reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzien dobry popoludniowo;-) juz po pracy po objadku i naczytalanm coscie napisaly i zdycham... padam leze i sie nie fruszam praca na 2 gabinety samemu w sobote mnie wykonczyla nogi mi do dup y wlazły... i do tego kręgosłup boli...

zycze milego dnia ;-) jestem u rodzicow wiec caly dzien na lapku nie bede... buziaki;-*

i witam nowa staraczke zycze szybkiego zafasolkowania ;-)\

dla tych co wredna @ przyszla i staraczek specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

ael zabolek jestem ;-) milo mi ;-)

reklama
martocha sto lat spelnienia marzen i upragnionych 2 kreseczek jak najszybciej ;-)

nciuszka ale tarta smakowicie wyglada ;-)

mam dylemata od jakiegos czasu mysle mam mozliwosc wozka x lndera xa za niecale 500zl do negocjacji z kumpela ale x lander nie ma spacerowki w 2 kierunkach jazdy i czy to jest zle dla dziecka ze nie patrzy na mame? bo nie wiem co jej odpowiedziec bo 2 model co mi sie podobA to ma ta funkcje i niewiem bo implast bolder sd ecoline jeszcze w promocji nie znalazlam...niechce jszcze kupowac ale nie umiem sie zdecydowac...

Hej! Jestem w tym wątku po raz pierwszy. Zdecydowaliśmy się że pozwalamy naturze zdecydowac :)
Miałam zaplanowane że zrobie wszystkie badania i szczepienia przedciążowe, ale nie wiem czy nie jest za późnio bo @ spóźnia się 3 dni : )

No właśnie tamte też mają dobre opinie i ogólnie w wykonaniu jak je oglądałam w sklepie to też porządne... myślę, że to tam sama półka z Aventem tylko się zastanawiam z kuli smoczków, które kupiłam z Aventa - czy to nie będzie przeszkadzać dziecku, bo jednak różnica w smoczkach będzie (choć w jednych i drugich są silikonowe)

TOMMEE TIPPEE ZESTAW STARTOWY 4 butelki+kubek (1783482389) - Aukcje internetowe Allegro tak wygląda zestaw startowy z tommee-tippee
ja kupilam TT ponoć są bardzo dobre - mamuśki je chwalą

cześć moje kochane dziewczynki:-D
ufff padam na ryjek:baffled: ale panie zadowolone więc ja też jestem zadowolona:-D
i kupiłam sobie nowego ciuszka na poprawę humoru:-D mąż go właśnie dojrzał:-p

reklama
Ewika!! Jak tam się czujesz kochana? Już niedługo rozwiązanie!

O matko.... najadłam się dzisiaj w McDonaldzie i taki mam teraz skurcz żołądka ze szok... :zawstydzona/y:

Betina witamy nową staraczkę! Napisz coś o sobie, ile masz lat, skąd jesteś. :-D

Ostatnia edycja:
Do góry