reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav: widziałam, widzialam. Obejrzałam z połowe tylko, żeby sobie zostawić jakieś informacje na potem. Fajnie zrobiony trzeba przyznać. Same wizualizacje.

Jeżeli chodzi o mebelki i łóżeczka to mój fach w duzym stopniu, więc zobaczcie sobie czy znacie firmę meblik. Ma peełno pięknych mebelków dla dziewczynek i chłopaków. Takie już na ładnych pare lat, nei jak te z ikei za 2 stówki. Model jest właściewie jeden, tylko zwory sie zmieniają. Ja je zawsze polecam. Jeszcze są Baggi. Też ok.

I pochwalę się, że po 72h, wynik bety skoczył mi z 201 do 997:-) zastanawiałam się czy powtarzać, ale teraz się cieszę, że zrobilam. Jakoś mi weselej:)

reklama
Właśnie wróciłam od gin wszystko wporządku mała wybrała sobie miejsce :) wysłał mnie na morfologie , mocz i glukoze ale czemu aż 75g ?;/ w książeczce mam napisane test obciążenioa 50g

Teraz częściej robią 75 g, z tego powodu że chyba prędzej różnica by się pojawiła. A muszą mieć dowód, że nie masz skłonności do cukrzycy. Ja wychodzę jednak z założenia, że jeśli w ciąży dużo słodkości i owoców nie jesz to nic Ci nie grozi. Ja miałam robić krzywą cukrzycową ale u mnie wyjście z domu bez śniadania z rana to jak mogiła, zdycham i po mnie.

Laski? Aael pisała co się w końcu z jej sąsiadem stało?

Kobito, jak została zarządzona sekcja i sprawą zajął się prokurator to to nie zajmie im jednego dnia. To nie stany tu Polska XD
Dowiedzieliśmy się tylko, że gościu ponoć wylew z zawałem miał. I na razie tyle.

zafasolkuje: mnie bardziej niz sąsiad interesują jej paczki ktore przyszły :-)??? gdzie jest Ael - pewnie sie skitrała w pokoju i zachwyca sie swoimi zdobyczami, a to franca - ja tez chce pooglądać ;-)

O Boooooszeeeee, no śniadanie jadłam i oglądałam sobie serial! Zdjęcia nie zając nie uciekną.

lamiav: ja pierwszą zrobiłam, bo mi test strasznie słabo wyszedł i chciałam potwierdzić ciąże. Dziewczyny mi tu poleciły:) A z ta 2. to mówie - sama się zastanawiałam, ale zafasolkuje mnie swoimi wynikami przytłoczyła i chciałam tez zobaczyć jak/czy pięknie skoczyło.

lamiav: ja pierwszą zrobiłam, bo mi test strasznie słabo wyszedł i chciałam potwierdzić ciąże. Dziewczyny mi tu poleciły:) A z ta 2. to mówie - sama się zastanawiałam, ale zafasolkuje mnie swoimi wynikami przytłoczyła i chciałam tez zobaczyć jak/czy pięknie skoczyło.

Gratuluje ładnego skoku. A beta pierwsza nie była mała, kto Ci tak powiedział. Po prostu stężenie hormonu było mniejsze, ale nie znaczy że gorsze. Faktem jest, że beta po paru dniach wzrosła 4rokrotnie i to najważniejsze :-)

sliopki: aha, bo co z tej bety wynika tylk potwierdzenie czy jesteś w ciąży? bo jak tak to ja nie muszę, chyba ze coś jeszcze ??

ael: no wybaczam ci skoro śniadenie wcinałaś, ale serial - też mi coś ,zamasi naszą ciekawość zaspokoić to sie lenisz !!!!1:-) przed serialem ;-)

hyhyhy nie wydziwiej wynik masz jak się patrzy :-) ja po 72h nie poszłam bo się bałam, ze tym razem 6-raczki wyjdą
Ael dobrze, ze się pojawiłaś bo już przez czerwony krzyż miałyśmy szukać :-)

reklama
lamiav: Ten pierwszy to tak. A jak powtorzysz badanie po 48h/72h to widzisz ile ci wzrosl wynik. Powiniem co najmniaj o 114% po 72h. To znaczy ze wszytko się dobrze rozwija

zafasolkuje ciocia sleepy ci to mówi- kupuj vana;)

Do góry