reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się :) Julianek jeszcze śpi od 19.30...

Milka- gratulacje, czwórka to już coś wielkiego ;)
Lena- efektywnej kuracji
zdec- super! udanych wakacji życzę! :)
Zyraffka- Łukaszek jest bardzo dzielny, na pewno szybciutko sie zaklimatyzuje i polubicie nowe "życie" :) Nie zamęcz męża :D
mi-mi- kciuki zaciśnięte!!!

reklama
Kobietki proszę trzymajcie kciuki :-)

Juz?? Zaczęło sie?

Dziewczyny kochane moje! Dziękuję za wszystkie kciuki i życzenia.
Łukasz zniósł pierwszy dzień w żłobku o wiele lepiej ode mnie. Ja wychodziłam z łzami w oczach, w pracy płakałam. A on jak tylko weszliśmy do sali, wziął pierwszy lepszy samochodzik i zaczął się bawić, spoglądał tylko lekko zaciekawiony, lekko wystraszony na płaczące dzieci i bawił się dalej. Wyszłam tak, zeby nie widział, bo wiem , że byłby płacz.
Po godzince moja mama go odebrała, jak ją zobaczył to zaczął płakać i się wtulił w nią. Opiekunka mówiła ze troszeczkę zapłakał, ale tylko chwilę i że Łukasz szybko przystosuje się do żłobka. Zjadł nawet pół kromeczki chlebka z pastą jajeczną. Jak wróciłam z pracy poprzytulaliśmy się troszkę i bawił się ślicznbie, wygłupiaŁ, OGÓLNIE BYŁ BARDZO ZADOWOLONY:)
jA w pracy troszkę byłam zestresowana ale ogólnie chyba wszystko poszło dobrze, jutro już będzie na luzie.

Myślałam, że Łukaszek idzie na cały dzień :) To fajnie, ze byl zadowolony - dzielny mężczyzna :)

No i w końcu zarezerwowałam wakacje.... za 1,5tygodnia lecimy do Turcji, szkoda że tylko na tydzień, ale i tak mam nadzieję że będzie fajnie.:-)
Super wakacje sie zapowiadają :) Miłych wakacji życze!!

Witam z rana :)
U mnie nadal nic...ehh...
Do tego robale sie pojawily w mieszkaniu i w weekend musimy nocować u kogoś, bo bedzie odkaraluszanie. Jak ja już mam ich dosyc!! Ehhh...
Wczoraj były moje urodzinki i z tej okazji kolacja i kino - polecam film Szefowie wrogowie...nastawiłam sie na głupią komedyjke, a tak sie uśmiałam :) Na prawde miłe zaskoczenie :)
Miłego dnia :) Musze kończyć, bo Krystianek wzywa :)

mimi czyżby już? kciuki zaciśnięte!:tak:
zyrafka a tak się bałaś a widzisz dzieci są nie przewidywalne:-)
eagle u was też widzę nieżle
lena powodzenia na rechabilitacji
asencja spóżnione ale wszystkiego najlepszego

Ostatnia edycja:
dzień dobry:)

Lena - to dobrze,że z Gają ok. A ty kobieto po zabiegach tak się źle czujesz?? I co teraz dwa tyg? ale że wyjeżdżasz do jakiegoś senatorium czy coś w tym stylu?i co masaże? Oby Ci pomogło Kochana!
Milka - moje plecy ok się mają <oby już tak zostało>, dzięki za troskę i gratki za ząbka!!
Zdec - no to udanego urlopu. Już się nie mogę zdjęć doczekać hehe
Asencja - wszystkiego naj naj naj!!!!!
Zyraffko - no widzisz:) będzie dobrze:tak:
mi_mi - Kochana kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre i szybkie wiadomości!!:-)

a my musimy jechać po buty bo moje dziecko zostało o sandałach....
tylko podpowiedzcie mi - jedne musiałabym kupić szmaciaki<takie na łądną pogodę i do domu> a drugie już takie na pluchę, skórzane półbuty czy jakie, co?

