reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sleeep GRATULUJĘ!!! Wspaniałe wieści!!
Lamiav bete robi sie na poczatku raz po to by potwierdzić ciąże a drugą po to zeby sprawdzić czy ciąża rozwija sie jak trzeba. Nie jest to konieczne ale na pewno uspokaja jeśli masz jakieś obawy :-)
Lamiav bete robi sie na poczatku raz po to by potwierdzić ciąże a drugą po to zeby sprawdzić czy ciąża rozwija sie jak trzeba. Nie jest to konieczne ale na pewno uspokaja jeśli masz jakieś obawy :-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
hoho Ael nie strasz nie strasz :-)

przestań :-)lamiav: Ten pierwszy to tak. A jak powtorzysz badanie po 48h/72h to widzisz ile ci wzrosl wynik. Powiniem co najmniaj o 114% po 72h. To znaczy ze wszytko się dobrze rozwija
zafasolkuje ciocia sleepy ci to mówi- kupuj vana![]()

zafasolkujęodzaraz
jaka zachłanna hyhyhyael: dawaj, ja chcę wszystko
ale i ja chętnie zlukam coś tam nakupiła :-):-)
ael: no słodziaki te ciuszki :-) a materiał gatunkiwo taki jak sie spodziewałas, ?? bo ja przy ciuchach zamawianych mam zawsze problem, bo raz przyslali mi bluzke ktora była jak taki zwykły podkoszulek - tzn, materiał ,a na zdjeciu było wyraznie widac ze falbanki były z szyfony i wogóle uszyli podróbke bluzki ze zdjęcia i im zwróciłam, i kase mi oddali
zafasolkujęodzaraz
Ael fajniusie te wdzianka :-)
reklama
ael: no słodziaki te ciuszki :-) a materiał gatunkiwo taki jak sie spodziewałas, ?? bo ja przy ciuchach zamawianych mam zawsze problem, bo raz przyslali mi bluzke ktora była jak taki zwykły podkoszulek - tzn, materiał ,a na zdjeciu było wyraznie widac ze falbanki były z szyfony i wogóle uszyli podróbke bluzki ze zdjęcia i im zwróciłam, i kase mi oddali
To jest 100% bawełna, z resztą bardzo dużo ubranek małych to bawełna tylko, musi być przewiewny materiał :-)
Podziel się: