reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam Was... wiem ze mnie nie bylo cale wieki ale najpierw urlop 2 tygodnie potem powrot do zywych po urlopie potem zamkniecie miesiaca w pracy i ooo ciagle cos i zagladalam tu ale nie pisalam bo jakbym sie wciagnela to by mi szkoda nie odpisywac a tak to pocichutku :)

ale mam wiesci :)

wlasnie wrociłam w pierwszego USG :) przed sala sie denerwowalam troche ale juz w srodku bylam w takim szoku ze szok :) i tak wszytsko szybko sie potoczylo :) M. był ze mna - pytal lekarza czy nie bedzie przeszakdzal, ale Pan Doktor jest przesympatyczny wiec opowiadal nam co i jak pokazywal na monitorze raczki nozki głowke buzke nosek oczka wszytsko nam maluszek pokazywal bardzo ladnie :)
na samo dziendobry pomachal do nas lewa raczka :) a potem juz spokojnie lezal i dal sie ladnie pomierzyc jak Pan Doktor opowiadl o nozkach ze sa 2 ale ze moze je niezbyt widac bo ma podkurczone to bach i Maluszek nozke wyporstowal i sie pochwalil :) Grzeczna mamy Dzidzie :)
Wszytskojest ok, ilosc wod prawidlowa, kosmowka ok, serce i parametry ksiazkowe :) Maleństwo ma 58,3 mm :) tyle szczescia a tak maly Człowieczek ohhh ide sie wpatrywac w zdjecie :)

Witaj K&M, super że z dzieciaczkiem wszystko dobrze, oby tak dalej :-), jak dostałaś jakieś zdjęcia z usg to pokaż :-)
Poza tym jak się czujesz?

Neciuszka ogarniesz, po południu dziewczyny mało pisały :p

K&M no właśnie nie bądź samolubem!! Tak sama będziesz oglądać???? :-p my też chcemy!!

Ael dopiero teraz spojrzałam, że Twój Wiktorek waży już około2 kg :szok: dajesz radę nosić taki ciężar czy chodzi cały czas pochylona do przodu??? :p

zdjęcie mam ale moze jutro uda mi sie je wrzucic :) ogolnie czuje sie bardzo dobrze, zero objawow, zero brzucha, zero kg wiec gdyby nie to ze dzis widzialam Dzieciatko to nadal tak srednio do mnie dochodzilo ze jestem w ciazy :) nadal nie dochodzi :)
plecy mi czasem dokuczja ale to podobno tak ma byc... ale bez przesady nie ma tragedii poduszka pod plecy i juz :) ale sie ciesze :) tym bardziej ze ja nie mialam wczesniej usg nawet pecherzyka nie widzialam :)
a jak u Ciebie? bo brzuszek przesłodki :) taka pileczka cudowna :) ja czekam z utesknieniem na swoja :)

mijenka nie przejmuj sie jakas baba jak nie chce to nie!!!

Ostatnia edycja:
Ael dopiero teraz spojrzałam, że Twój Wiktorek waży już około2 kg :szok: dajesz radę nosić taki ciężar czy chodzi cały czas pochylona do przodu??? :p

Te suwaczki z wagą i cm trochę oszukują. Stawiam, że mój chłopak waży ok 2,5 kg. Nie chodzę pochylona do przodu bo tak się nie da, chodzę czasem jak pingwin, odchylona do tyłu. Ale tak normalnie da się przyzwyczaić i nie narzekam. Plecy na szczęście mnie nie bolą :-) w ogóle w ciąży mnie nie bolały.

zdjęcie mam ale moze jutro uda mi sie je wrzucic :) ogolnie czuje sie bardzo dobrze, zero objawow, zero brzucha, zero kg wiec gdyby nie to ze dzis widzialam Dzieciatko to nadal tak srednio do mnie dochodzilo ze jestem w ciazy :) nadal nie dochodzi :)
plecy mi czasem dokuczja ale to podobno tak ma byc... ale bez przesady nie ma tragedii poduszka pod plecy i juz :) ale sie ciesze :) tym bardziej ze ja nie mialam wczesniej usg nawet pecherzyka nie widzialam :)
a jak u Ciebie? bo brzuszek przesłodki :) taka pileczka cudowna :) ja czekam z utesknieniem na swoja :)

Oooj każesz nam czekać do jutra, niedobra Ty :p
A u mnie dobrze dziękuję, nudności są znośnie, ale doszło coś mi ostatnio kołatanie serca z małym słabnięciem. Kompletuje wyprawkę, zginam się od kopniaków z bólu, ale wszystko ok :-)

Mijenka kobieto co się martwisz?! Nie ta ***** to zamiast niej przyjdą 3 inne klientki i będą zadowolone :-D

nie martwię się tylko trochę chodzi mi to po głowie:-p :-D
dochodzę do wniosku, że właśnie przez takie baby brakuje naprawdę dobrych fryzjerów:wściekła/y:

dobranoc she:-D

reklama
odebrałam bete
1 dzień po @(która nieprzyszła;-)) było 466
po 48h czyli 3 dni po @(która nieprzyszła
wink2.gif
) 1211

Do góry