reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Lena, dobrze ze nic zlego sie nie dzieje chociaz... A Twojemu nastrojowi to sie nie dziwie.. Mi jak raz cukier skoczy to mam podly humor, bo sobie wkrecam, ze to malemu szkodzi... Jedyna pociecha ze to juz niedlugo sie skonczy...
A z ta szkola to sie nie zamartwiaj na zapas. Moze znajdzie sie jakies dobre rozwiazanie... ja tez bede musiala mloda do przedszkola zaprowadzac z maluszkiem, a "cudna" kanadyjska zima poniekad sie zbliza, ale narazie sobie tym nie zawracam glowy, ... poczekam co czas przyniesie, jakos trzeba dac rade:) Moj R tez teraz ma takie godziny pracy, ze malo co go widuje, ale co mam narzekac, ktos musi w rodzinie zarabiac kase, nie ma zmiluj sie:tak:... A do pazdziernika wcale nie tak daleko, wiec jeszcze troche cierpliwosci!:)

Dziewczyny, ja wlasnie tez nie wiem w co sie spakowac, ale postaram sie wziac niezbedne mimimum... W sumie to kupilam wieeeelka torbe do wozka i chyba czesciowo w nia sie zapakuje, ale stwierdzilam ze nie zabiore ze soba walizki, bo jeszcze pomysla w szpitalu, ze chce sie wprowadzic:-D

A problemy ze skora to tez mi sie zrobily straszne... na szyi i twarzy mam taka tarke, ktora dodatkowo swedoli jak jest goraco i sie poce...
Ale mimo wszystko licze ze po porodzie to wroci do normy, bo juz nawet mi sie przez te syfy nie chce geby malowac, bo i tak mi to urody nie poprawi w tej chwili;/

wrzesnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) dzien dobry kobitki, ja sie zbieram do pracy, a jutro (prawdopodobnie) ostatni dzien pracy, fryzjer a ptem fruuuu na lotnisko odebrac brata z zona co ,mnie odwiedzaja na pare dni :) juz napsialam do nich ze mieszkanie nie posprzatane a aja nie mam ani sily ani czasu sprzatac :-D

oho, jaka mgla dzis!

Hej
Czesciowo wracam do zywych i czesciowo bede Was nadrabiac;-)
Dziekuje bardzo za wczorajsze kciuki:tak: cos mi cukry wariuja wiec czekam do przyszlego piatku, mam nadzieje, ze nic sie wczesniej nie wydarzy...
No i wstalam z bananem na twarzy - wrzesien:-) mowie corcia juz nie dlugo Cie zobacze:-) tylko kurde wczesniej mam egzamin do zdania jescze:-( wiec lece sie uczyc...
Milego!!

Dzień dobry,

Dziś 1 września :-D Milena wreszcie w przedszkolu, nastała cisza i spokój muszę się nacieszyć póki mogę ;-)

Mam informację od Mariolci, że zmarła jej babcia ( mama mamy), zator w kręgach szyji i serce jej stanęło. Pojechała swojej mamie pomóc i nie będzie jej teraz na BB...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mariolcia bardzo współczuję, po raz kolejny Ktoś odchodzi aby na świat mógł przyjść Ktoś inny-trzymaj się dzielnie!!!

ja też chodzę jak ślimak, jak idziemy w 3 na spacer to ja daleko z tyłu za nimi się wleke.

Jeszcze parę dni mi zostało do wejścia w 9 miesiąc a już czuję że to końcówka. Od tygodnia spanie to męka...tzn jakie tam spanie...drzemanie raczej. Dziś co 2 godziny do kibelka latałam, miednica gdzieś z tyłu mnie boli, nawet nie wiedziałam że mam tam kości...i naciągnęłam sobie coś w środku jak wyciągałam nogę, aż mnie z bólu zwinęło. A ten niby reumatyzm w lewym biodrze promieniuje mi na całą nogę i uaktywnia się tylko jak śpię, tzn teraz to już mam wątpliwości czy to reumatyzm...ale się wyżaliłam!!!!

ja też się tak wlekę, na dodatek M się śmieje że chodzę
kołysząc się na boki bo też lewe biodro mnie strasznie boli
a wieczorem to już lepiej mówić co nie boli :-D

co do dolegliwości to jestem w ciąży po raz pierwszy ale to nie reguła że kolejna gorsza.. kto wie może w drugiej będę jak na skrzydłach?

życzę Ci tego :-D;-)

Dzień dobry,

Dziś 1 września :-D Milena wreszcie w przedszkolu, nastała cisza i spokój muszę się nacieszyć póki mogę ;-)

Doookładnie :-D:tak:
moja Milena nawet fajnie wstała,
nie płakała:no:
trochę głupio bo jej grupę rozdzielili
i jest tylko 4 których zna a reszta nowe dzieci
ale przynajmniej ma jedną z wychowawczyń tą samą ...
A w ogóle to witaj w tym naszym przydymionym "świecie" spowrotem

Mariolcia bardzo mi przykro, wyrazy współczucia ...

A tak w ogóle to Dzieńdoberek

Hejka grubaski
No i mamy 1 wrzesień ,a ja dotrwałam ,teraz czekam 6-go września
Jestem na chwilę póki mój z chłopcami na rozpoczęciu roku szkolnego jest

Mariolcia bardzo mi przykro, trzymaj się

Marti_1984 Ja mam to samo, na twarzy, na rękach ,na dekolcie ,hmmm... w zasadzie to chyba wszędzie... Są to pękające naczynka, nie są to pajączki tylko właśnie takie cętki... Raczej w tej chwili nic z tym nie zrobimy... Reklamują RED BLOCKER i myślę to wypróbować jak już nie będę karmić, mam nadzieję ,że coś to da

Atram u nas w Polsce to na pewno, ale faktycznie będzie Ci potrzebny akt urodzenia do tego i zaświadczenie od lekarza, nie wiem jak to będzie wyglądało u Ciebie skoro nie będziesz rodzić w PL.. U nas te becikowe należy się każdej kobiecie 1000zł becikowego za urodzenie i drugi 1000zł jeśli nie przekracza się jakiegoś dochodu... Musiałabyś się gdzieś dowiedzieć, jeśli masz rodzinę w PL to niech ktoś wejdzie do MOPS tam gdzie się zajmują zasiłkami rodzinnymi i becikowymi i niech się podpyta o Twoją sytuację, może coś się uda

monysia - u mnie to samo, cała grupa przetrzebiona kilka znajomych dzieciaków, dobrze, że Panie te same :tak: a po kontach płaczace 5 latki które obowiązkowo znalazły się w przedszkolu

reklama
Do góry