reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael wcześniej pytałam ale chyba Wam przeleciało więc się upomnę - chciałabym wiedzieć czy wyniki badania połówkowego dostanę na miejscu czy będą do odbioru za kilka dni??

reklama
my staralismy sie dokaldnie rok no i dwa miesiace wstepu na spontanie :p

Eh i teraz nie wiem co z tym serkiem zrobic zjesc czy nie??

Rasta kochana to 3 mam kciuki zeby jak najszybciej sie udalo i bez tych droznosci jajnikow ~~~~~~ i fluidki specjalnie dla ciebie

Ostatnia edycja:
Powiem Ci, że ja raz na początku jadłam sałatkę grecką z fetą no i jest OK więc jak raz zjesz to na pewno nic się nie stanie... teraz już staram się unikać bo jak wiem to jakoś tak aż głupio mi zjeść ale np. nie wiedziałam o oscypkach (teraz to przeczytałam) a na urlopie w jeden dzień zjadłam chyba z 6...

Lamia no przepraszam jeśli coś ci podesłałam wirtualnie ;) mnie to znienacka dopadło, może też środowy stres się przyczynił troszkę.
Mag.da jakiś nadziei nie mam, a i cykl się ma wydłużyć o kilka dni więc dłuższe oczekiwanie przede mną
ma_gdalena książeczka wysłana więc oczekuj przesyłki :)
martooocha 100 lat kochana :)

Opyliłam jabłuszko, małżyk załatwi mi aptekę i wraca do domku :) ogólnie przez weekend też leżę i się wygrzewam, nawet dziś i tu Lamia specjalnie się pochwalić chcę - zjadłam kanapkę z czosnkiem :D to duży postęp ;) Od jutra zaczynam to cudo co to doktorek mi przepisał.

A ja mam dylemat, zastanawiam się czy kupić butelki z Aventa czy z TOMMEE TIPPEE... smoczki mam już zakupione Aventowskie ale butelki z tej drugiej firmy są ładniejsze ale też podobno dobre

A teraz zmykam umyć okna dachowe bo nie mogę już na nie patrzeć jak zaświeci słońce!! Odwiedzę Was później

AeIredka dziekuje ci kochana na ciebie zawsze mozna liczyc:* serek mniam zaraz robi salatke i normalnie zjem ja sama:p hehe kochana to widze ze soczki mamy podobne ulubione:p a jak sie czujesz wogole??

Czuję się względnie, chociaż wstaje już bez wyraźnych mdłości ale w dzień mnie delikatne łapią niestety. Poza tym troszkę niewyspana jestem :p

Kochana z tymi zabronionymi jest tak, że na pewno nie można serów pleśniowych, surowych ryb i mięsa oraz alkoholu. Ale nie dajmy się zwariować, nasze matki jadły co popadło i na to co miały ochotę i żyjemy prawda?
Jedzmy to na co mamy ochotę, nie wiadomo jaka by to była zachcianka.

Ael wcześniej pytałam ale chyba Wam przeleciało więc się upomnę - chciałabym wiedzieć czy wyniki badania połówkowego dostanę na miejscu czy będą do odbioru za kilka dni??

Znaczy o jakie wyniki Ci chodzi? Bo ogólnie idąc na usg, dostajesz pomiary dzieciaczka i komentarz lekarza na miejscu i to tylko się dostaje wraz ze zdjęciami i wydrukiem wywiadu lekarskiego oraz pomiarów. Tyle. Od razu dostajesz na zakończeniu wizyty.

Co do butelek, ja wczoraj dostałam zestaw startowy z Aventa i jest naprawdę porządny. Tam nie patrzę, które ładniejsze tylko które mają lepszą opinię.

No właśnie tamte też mają dobre opinie i ogólnie w wykonaniu jak je oglądałam w sklepie to też porządne... myślę, że to tam sama półka z Aventem tylko się zastanawiam z kuli smoczków, które kupiłam z Aventa - czy to nie będzie przeszkadzać dziecku, bo jednak różnica w smoczkach będzie (choć w jednych i drugich są silikonowe)

http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-4-butelki-kubek-i1783482389.html tak wygląda zestaw startowy z tommee-tippee

Ostatnia edycja:
ja mam podobnie jak ty, bardzo chcę zajść w ciążę a jednocześnie boję się,wszystkich tych zagrożęń jakie czychają na kobietę w ciąży
WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ

reklama
Do góry