reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mijenka zobaczysz wyjdziesz na tym lepiej niż na pracy w salonie, morza klientek :)
ma_gdalena pisanie ci poleci jak z płatka zobaczysz :)

Jakiś optymizm mi się dziś narodził :)

ma[-gda: tez fajniusi ten kombinezon :-)
moja siostra pisał w tym roku na temat : bajkoterapia a wpływ na rozwój dziecka, cos w tym stylu. A ja na pedagogoce pisłam " oddziaływania penitencjarne jako sposób zapobiegania przestępczości osadzonych na przykładzie zakładu karnego w Zamościu " - chciałma pracować w zk jako wychowawca, no ale jeszcse 2 lata magosterki mi zostało a nie mam na razie kasy na wyjazdy, noclegi no i czesne najważniejsze

Ten pierwszy temat od Twojej siostry bardzo fajny :) może mogłabym odgapić coś pod tym kątem :p A co do magisterskich to ja też mam cały czas dylemat czy iść od razu czy zrobić sobie przerwę, póki co nie zdecydowałabym się na pracę w szkole ze względu na moje obecne zarobi a zarobki nauczyciela. Chyba, że zdecydowałabym się na mgr z oligo wtedy płaca też inna...

neciuszka mam nadzieję:-D
ale powiem Wam, że tylko poszłam i powiedziałam, że nie będę pracować i od razu humor mi się polepszył i dół przeszedł:-D

ma_gda: jesli mogę ci coś poradzić ,to jeśli masz mozliwość to idź od razu na mgr. bo jak sie odkłada to potem zawsze cos wyskoczy. I powiem ci ze dziewczyny które mają małe dzieci i studiuje to na ogół pierwsze oddają prace, i lepiej sie uczą, bo wiedza ze przydziecku kupe roboty, więc muszą sie sprężyć :-)
A temat mojej siodty cuekawy, ona to kocha małe dzieciaki i chce w przedszkolu pracować ,wiec jak cie zainteresuje temat to pisz to, wezmę od niej czy literaturę czy tytuły podrozdziałów do pracy

mijenkla: o tak trzymaj, a myslałś o swoim zakładzie zeby otworzyć i np,. pozyskać unijne pieniązki na rozruch biznesu ?

reklama
Powiem Ci (napiszę) że naprawdę mnie zainteresował i chyba pomyślę nad tym... musiałabym wysłać tylko maila do mojego promotora czy zaakceptuje temat... niestety promotora mam z tematyką trudności szkolnych (bo do tego co chciałam niestety już się nie załapałam) ale na szczęście idzie na rękę i nie konieczne żąda prac ze swojej tematyki... Do końca września muszę mieć temat, plan ogólny i bibliografię ale jeśli chodzi o bibliografię to narazie tylko jakieś artykuły... Wiem, że wczas się do tego zabieram ale na prawdę nie mam weny ale teraz się muszę już spiąć

Naprawdę miałam już kilka tematów ale ten mnie "wciąga"... lamia zapamiętam Cie i w razie czego będę Cie molestować na PW :-D

Ostatnia edycja:
Do góry