Cześć Moje Kochane Czerwcóweczki!
Mimi- Kochana kciuki moooooccccnnnnoooo zacisnięte!!!!!!!!!!!!!
Asencja - Kochana robale wracają niestety dlatego profilaktycznie co pół roku trzeba powtarzać dezynsekcje. Weekendzik szybko minie zobaczysz Kochana!
Oluniu- Kochana ja pisałam że w Cocodino jest wyprz trampeczek. Mój Jaś lata teraz jak jeszcze jest ciepło w nich po dworze. Po domku też Kupiłam z 6 par bo przecenione były po 7 złotych para. I na jesień kupiłam skórzane też Cocodrino pół buty z dziurkami czyli półsandałki zakryte tylko z wywietrznikami:p. Ale uwaga bo te nasze mają wkładkę przeciwbakteryjną która strasznie śmierdzi:):):p A na jesień taka póżna mamy nike buciki i zamierzam nabyc drogą kupna gumiaki w sklepie Tchibo!
Słuchajcie ja w tchibo widziłąma super rzeczy!!! Mianowicie Spodnie na deszcz :) Kupię je dzisiaj bo mni sie bardzo podobują Są na szelkach nie przemakalne i podszyte polarkiem więc na deszczowe latanie po kałużach i póżniej na śnnieg będą super ekstra:)
Eagle - Kochana Ty moja !!! Super że Asiunia tak pięknie zareagowała ! A Ciebie przytulam! Jak Mąż Twój się miewa?
Zyrafko - Kochana super że Łukaszek sie powolutku przyzwyczaja! Nie martw się Kochana na pewno szybciutko i Ty i On się przyzwyczaicie. A widze że jeszcze tylko 4 tygodnie i będziesz miałą Męża na stałe!!! Zobacz jak to szybciutko minęło:) A teraz to juz z górki na pazurki:) Będzie w domku Tobie humorek sie na pewno poprawi! Buziaczki:)
Zdecku- Udanej zabawy!!!! Wytańcz się i za mnie:)
Mama Kubulki- I jak po pierwszym dniu Kochana?
Kasiek - Kochana jak się Damiś ma?
Nadika- Kochana gdzie jesteś Jak Natanek???
Emalia- Kochana jak tam remonciku ciag dalszy???? I te gotowanie dla 8 plus Wy Kochana podziwiam!
Kajdusiu- Ty też zniknęłaś coś ? Jak tam 1 września minął?
No i co ja mam komu jeszcze napisać?:):) Nie pamietaju:(
Kochane troszke mnie nie było Teraz postaram się byc na bierząco

Cześć,

Mi_mi - Kciuki zaciśnięte!!!
Matko jak to szybko zleciało!!:) Mam nadzieję że już dzisiaj będziesz tulić maleństwo!! POWODZENIA!

Asnecja widzę nadal czeka... Robali współczuję... Spóźnione życzenia urodzinowe!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

PERCIA - ja dostałam od kumpeli w zeszłym roku taki zestaw:spodnie na szelkach grube <tak jak piszesz na zimno i deszcz i śnieg> i kurtkę do tego. Muszę to wygrzebać z szafy bo to wielkie było i mam nadzieję,że na tą zimę będzie dobre! (tylko kolor zaje...ście różowy ale to co, może chociaż tyle zaoszczędzę) Wiem,że to było nowe bo kupiła swojej 2letniej wtedy córce a ta powiedziałą,że nawet tego nie przymierzy, ona nie chce i koniec hehe. Ale to serio wielkie było, więc jak w tym roku będzie za duże to w następnym może się zmieścimy... Kurde muszę tego poszukać i zmierzyć.

Ogromne życzenia dla KASI J z okazji urodzinek:)
Niech każdy Twój dzień pięknym
kolorem się mieni...

Zachwyca bogactwem barw,
różnorodnością odcieni...
Niech szarość i marazm
w życiu Twym nie gości...
Niech każdy poranek będzie
osobistą odą do radości...

reklama
Witam po dłuzszej przerwie,
nie pisałam juz chyba ze 2 tygodnie ;/
u nas ok, tydzień mnie nie było w domu bo z siostrą i z dziećmi pojechałysmy nad jeziorko - taki spontan więc nawet wam nie miałam kiedy napisać ze mnie nie będzie, dzieciaczki zadowolone na maksa, wyszalały się a mamusie zmeczone, tatusiowie dojechali tylko na weekend więc dopiero wtedy miałyśmy pomoc przy dzieciach. Natanek zrobił się strasznie zazdrosny, jak tylko widział że zbliżam się do Majki to płacz, a jak siedział w piaskownicy i widział że Majka do niego idzie to to samo. (Majka to córeczka mojej siostry o 3 m-ce starsza od Natanka) Biegunkę zażegnalismy przed wyjazdem i raczej to było na ząbki bo wyczuwam zgrubienie przy górnej czwórce.
Wczoraj obchodziliśmy 4 rocznice ślubu, wpadli tylko teście z zyczeniami, a wieczór spędzilismy we dwójkę (Natanek spał) a dzisiaj może wyskoczymy sobie gdzieś sami bo juz dawno nigdzie nie bylismy - może kino :)
Ze smutnych wiadomosci (nie dotyczy mnie osobiście) to taka że zmarła mama mojego kolegi i to w dniu jego slubu. W sobotę rano poszła sie kąpać i dostała wylewu i znaleźli ją juz martwą w wannie :/ Ślub się odbył a wesela jako tako nie było, goscie zjedli tylko obiad i koniec.
Tyle u nas, sorki że nie poodpisuje Wam ale przez ostatnie dni troszkę sledziłam forum więc mniej więcej wiem co się dzieje. Postaram się już teraz być na bieżąco :)
Percia dziękuje za pamięć :*

Do góry