Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam dylemata od jakiegos czasu mysle mam mozliwosc wozka x lndera xa za niecale 500zl do negocjacji z kumpela ale x lander nie ma spacerowki w 2 kierunkach jazdy i czy to jest zle dla dziecka ze nie patrzy na mame? bo nie wiem co jej odpowiedziec bo 2 model co mi sie podobA to ma ta funkcje i niewiem bo implast bolder sd ecoline jeszcze w promocji nie znalazlam...niechce jszcze kupowac ale nie umiem sie zdecydowac...
z tego co widzę jak obserwuje wózki na mieście to wszystkie dzieci siedzą przodem do kierunku jazdy...ja kupilam TT ponoć są bardzo dobre - mamuśki je chwalą
Magdalena, a wyniki z usg dostajesz, czy czekasz na nie parę dni? Uspokój się, bo Ci myślenie wysiadaprzecież do łapki dostajesz, a pamiętasz genetyczne?
) no i trochę tego było, tzn. dostała opisane wymiary wszystkiego co lekarz mierzył u maluszka i oprócz tego był opis czy wszystko jest w normie i na końcu wyliczenie w ilu procentach można wykluczyć wady genetyczne... po prostu wyobrażałam sobie, że lekarz drukuje wymiary a potem sam je opracowuje.