reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja akurat za tortami nie przepadam
za to pojadłam innych ciasteczek :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja też zmykam spać. Dobranoc!! :*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dziurko kochana <przytul> i na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
fifka ja wiem ze to dzidzia ale nie wiem czy jej sie to podobalo czy nie ta muzyka klasyczna ze sie poruszyla 2 razy pod zad ;-)
fifka ja wiem ze to dzidzia ale nie wiem czy jej sie to podobalo czy nie ta muzyka klasyczna ze sie poruszyla 2 razy pod zad ;-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Neciuszka i Fifka dobrych snów!!!
Atanku zdecydowałaś co zrobisz w sprawie tych wózków??
Atanku zdecydowałaś co zrobisz w sprawie tych wózków??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Wątpię żeby małe cokolwiek oprócz ciebie słyszało. Najwyżej reaguję na głośne dźwięki bo może się przestraszyć. Ale raczej nie wsłu****ę się w otoczenie, to jeszcze nie ten tydzień. A tym bardziej nie rozpatrywałabym tego w kategoriach podoba się czy nie... ot zbieg okoliczności.
Dobra miałam uciekać XD Jutro chyba nie wstanę rano...
Dobra miałam uciekać XD Jutro chyba nie wstanę rano...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Witam się porannie! 
Zaraz jadę na rynek i kupię sobie spodnie ciążowe! Mąż mi obiecał :-) Wczoraj również nastąpił przełom! Maluszek jak zwykle się kręcił wieczorem (choć bardziej ruchliwy jest rano) więc go delikatnym klepaniem próbowałam rozruszać. Tak się skubany rozszalał ze ruchy i kopniaczki było czuć przez skórę!
Mój próbował je wyłapać ale zanim go zawołałam mały się uspokoił... W każdym bądź razie mój w niebo wzięty bo wyczucie przez niego ruchów to już tylko kwestia czasu. 
Swoją drogą po jutrze zacznie się 18 tydzień!!
Jak ten czas zasuwa...

Zaraz jadę na rynek i kupię sobie spodnie ciążowe! Mąż mi obiecał :-) Wczoraj również nastąpił przełom! Maluszek jak zwykle się kręcił wieczorem (choć bardziej ruchliwy jest rano) więc go delikatnym klepaniem próbowałam rozruszać. Tak się skubany rozszalał ze ruchy i kopniaczki było czuć przez skórę!

Swoją drogą po jutrze zacznie się 18 tydzień!!

reklama
Podziel się: