M
mineralnakocica
Gość
Właśnie wróciłam od gin wszystko wporządku mała wybrała sobie miejsce
wysłał mnie na morfologie , mocz i glukoze ale czemu aż 75g ?;/ w książeczce mam napisane test obciążenioa 50g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się tylko nastawiłam, ze tak jak lekarz mówił że w ciązy mogreny są lżejszeZafasolkuję współczuję Ci kochana. Ja pisząc, że nie jest tak źle miałam na myśli, że raz na jakich czas to tzw. pikuś. Moja kuzynka( z tej samej linii bab właśnie) miała raz, dwa razy w tygodniu a wtedy to normalnie te dni z życia wyjęte. Już myśleli że u niej coś w głowie siedzi, jakiś guz ale nie, taką miała migrene i już. Ustąpiło dopiero po jakiejś kuracji zastrzykami
Czekam na męża, jest w drodze, powinien być za jakieś 20-30 minut. Pojedziemy do szpitala, tylko nie wiem którego... Boli mnie przy chodzeniu i jak próbuję się wyprostować. Chyba więzadła, ale ręki sobie nie dam odciąć... brzuszek na dole mam twardy, oby z Niunią wszystko dobrze było. Będę dawać znać, bo mam neta w telefonio, w razie jakby nie było w szpitalu (mam nadzieję, że to nic i mnie tylko zbadają...).
Truskawcia, oj nie przejmuj się, nie tym to innym razem ale na pewno się uda.
Ael może powinnam napisać "leczyć" ale skuteczność jest 90%, te bóle, które zostają to już na zwykły ból a raczej ćmienie. Zafasolkuję skoro nie ma ich zbyt często to znaczy, że nie są to takie straszne bóle migrenowe.
Dagne, nie wiem czy dobrze doczytałam ale jeśli coś się dzieje to się szybko konsultuj a potem pisz co i jak, ja trzymam &&& żeby było ok.
Fifka...a żółwia nie chcesz, drania jednego?
Lamia może ja przesadzam ale za te 3 kg niesione przez iebie to kopa bym Ci zasadziła. Ponoć na początku lepiej przesadzić z ostrożnością niż próbować ile się może.
A tak w ogóle Ael, Fifka, Zafasolkuję dzięki za pomoc w orientacji ale przyczyna była taka, że przy instalowaniu sterowników panel kontrolny siadl. Ale jest ok. Jeszcze raz dzięki:****
Właśnie wróciłam od gin wszystko wporządku mała wybrała sobie miejscewysłał mnie na morfologie , mocz i glukoze ale czemu aż 75g ?;/ w książeczce mam napisane test obciążenioa 50g
dziurka: myslisz ze 3 kg to za dużo ??? Jakoś nie pomyślałam, bo ciągle słyszęm duzo się ruszaj, nie ma co tylko lerzeć, ja to w polu robiłam, sprzątałm na kolanach podłogę,- już sama nie wiem kiedy jak coś robię to zwykła ostrożność a kiedy już przesada - ??? Przecież wiadomo że chce dla dzidzi jak najlepiej