reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja torty lubię :) poszłam właśnie do kuchni patrzę a tam prawie same okruszki zostały ;) No to się dziś rozewałaś :) podejmuję próbę snu bo się wkońcu małż obudzi ;) dobranoc :*

dziurko kochana <przytul> i na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

fifka ja wiem ze to dzidzia ale nie wiem czy jej sie to podobalo czy nie ta muzyka klasyczna ze sie poruszyla 2 razy pod zad ;-)

Wątpię żeby małe cokolwiek oprócz ciebie słyszało. Najwyżej reaguję na głośne dźwięki bo może się przestraszyć. Ale raczej nie wsłu****ę się w otoczenie, to jeszcze nie ten tydzień. A tym bardziej nie rozpatrywałabym tego w kategoriach podoba się czy nie... ot zbieg okoliczności.

Dobra miałam uciekać XD Jutro chyba nie wstanę rano...

magdalena nie nie podjelam decyzji ale mysle ze chyba nie wezme od niej tego x landera ... niewiem wlaczylam klasyczna muzke inic a skrzypkowych mi sie szukac nie chcialo ;-)
dobranoc kochane :-*

Witam się porannie! :-D

Zaraz jadę na rynek i kupię sobie spodnie ciążowe! Mąż mi obiecał :-) Wczoraj również nastąpił przełom! Maluszek jak zwykle się kręcił wieczorem (choć bardziej ruchliwy jest rano) więc go delikatnym klepaniem próbowałam rozruszać. Tak się skubany rozszalał ze ruchy i kopniaczki było czuć przez skórę! :szok: Mój próbował je wyłapać ale zanim go zawołałam mały się uspokoił... W każdym bądź razie mój w niebo wzięty bo wyczucie przez niego ruchów to już tylko kwestia czasu. :tak:

Swoją drogą po jutrze zacznie się 18 tydzień!! :szok: Jak ten czas zasuwa...

reklama
Do góry