reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Pierwsza :) Witam!
Cała noc nie przespana :( Skurcze miałam i mały straaasznie kopał. No spe wzięłam i nic nie dalo. Myślałam, ze już sie zaczyna, ale jakos tak nieregularne skurcze były. W końcu o 5 poszłam pod prysznic i wszystko sie wyciszyło. Niestety oprócz tego, że ja nie spałam, to jeszcze mój mąż nie mógł, bo sie kręciłam..do tego karaluchy sie znowu pojawily :( Internet w nocy sie popsól, a pod prysznicem odpadła uszczelka od węża i trzeba kupić nowego. Ehhh...co za noc...

zyrraffka - Gratuluje nowej potrawy Łukaszka ;)
zyrraffka, Milka26 - Krystiankiem zajmie sie moja mama - bez zmian. Tylko taka różnica, że jak bede w tym dalszym szpitalu, to moj mąż będzie mnie mniej odwiedzał, a za to moja siostra bedzie miała 5 min. z pracy, wiec powiedziała, że bedzie przybiegać (aż sie zdziwiłam, że sie zgodziła :p).
lenaDTR - a widać przebijajace się ząbki, czy na razie nic?
mama kubulki - bede miała ten sam problem z mężem w tym roku. Jak coś wymyślisz, to daj znać :) Ja chyba po prostu jakąś gre kupie, bomój to komputerowiec.
Kasiek1983 - współczuje krostek - pójdziecie do lekarza?

Miłego dnia :)

reklama
ja tez się witam i melduję że zyjemy

korzystamy z ostatnich dni "wakacji", a ja w między czasie kompletuję wyprawkę dla Asi do przedszkola, dziś mam nadzieję już ostatnie zakupy

poczytam i popisze dokładniej i więcej popołudniu

a póki co zdrówka dla wszystkich maluchów tego potrzebujących szczególnie dla Polci, Gajusi, Damisia,

miłego dnia babeczki:-)

czesc laski
witam sie i ja ;0
dzis idziemy pierwszy razdo klubu malucha, najpierw bede z nim z godzinke, a potem go zostawie , w tym czasie pojde do kosmetyczki, zeby nie myslec o tym ze sam biedak zostal w złobku, ale mam giga stresaaaaaaaaaaaaa
moim malenkim kochanym synkiem beda sie zajmowac jakies obce opiekunki.................... oszaleje

edit: o ;) a to moj 400 post ;)

Ostatnia edycja:
cześć

widzę, że chorowitków dużo:( wiele zdrówka dla Damianka, Gajusi i Polci, niech choroby pójdą precz

emalia - planować zacznę dopiero jak zobaczę mieszkanie, bo niby widzę plany, ale nie umiem sobie tego jakoś wyobrazić, muszę być na zywo :) a wam jak idzie remont dachu?

zyrrafka i mama-kubulki- trzymam kciuki za dzieciaczki żeby się dobrze zaaklimatyzowały w żłobku

za Asię przedszkolankę tez trzymam kciuki no i za inne dzieciaczki rozpoczynające naukę w szkole

mi-mi - gratuluje egzaminu

eagle - jak bym wróciła do pracy, znaczy na L4

zyrraffka
- pokaż nową fryzurke

zdec - a czemu ci recept nie chcą wypisać?

My jutro zdejmujemy gips:)))) To znaczy mam taką nadzieję, ze wszystko się dobrze zrosło i jutro bedzie po sprawie:) Dłuuuugi był dla nas ten miesiąc. Jagoda nauczyła się po tygodniu z tym gipsem chodzić a teraz to nawet z nim biega, haha po za tym jest takim łobuzem jak jakieś chłopaczysko!! Psuje zabawki, wywala wszystko z szafek, jak tylko zobaczy gniazdko nie zatkane to zaraz tam leci i pcha paluchy. Dzisiaj wyrwała pokrętło głośności z DVD. No masakre mam w domu!!!
Jutro Hanka idzie do szkoły!!!! Juz się doczekać nie może:) W prawdzie to zerówka ale w szkole wiec ona taka dumna ze juz do szkoły idzie, hehe
Tyle u nas. W weekend bylo u nas imprezowo- ja skończyłam 30 lat (!!!!!) i mieliśmy 7 rocznice ślubu:)

