reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

K&M oo to świetnie że wszystko ok. Czekamy na zdjęcie...

Neciuszka weż że pisz co i jak.

Magdalena noo tak, trzeba się skonsultować.

She to ja wiesz..trzymam &&&&&

mijenka żono, nie martw się głupią babą. Trzeba było poweidzieć, że za 20 zeta to ty robisz baleyage swojej żonie

Zafasolkuje to pięknie

reklama
Cześć dziewczyny :) Kiepsko się coś dzisiaj czuję :( Od kilku dni chce mi się wymiotować (dzisiaj wieczorem strasznie), wiec jutro wybiorę się do apteki i zrobię chyba testa... Choć znając moje szczęście to nie ciąża...

Zafasolkuję, kchana Ty odpoczywaj i dbaj o siebie :tak:
A nie sprzątasz aż 200 m na raz!! ;-)

Sorki, ale małżyk potrzebował spaceru i świeżego powietrza byliśmy nad rzeką.

Sprawa wygląda tak: Była owulacja wczoraj z lewego jamnika, krwawienia takiego nie powinnam mieć bo to świadczy o dużych wachaniach poziomu hormonu co utrudnia zajście. Pomijając moje tyłozgięcie to mam nie za dużą błonę śluzową ale stwierdził że wystarczy, zalecił seksik od tyłu. Dostałam duphaston na 10 dni od niedzieli, więc i cykl się wydłuży o kilka dni. W przypadku ujrzenia dwoch kreseczek mam w domu receptę na kolejy duphaston i natychmiast mam zacząć brać, zadnego dźwigania i przemęczania się mam uważać bardzo i się zgłosić do niego. Jeśli przez dwa cykle nic nie będzie dał na wszelki wypadek skierowanie do poradni w której pracuje a zajmuje się leczeniem niepłodności i wtedy na nfz porobi mi i małżowi badania kompleksowe. Ogólnie wieści nie najgorsze ale najlepsze też nie.

Aga nawet jeśli jesteś w ciąży to na takie objawy zdecydowanie za wczesnie. A kiedy masz termin @?
Mnie tak mdliło, miałam uderzenia gorąco i jeszcze zatrzymanie @, cykl 52 dni i wszystko wskazywało na dzidziusia a tu nie...Z samych nerwów mi się tak robiło

Neciuszka no widzisz, tak źle nie jest a to wszystko do unormowania. I dobrze, że jak cos to możesz robić badania na NFZ

Ostatnia edycja:
Trudno powiedzieć :zawstydzona/y:
Mam zupełnie rozregulowane cykle. Już dawno powinna być :( /czytaj: na początku sierpnia/
Ale wtedy robiłam test i niestety była tylko jedna kreseczka :(

Aga nawet jeśli jesteś w ciąży to na takie objawy zdecydowanie za wczesnie. A kiedy masz termin @?
Mnie tak mdliło, miałam uderzenia gorąco i jeszcze zatrzymanie @, cykl 52 dni i wszystko wskazywało na dzidziusia a tu nie...Z samych nerwów mi się tak robiło

Dziurka ja tak właśnie podejrzewam, że to z nerwów i dlatego ze tak baaaaardzo bym chciała... :-(

reklama
Do góry