak z doskoku bo kończę obiad

Asia już odebrana i.... jak tylko zobaczyła mnie w drzwiach sali to usłyszałam " jeszcze nie":eek:
poszłyśmy do szatni sie przebrać i wtedy pobeczała się i ona bo uwaga " nie chciała jeszcze iść do domu", no takiej reakcji to się nie spodziewałam:sorry:

nie znam szczegółów dzisiejszego dnia, dowiem się na zebraniu popoludniu ale wiem że była dzielna, nie marudziła i nie płakała

Do góry