My jutro zdejmujemy gips:)))) To znaczy mam taką nadzieję, ze wszystko się dobrze zrosło i jutro bedzie po sprawie:) Dłuuuugi był dla nas ten miesiąc. Jagoda nauczyła się po tygodniu z tym gipsem chodzić a teraz to nawet z nim biega, haha po za tym jest takim łobuzem jak jakieś chłopaczysko!! Psuje zabawki, wywala wszystko z szafek, jak tylko zobaczy gniazdko nie zatkane to zaraz tam leci i pcha paluchy. Dzisiaj wyrwała pokrętło głośności z DVD. No masakre mam w domu!!!
Jutro Hanka idzie do szkoły!!!! Juz się doczekać nie może:) W prawdzie to zerówka ale w szkole wiec ona taka dumna ze juz do szkoły idzie, hehe
Tyle u nas. W weekend bylo u nas imprezowo- ja skończyłam 30 lat (!!!!!) i mieliśmy 7 rocznice ślubu:)

wow to gratulacje 30 latek:)
No i 7 lat w Tybecie;)Udane małżeństwo:)
Pochwal sie fotkami;)

Dzień dobry
widzę po długiej nieobecności że nie tylko mnie stąd wywiało, jakoś tak pustawo się robi hihihi

chorowitkom zdrówka życzę!!! :*

Agast- jej a co się Jagódce stało że gips ma? I najlepszego z okazji urodzin i rocznicy ślubu!
Lena- co z Wiktorią?
Zyraffka, Mama Kubulki- powodzenia w żłóbku, oby obyło się bez łez
Kasiek- a kiedy Damis był szczepiony? Taka wysypka jak odra może się pojawić po szczepieniu
Nowym mamusiom- serdeczne gratulację! Jej już za chwilkę pierwsze porody -powodzenia!

U nas jakoś leci, lato się kończy to może będę miała więcej czasu na siedzenie na bb, bo jak do tej pory to ciągle coś mi stawało na drodze, zawsze coś było do zrobienia. U nas po staremu... Julek szaleje na całego, coraz bardziej komunikatywny się robi, troszkę mówi, troszkę pokazuje co chce... jeździmy razem na rowerku, szalejemy w piaskownicy, całe dnie spędzamy na dworze. Na szczęście choroby go omijają. Wakacje zaliczamy do udanych, pomimo pogody :) Przesyłam buziaczki wszystkim mamusiom i maluszkom :*

hejho ;)
my juz po spacerku, Kubus śpi;) jestem zachwycona nowym wozkiem;) Wózek Spacerówka EUROCART LIRA 4+PARASOL NAJTANIEJ (1788292394) - Aukcje internetowe Allegro
jest super, po prostu płynie......... i krawezniki nie stanowia problemu ;)

o 15 idziemy z Kubusiem do złobka ;( a moja kosmetyczka sie rozchorowala i odwolala wizyte, wiec jakKubusia w tym klubie malucha zostawie to chyba bede siedziec w samochodzie pod złobkiem i plakac rety! ale stres!

koriander super pomysl z tym piwem;) gdybym tylko miala wanne pewnie bym sie pokusila;)))))))) a my tylko prysznic mamy łeeeeeeee

agast wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznicy slubu!;)

reklama
asencjo- bidulko Ty nasza brzuszkowa- już niedługo i nie będzie żadnych skórczy, szczęścaro i tak masz dobrze, najgorsze boleści VCię ominą :-)

kasiek- co lekarz powiedział??

mamakubulki- daj znać koniecznie jak Kubuś czuł się w żłobku!!

gosiu- nie pokażę fryzurki bo jestem nią załamana, jestem wściekła ze dałam się znowu namówić na krótkie włosy, nie potrafię ich ułożyć wyglądam jak jakiś potwór i jak tylko myślę o tym to płakać mi isę chce. Nasjgorsze ze teraz takie wiatry są ze po 15 minutach na dworzu wyglądam jak jakaś małpa rozczochrana :-:)-:)-:)-:)-(

lena- co z Wiki??? Jak Gajunia się miewa??

agast- wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzinek i dłłuuugich wspólnych dalszych lat w szczęsciu i miłości z męzem:))

butterfly- cieszę się ze wakacje udane:))) pisz częściej!

eagle- trzymam kciuki za aSIĘ NAPEWNO ŚWIETNIE SOBIE PORADZI. a tY JUŻ ZDECYDOWAŁAŚ CZY IDZIESZ NA L4??

ja po zebraniu z rodzicami. Chyba udane. Mam jakikolwiek obraz co mnie czeka, bo praca z dzieckiem to jedno ale z rodzicami najpierw trzeba popracować. Wiem tylko że ciężko bedzie z koleżanką z grupy ale postaram się nie denerwować. Zjadłam właśnie paczkę rodzynek w czekoladzie i teraz mi nie dobrze bleeee.

EDIT: straszniemnie plecy bolą w cz. lędźwiowej :((( nie wiem co mi się stało

Ostatnia edycja:
Do góry