reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie Mamusie:)

Dziś ostatnie zastrzyki, uf wreszcie koniec.
Nadal siedzimy w radomiu:-), z pracą dla mnie lipa :-((wszędzie brak wolnych etatów). I niewiem jak to dalej będzie.

Miłego dnia:tak::-).

Witam mamusie :)
My z rana byliśmy u ginekologa - główka już bardzo nisko, ale nic się nie dzieje.
Potem plac zabaw i pomimo tego, ze tylko siedzialam (mąż latal za Krystianem), to teraz padam....
Miłego dnia życze!!

EWA1981 - współczuje :(

Widze ze dzis wszytskie wybylyscie :)) u nas pogoda tez dopisala

Ewa ostatni zastrzyk a efekt jest?

Mimi Asnecja oby szybko poszlo

Klementinka wspolczuje z powodu dziadka ja Ty sie czujesz ? zadomowiliscie sie juz?

Mamakubulki Zyrafka widziecie nie taki diabel straszny :))

A mi dzis ercio nasikal na podloge :)) wrocilismy z placu zabaw jak zwykle rozebralam chlopakow do minimum bo brudni byli strasznie Eryk dreptal w samej pieluszce widzialam ze majastruje cos w niej:) jak go pozniej z niej rozbieralam siusiak wyciagniety w gore . Jak juz poszli spac ogarniam meszkanie a ru plama na podlodze... a przed kapaniem probowal wylac pusty nocnik zeby zrobic "si papap" tlumaczylam mu ze nie zrobil wiec nie ma czego wylewac widac skubaniec dobrze paietal ze zrobil ale w duzym pokoju :))

Pierwsza Dzień Dobry Bardzo!
My pijemy kawke , jemy sniadanko i wybywamy z domku :) Dzisiaj mamy pierwszą rocznicę ślubu i rocznicę chrztu Jaskowatego :) Idziemy do Zoo a póżniej do Papaya maja ulubiona tajska restauracja:)

Lenka -ponieważ Wy dzisiaj też to:

W pierwszą rocznicę ślubu!
życzymy Wam, aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabł,
a Wasze dzieci chowały się szczęśliwie w jego cieple i blasku.
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!

reklama

To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.

Kochana Lenko i A. , życzymy Wam kochani wszystkiego naj i jeszcze wielu szczęśliwych lat razem.

Ps: Jak już przyjedzie nasz czerwcówka to daj znać. Już się nie mogę doczekać spotkania :):tak:

Do góry