elifit
Moderatorka
Lena już niedługo sie wszystko rozwiąże
głowa do góry!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też chodzę jak ślimak, jak idziemy w 3 na spacer to ja daleko z tyłu za nimi się wleke.
Jeszcze parę dni mi zostało do wejścia w 9 miesiąc a już czuję że to końcówka. Od tygodnia spanie to męka...tzn jakie tam spanie...drzemanie raczej. Dziś co 2 godziny do kibelka latałam, miednica gdzieś z tyłu mnie boli, nawet nie wiedziałam że mam tam kości...i naciągnęłam sobie coś w środku jak wyciągałam nogę, aż mnie z bólu zwinęło. A ten niby reumatyzm w lewym biodrze promieniuje mi na całą nogę i uaktywnia się tylko jak śpię, tzn teraz to już mam wątpliwości czy to reumatyzm...ale się wyżaliłam!!!!
co do dolegliwości to jestem w ciąży po raz pierwszy ale to nie reguła że kolejna gorsza.. kto wie może w drugiej będę jak na skrzydłach?
Dzień dobry,
Dziś 1 wrześniaMilena wreszcie w przedszkolu, nastała cisza i spokój muszę się nacieszyć póki mogę ;-)