reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam:-)
Dzis szalony ranek był, bo musialam dzieciaków wszystkich ogarniac i ze mną pojechali (tata pozyczyl auto) danielek zostalam z moją mama na rynku a ja wzielam mikolaja i Hanie i do szkoly ją podrzucilam ;]
Hania w swoim żywiole, usiadla w ławeczce, rozgoscila sie i pytala kiedy bedziemy sie uczyc? no kiedy bedziemy sie uczyc ;-) Nawet niewiem czy zauwazyla ze wyszlam :dry:
Już mamusia jej tak nie jest potrzebna :(((( nasza pępowinka sie wydłuza i wogole.... ale musze sie do tego przyzwyczaic i ze teraz juz bedzie tylko coraz gorzej :-D;-)

Na obiadek robię leczo :-D mniam, ale pachnie :-)
Miki spi, a ja doł ogarnelam, i najgorszy pierdzielnik wlasnie tam gdzie miki spi, wiec sprzatne dopiero jak wstanie :-)

mimi kciuki zacisniete!!!:)))

reklama
Dzien dobry :-) U nas w koncu slonce wyszlo wiec uciekamy nad morze

nadika nie przejmuj sie zachowaniem Natanka takie zachowanie do 1,5 roku jest normalne zobaczysz ze za jakis czas Natan sam zacznie szukac kontaktu z dziecmi i mama przestanie dla niego byc calym swiatem, moze dobrze wlasnie zeby regularnie widywal sie z dziecmi i z nimi oswajal. Fajnie ze juz jestes i ze wakacje udane :tak:

mimi kciuki zacisniete!

zyraffka dzielny Lukaszek, na pewno szybko sie przyzwyczai do nowego rytmu

gosiagro udanego weekendu!!:-)

Perfecta pisz pisz i nadrabiaj jutro cie odpytamy z zaleglosci BB:-D;-)

Kasiek wam tez milo spedzonych chwil w rodzinnym gronie!
eagle Asienka jest idealem przedszkolaka! Badz z niej dumna, pewnie to trudne ale najwazniejsze ze tak dobrze poszlo , gratulacje

Liza ty tez jestes dzielna mamusia, teraz masz jeszcze Mikusia do przytulania i nacieszenia sie bo lada chwila i on pojdzie w swiat :-)

zdec udanych wakacji i imprezowania, co do mleka HA to chyba z tego co pamietam Lencja mowila ze nie ma HA junior, oni stosowali HA2

Asnecja spoznione sto lat!! I oby robale wyniosly sie raz na zawsze!

olavip ciesze sie ze z plecami juz lepiej, a jak brzuszek, juz troszke widac?

MILEGO WEEKENDU
!:-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Najgorętsze, najlepsze i najszczersze życzenia urodzinowe dla Kasieńki J. Sto latek kochana i spełnienia wszelkich marzeń
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihi kochane nie chodziło o to że rodzę tylko o wyniki usg i żebym nie została w szpitalu....

niestety brzuszek małej nie urusł :-( cholera nie wiadomo o co kaman-możliwe że będzie po prostu chude. reszta wyników dobra.
do jutra mam zdecydować czy chce na oddział czy nie. chcą mnie mieć pod kontrolą. i właśnie nie wiem czy iść. bo jak nie to i tak codziennie mam jeździć na ktg i w poniedziałek mam wizytę z badaniem. najlepiej jakbym urodziła- ale cóż ja chcę a moje maleństwo nie, chociaż może po badaniu które miałam coś sie ruszy....

czesc laseczki ukochane!!!!!
melduje sie po drugim ( a wlasciwie 3) dniu złobka,
pierwszego dnia bylam z nim caly dzien, wyszlam tylko na2 godzinki jakspał,bawil sie super,dziewczyny fajne wczoraj i dzisiaj zawiozłam do o 8 amaz odebral o 16 Kuba zadowolony, ale ja jestem przez ten złobek klebkiem nerwow!!!!!!!!!!!!! co 5 minut chcialam dzwonic do pani ze złobka zapytac o Kubusia, wariatka jestem, ale strasznie to przezywam.........
jak go zawiozłam od razu poszedl z nowa ciocia i nawet nie zauwazył ze zniknelam, klopot ze spaniem tylko bo ciezko idzie mu zasypianie i trzeba go klasc wlozeczku ze szczebelkami,w takim spi w domu, a w zlobku takie łozeczka sa zarezerwowanetylkodlanajłodszych
koncze bochlopaki wrocili

hej mamusie

dawno nie zagladalam, bylismy w PL, niestety smutna wizyta, umarl moj dziadzio
strasznie to przezylam, wychowywal mnie do 5 roku zycia, zawsze bylismy blisko

od paru dni jestesmy w koncu w domku, Jas broi na calego, coraz bardziej pokazuje swoje zdanie, mial strajk glodowy ale juz przechodzi
w PL mial tez jednodniowa temp, chyba od zabkow bo innego wyjasnienia nie ma

z brzusiem wszystko ok, rosnie a ja z nim, maluch ma okolo 2,2 kg wiec tyle co Jas jak sie urodzil, bije matke od srodka i chyba mu sie to podoba
na wczesniejszy porod nic sie nie zapowiada wiec jeszcze okolo 8 tyg przed nami
bylam dzis zameldowac sie w szpitalu i tak dotarlo do mnie ze juz niedlugo
najgorsze w tym wszystkim jest to ze bede 3 dni bez Jasia, bede strasznie tesknic
postaram sie nadrobic co u was
widzialam ze zlobkowe dzieciaczki swietnie znosza rozstania, gratulacje

witam i ja
Gratuluje samych dzielnych dzieciaków, mniej dzielnym mamom też gratulacje:p
mimi może warto jechać, ale raczej po weekendzie bym radziął, i się nie martw co ma być to będzie!
Klementinka przykre:/ niedlugo Janek będzie sie bawił z bratem, a wybraliscie juz imie?
Perciu no witaj babo, gdzie Ty bylas jak Cie nie było??

reklama
cześć
wczoraj brakło mi czasu ale dziś skorzystam z weekendowego przestoju to poczytam i ponadrabiam zaległości

ogarne nieco tylko moje towarzystwo i wracam

póki co miłego i słonecznego dnia

Do góry