reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To takie to robię, ale za nic nie pomaga. Ale obawiam się, ze już mnie to po prostu czeka, bo mama też tak miała w każdej ciąży, a moja mama plecy ma mocne...

reklama
Ale, że jak, nie będziesz pracować w salonie?

ano nie będę:-D posmakowałam życia na swoim:cool2:

Neciuszka super te kubki i misie:tak: zamawiam takie na urodziny:-D
Dziurko hehe ale mąż i żona to sobie niech nie myślą, że tylko ja będę zapitalać:-D:-p
ja jestem Milena K:cool2:
Mineralna Sil dobrze mówi:tak: ja też bym takich nie farbowała, jedynie jak już bardzo musisz to jakieś ciemniejsze refleksy:-D

a mi się tak fajnie spało... :-D:sorry:

W ogóle! Jakieś dwie godziny temu umarł sąsiad z mieszkania nad nami, Pablo pobiegł do banku wpłacić pieniądze i w międzyczasie przyjechali z domu pogrzebowego zabrać zwłoki. No i Pablo wrócił, ja tak wyglądam przez okno i się zastanawiałam co tak długo siedzą przy tych zwłokach. Mój mi potem powiedział, że prokurator jest na miejscu. Ja na niego wzrok i mówię, że jak prokurator to to zwykły wylew nie mógłby być, bo przy zwykłym wylewie to tylko lekarz z karetki oznajmia zgon i tyle. A ten mi mówi, że syn tego sąsiada siedział na schodach i mu powiedział, że tam dużo krwi było, co mnie też zdziwiło, bo tak objawowo się wylew nie charakteryzuje. Ale nic to stwierdziłam, że do wieczora będziemy od sąsiadki z mieszkania obok tych ludzi wiedzieć co się stało.
Ale normalnie masakra!

Ojjj Ael to nie ciekawie to wygląda
Mijenka ja bede trzymac reke na pulsie zebys nie przesadzila ;)
To ja wam dam foto moje i się pośmiejecie ;)
Zobacz załącznik 386946

Odrazu mówię że po MBP idę do fryzjera jednak i będą ładne włoski :)
Zmykam na komunikację i do dżina sprawdzić co tam w podwoziu piszczy ;)

Bij mniej bij mnie :D a no wystroiłam się do dżina a co ;) zapodałam leginsy do tego bo bluzeczka za tylek może ludzie na ten widok nie padną z rozpaczy ;)

reklama
Do góry