reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejcia ja zasnelam kolo 18 do 20 boze jaka padnieta byłam teraz z tesco wrocilam maz z pracy tez wrocil ;-) ogladalam troche mam talent i nie zgadniecie moja dzidzia sie 2 razy poruszyla gdy pan na skrzypcach zaczol grac i zastanawiam sie czy to jej sie podobalo ze sie poruszyla czy nie jak myslicie ??

uuu dagne bedzie foch ze do nas nie napisalas...

sil kumpela by mi w grudniu dostarczyla wozek ale ja sie zastanawiam tez mysle ze chyba wole z tej i z tej strony miec spacerowke,,, ide do kuchni do meza bo je kolacyjke narazie kochane:-)

To najbardziej popularna proba zlota w Polsce z tego co mi wiadomo czyli 14 karatów. Jeśli ma więcej to jeszcze lepiej dla was :) ja ze zlota to mam tylko lancuszek obracze i pierscionek zareczynowy, unikam drogiej biżuterii bo większości nosić nie mogę

Mój już chrapie sobie, jak to facet było kiziu miziu i zaraz zasnął ;)

Kobietki wpadam tylko na chwilkę bo goście kładą się spać a ja czekam na wolną łazienkę.
Dziś dostałam @ i powiem Wam, że nie zmartwiło mnie to jakoś specjalnie. Troszkę szkoda bo zawsze miałam jakąś nadzieję po CLO ale pozytyw mimo wszystko jest taki, że wreszcie @ przyszła w miare regularnie. Miała być 30 no ale 4 dni opóźnienia to i tak dobrze przy moich 52 dc.

Atan to czy się rusza to tylko ty możesz wiedzieć. Jesteś już w 16 tygodniu więc jak najbardziej jest to możliwe. Mój już skaczę całkiem konkretnie, nawet sama potrafię gu już nakłonić do kopania klepiąc w boki brzucha. Na początku też czułam jeden dwa ruchy dziennie i ja od razu wiedziałam ze to to.

Naciuszka no ja ze złota noszę tylko obrączkę i kolczyki (mam dwie pary) no i pierścionek zaręczynowy ale on jest połamany niestety.... Tego nie sprzedam bo każdy coś dla mnie znaczy, ale ten sygnet bardziej się kurzy niż jest potrzebny.... ;-)

Dziurko na pewno w końcu ci się uda... MUSI!!

Witaj dziurko :) szkoda że @ przyszła ale super że widzisz jakieś pozytywy :)

Ja mam uczulenie na nikiel więc nie ryzykuję z kupnem kolczyków. Mój zaręczynowy w dobrym stanie i dobrze bo obrączkę przytrzymuje ;) wystarczy że ją zgubiłam na weselu własnym ;) a jak wam niepotrzebne i się kurzy to pewnie parę zł będzie dodatkowych. Jutro rozpoczynam kurację i sama nie wiem co o tym myśleć

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka tarta wygląda pysznie, na szczęście ja się dziś objadłam u babci na urodzinkach ;)

mam dylemata od jakiegos czasu mysle mam mozliwosc wozka x lndera xa za niecale 500zl do negocjacji z kumpela ale x lander nie ma spacerowki w 2 kierunkach jazdy i czy to jest zle dla dziecka ze nie patrzy na mame? bo nie wiem co jej odpowiedziec bo 2 model co mi sie podobA to ma ta funkcje i niewiem bo implast bolder sd ecoline jeszcze w promocji nie znalazlam...niechce jszcze kupowac ale nie umiem sie zdecydowac...

Atanku ja bym na Twoim miejscu jeszcze zaczekała z kupnem wózka... najlepiej chociaż do końca roku, ja liczę, że pod koniec roku będą jakieś wyprzedaże ze względu na wejście od stycznia znów nowej kolekcji. Co do samego obracanego siedziska to ja też się zastanawiałam nad bolderem a mutsy transporterem i mimo, że ten drugi nie ma tej opcji to zdecydowałam się na Mutsy... myślę, że dziecko, które już sobie ładnie siedzi w spacerówce nie bardzo będzie chciało oglądać mamę :-) pewnie bardziej będzie zainteresowane światem który go będzie otaczał niż znajoma mamuśka :-p z tego co widzę jak obserwuje wózki na mieście to wszystkie dzieci siedzą przodem do kierunku jazdy...

ja kupilam TT ponoć są bardzo dobre - mamuśki je chwalą

Ja chyba w takim razie też się na te zdecyduje..

Magdalena, a wyniki z usg dostajesz, czy czekasz na nie parę dni? Uspokój się, bo Ci myślenie wysiada ;) przecież do łapki dostajesz, a pamiętasz genetyczne?

Sil nie byłam na genetycznym więc nie wiem. Z USG dostaję tylko zdjęcia więc inna sprawa a pytam dlatego, że widziałam cały ten opis u mojej teściowej (bo tak w ogóle to mam szwagra 5 letniego :-p) no i trochę tego było, tzn. dostała opisane wymiary wszystkiego co lekarz mierzył u maluszka i oprócz tego był opis czy wszystko jest w normie i na końcu wyliczenie w ilu procentach można wykluczyć wady genetyczne... po prostu wyobrażałam sobie, że lekarz drukuje wymiary a potem sam je opracowuje.

Do góry