Cześć Moje Kochane Czerwcóweczki!
Mimi-
Kochana kciuki moooooccccnnnnoooo zacisnięte!!!!!!!!!!!!!
Asencja - Kochana robale wracają niestety dlatego profilaktycznie co pół roku trzeba powtarzać dezynsekcje. Weekendzik szybko minie zobaczysz Kochana!
Oluniu- Kochana ja pisałam że w Cocodino jest wyprz trampeczek. Mój Jaś lata teraz jak jeszcze jest ciepło w nich po dworze. Po domku też Kupiłam z 6 par bo przecenione były po 7 złotych para. I na jesień kupiłam skórzane też Cocodrino pół buty z dziurkami czyli półsandałki zakryte tylko z wywietrznikami

. Ale uwaga bo te nasze mają wkładkę przeciwbakteryjną która strasznie śmierdzi

A na jesień taka póżna mamy nike buciki i zamierzam nabyc drogą kupna gumiaki w sklepie Tchibo!
Słuchajcie ja w tchibo widziłąma super rzeczy!!! Mianowicie Spodnie na deszcz

Kupię je dzisiaj bo mni sie bardzo podobują Są na szelkach nie przemakalne i podszyte polarkiem więc na deszczowe latanie po kałużach i póżniej na śnnieg będą super ekstra
Eagle - Kochana Ty moja !!! Super że Asiunia tak pięknie zareagowała ! A Ciebie przytulam! Jak Mąż Twój się miewa?
Zyrafko - Kochana super że Łukaszek sie powolutku przyzwyczaja! Nie martw się Kochana na pewno szybciutko i Ty i On się przyzwyczaicie. A widze że jeszcze tylko 4 tygodnie i będziesz miałą Męża na stałe!!! Zobacz jak to szybciutko minęło

A teraz to juz z górki na pazurki

Będzie w domku Tobie humorek sie na pewno poprawi! Buziaczki
Zdecku- Udanej zabawy!!!! Wytańcz się i za mnie
Mama Kubulki- I jak po pierwszym dniu Kochana?
Kasiek - Kochana jak się Damiś ma?
Nadika- Kochana gdzie jesteś Jak Natanek???
Emalia- Kochana jak tam remonciku ciag dalszy???? I te gotowanie dla 8 plus Wy Kochana podziwiam!
Kajdusiu- Ty też zniknęłaś coś ? Jak tam 1 września minął?
No i co ja mam komu jeszcze napisać?

Nie pamietaju

Kochane troszke mnie nie było Teraz postaram się byc na bierząco