Cześć dziewczynki
U nas końcówka wakacji mega pracowita- mąż pojutrze wyjeżdża z występami do Austrii, teraz biega na próby, była też u nas koleżanka skrzypaczka z Warszawy i mieliśmy dwa dni prób do koncertu.
Ta koleżanka byla z 2 letnim synkiem i jak patrzyłam na roczną różnicę wieku między nim, a Gosią to pomyślałam sobie, ze to nic strasznego- dzieciaki dogadywały się świetnie, bez problemu można ich było zostawić samych w pokoju. Także zaniepokojone małą różnicą wieku między dziećmi ciężarówki- głowa do góry

Bylismy też wczoraj na basenie- oczywiście bylo super
eagle- na pewno Asia poradzi sobie super! Oby tylko nie przejmowała się za bardzo reakcją innych dzieci- mój Piotrek też się cieszył na przedszkole, pierwsze dni były super, ale jak zobaczył, że inne dzieci płaczą to stwierdził, że widocznie tak trzeba i też zaczął
żyrafka- ja nie używam prostownicy, więc nie pomogę....
mamakubulki- fajny ten wózek! Czekam na wieści jak Kubuś po pierwszym dniu w żłobku...
Bbutterfly- fajnie, że sie odezwałaś. Jeszcze do kompletu pokaż nam Julka!
Agast- uściski urodzinowo - rocznicowe! I trzymam kciuki za Hanię, byłam ciekawa, czy posyłasz ją już do 1klasy, czy nie, nawet kiedyś Cię pytałam....

No to za rok będziemy przeżywać razem naszych pierwszaków, bo mój Piotrek już obowiązkowo startuje od 6 roku życia...
Asnecja- współczuję takiej nocy... Najgorsze, że pewnie teraz już nieprędko się wyśpisz :-( Trzymam kciuki za szybki poród
Młoda włączyła syrenę, muszę kończyć....