reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki dziewczyny :*

Kupiłam od gościa fotelik, właśnie czekam aż mi podrzuci, a wygląda tak łoo:

Zobacz załącznik 386996

Ja też właśnie oglądałam używane foteliki, bo muszę kupić firmy MAXI COSI żeby pasował na stelaż wózka na który się zdecydowaliśmy i znalazłam już za 100 zł a nowy ponad 300 :no: i właściwie mam jeden na kup teraz a resztę licytacja do niedzieli i się zastanawiam czy brać ten kup teraz czy poczekać

Ael a cholera wie jak to tam było. to ty się tam dowiedz wszystkiego.
A ten fotelik luxxx. A i pasuje Ci do wózka?

Magdalena 100 zł to chyba nie dużo prawda? Ja chyba bym nie czekała ale ja to w gorącej wodzie kąpana

Ja też właśnie oglądałam używane foteliki, bo muszę kupić firmy MAXI COSI żeby pasował na stelaż wózka na który się zdecydowaliśmy i znalazłam już za 100 zł a nowy ponad 300 :no: i właściwie mam jeden na kup teraz a resztę licytacja do niedzieli i się zastanawiam czy brać ten kup teraz czy poczekać

A tamte z licytacją na jakich poziomach są? I w jakim stanie, bo jeśli lepszym niż ten za 100 zł to pójdą drożej niż 100 zł. 100 zł to i tak nie dużo, nowe to po prostu masakra, jak kogoś stać to kupi.

Ael a cholera wie jak to tam było. to ty się tam dowiedz wszystkiego.
A ten fotelik luxxx. A i pasuje Ci do wózka?

Jak się dowiem to napiszę :p
A fotelik nie będzie do wózka, wózek mam osobno gondolę i spacerówkę już.

Obudzona :) Bylam jeszcze na zakupach :) I tak.. poszlam sie umyc i nie ma nic ! zadnego sladu po @ :O Brzuch zaczal bolec jak szalony po czym zobaczylam minimalnie zabrazowiony sluz ale ledwo ledwo i teraz nie ma nic !! Czysto ! Poczekam do jutra zobaczymy co sie bedzie dziac... pewnie stres...zatrzyma mi @ i jeszcze staranka sie opoznia :( wrrr

wrrr wkurzyłam się:wściekła/y:
zadzwoniła baba z zapytaniem o baleyage i ile ja biorę i na jakich farbach?
bo ona u fryzjera płaci 110zł i on pracuje na artego...
no to jej mówię, że 70zł i na farbach la strada scandic line
a co to za farba? bo ona nie zna...
ja jej, że to coś nowego, że wzięłam na próbę, żeby zobaczyć jak się na tym pracuje
ona aha a jak dużo ma pani doświadczenia??:szok:
no, że po szkole jestem
aha no to dziękuję...

i o co chodzi??? :eek: przecież gdybym nie wiedziała, co robię to bym się nie ogłaszała:baffled:

Wróciłam od fryzjera, ale się Wam nie pochwalę, bo mój telefon robi baardzo kiepskie zdjęcia. Ale może małża zmolestuję ;) O ile wróci o rozsądnej porze, bo ja go ostatnio widzę, jak śpi...

She, pewnie stres, masz rację, a czemu egzamin nie poszedł?

Mijenka, bo ludzie są durni i nie przejmuj się. Pani pewnie oczekiwała, że jej powiesz "Jak dla pani to tymi farbami za 20 zł." Durna i tyle

Małżonek jedzie :-):-):laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziurka ja właśnie też :p:p:p ale czekam aż małż wstanie i poogląda bo nie mogę sama podjąć "TAKIEJ" decyzji :-D (to są jego słowa jak przed chwilą go wybudziłam na moment i zapytałam) :-p

A tak w ogóle to mi się troszkę przykro zrobiło. Była u mnie przed chwilą moja przyjaciółka, która ma już syna 3 letniego i jak zaszłam w ciąże to mi mówiła, że ona teraz ma kogo dzielić bo jeszcze jakaś jej koleżanka ze szkoły była w ciąży a teraz jak przyszła to nawet nie wspomniała nic na ten temat... przykro mi się zrobiło bo wiem, że dała wszystko co miała dać tamtej koleżance a my niby orzyjaźnimy się od lat... kurde nie chce żebyście mnie zrozumiały teraz źle, że jestem jakąś materialistką ale o sam fakt...

reklama
tia albo kupię tamte (za 37zł) i zrobię za 20zł... yhyyyy:baffled:
wystraszyła się, że powiedziałam, że po szkole jestem:-D
a jakbym powiedziała, że w czerwcu kończę to by chyba tam na zawał zeszła hehehe

Do góry